• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sucuk, menemen, domatesli yumurta, ıspanaklı krep?
Ben kahvaltıda hiç puding vermedim o yüzden tarifim yok.

Akşamları tavuk suyu/kemik suyuna(en az 10 saat mum ateşte kaynamış) çorba veriyorum içine bir küçük dilim ekmek doğruyorum. Hazmı kolay gece uykuda rahatsız etmiyor.

Sağol canım

Aynen canım :)
Mamayı en geç 18. Ayda bıraktırmanı tavsiye ederim. Mama ile aynı dönemde biberonu da bıraktırabilirsin. Sonrasında gittikçe güçleşiyor :/
evet nisan sonuna dek mühlet:) bazen bütün gün içmediği oluyor ama diş çıkarırken yemeğe yanaşmıyor mama istiyor mecbur kalıyorum. haydi bakalım az kaldı şurda nisana:)

ben de öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım, ev hanımıyım yani ve oğlumu yalnız büyütüyorum. ailem uzakta kayinvalidem eltimin kızını büyütüyor. tecrubesizligimle,pimpirikli ruh halimle sürekli araştırarak, sorarak büyütmeye çalışıyorum kuzey'i.anne olmak zor çalışsan da çalışmasan da... 1.5yildir uyku yok,dinlenme yok,karıkoca hayatı yok,sosyal hayat yok... dilerim bir gün "annecim sen çok iyi bir annesin" der :)
İnşallah canım.Su an her dertlerinde anne diyorlar inşallah buyuyunce de en ufak dertlerinde annem buna care desinler anne desinler yeter🙂Tabi Allah dert vermesin de o ayrı😊

kızlar mevsim değişiyor ayakkabı alan var mı ? ben kışın viccodan bot ve panduf almıştım ama botu 1 kere giydi,panduf daha rahattı. şimdi spor ayakkabı alsam diyorum ama tabanları çok kalın gibi geldi,terletir gibi¿

kızlar mevsim değişiyor ayakkabı alan var mı ? ben kışın viccodan bot ve panduf almıştım ama botu 1 kere giydi,panduf daha rahattı. şimdi spor ayakkabı alsam diyorum ama tabanları çok kalın gibi geldi,terletir gibi¿
Bunu ben de arastırıyorum ama karar veremedim canım. Kısın biz de viccodan almıstık bot hep onları gıydı ama eskimedi tabi. Allahtan pembesini almamışım oglana da gıydırırım🤭Hosuma gıden bir model olursa gene vıccodan alırım cok memnun kaldım cunku botlardan

Bunu ben de arastırıyorum ama karar veremedim canım. Kısın biz de viccodan almıstık bot hep onları gıydı ama eskimedi tabi. Allahtan pembesini almamışım oglana da gıydırırım🤭Hosuma gıden bir model olursa gene vıccodan alırım cok memnun kaldım cunku botlardan
ben de botunu aldım ama yürüyemedi onunla pek , zaten çok da dışarı çıkamadık bu kış ancak avm...

33elws8.jpg

14sd2f4.jpg

bunları beğendim.

bende nike sunray protect 2 yi merak ediyorum.
biz nike spor ayakkabı kullandık kışın bot almamıştm ztn anca avmde gezdik

Ben bot almadım canım malum ufaklık yılbaşında yürüdü panduf ile idare ettik sonrasında da viccodan spor ayakkabı aldım çok memnunum. Terletme illa oluyor ama daha incesi de üşütür. Yaz dönemi içinde ya crocs ya da nike sunray protect 2 almayı düşünüyorum.

ben de botunu aldım ama yürüyemedi onunla pek , zaten çok da dışarı çıkamadık bu kış ancak avm...

33elws8.jpg

14sd2f4.jpg

bunları beğendim.
Bunalr guzelmiş canım. Ben de bir tane sandalet bir tane de spor almayı dusunuyorum.Isıklı olanlar var onları da begendım ben vıccoda.Bşz bot su modeli almıstık rengi de aynı cok memnun kaldık hep bunları gıydı kışın yıpranmadı da pek oglana kaldırıcam sımdı o da gıyer inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20190326-190536.jpg
    Screenshot_20190326-190536.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 13
Back