- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
1 ya da 2 Nisan da bekliyorum. Bu ay erken yumurtladim. O yüzden adet tarihi gelmek bilmiyorgünaydın cnm bat ne zaman? yaklaşmış olmalı :))
Yaptumm canımm silikte olsa çift çizgiyii yakaladımTest yaptın mı canım
hayırlı olsun canım darısı bize paylaşırız inşallahSelam kizlar. Hamiş olan herkese hayrli olsun, olmaya calisanlara da Allah tez zamanda nasip etsin ins. Bende 2 gun once test yaptim :) hamilelik suresince bildklerinizi paylasirsaniz ck mutlu olurum, benim ilk :)
Hayırlı olsun canım darısı bizeYaptumm canımm silikte olsa çift çizgiyii yakaladım
benımde 6 nisan aşılamadan sonra vakit hiç geçmiyor sankı1 ya da 2 Nisan da bekliyorum. Bu ay erken yumurtladim. O yüzden adet tarihi gelmek bilmiyor
hayırlı olsun canım darısı bize paylaşırız inşallah
Hayırlı olsun canım darısı bize
hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsinSelam kizlar. Hamiş olan herkese hayrli olsun, olmaya calisanlara da Allah tez zamanda nasip etsin ins. Bende 2 gun once test yaptim :) hamilelik suresince bildklerinizi paylasirsaniz ck mutlu olurum, benim ilk :)
Tsk ederim:) hepimize inşhayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kIzlar sanırım bende hamişimm bata 2 gün var
Hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucaginiza inşallah. Benim varsa eğer üçüncü olacak. Tüm tecrubelerimi paylasirim sizlerleSelam kizlar. Hamiş olan herkese hayrli olsun, olmaya calisanlara da Allah tez zamanda nasip etsin ins. Bende 2 gun once test yaptim :) hamilelik suresince bildklerinizi paylasirsaniz ck mutlu olurum, benim ilk :)
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar nasip olursa ilk bebeğim olacak 26 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim önceden bi hamilelik geçirdim ama kürtaj oldum şimdi mucizemi bekliyorum
Kızlar nasip olursa ilk bebeğim olacak 26 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim önceden bi hamilelik geçirdim ama kürtaj oldum şimdi mucizemi bekliyorum
Hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucaginiza inşallah. Benim varsa eğer üçüncü olacak. Tüm tecrubelerimi paylasirim sizlerle
Sağolasın darısı tüm isteyenlerin başına adetime 2 gün var sadece idrar testi yaptım ikinci çizgi yakaladım silik ama kam yapmadım hala kızlarNe guzel :) hayirlisi olsun sizin icin de.
Belirti var mıydı canımSağolasın darısı tüm isteyenlerin başına adetime 2 gün var sadece idrar testi yaptım ikinci çizgi yakaladım silik ama kam yapmadım hala kızlar
Yok canım herhangi bir belirti yoktu şu değişiklik dediğim hiçbişey olmadı bendeBelirti var mıydı canım