2017 Aralık Anneleri

Selam kizlar. Hamiş olan herkese hayrli olsun, olmaya calisanlara da Allah tez zamanda nasip etsin ins. Bende 2 gun once test yaptim :) hamilelik suresince bildklerinizi paylasirsaniz ck mutlu olurum, benim ilk :)
hayırlı olsun canım darısı bize paylaşırız inşallah
Yaptumm canımm silikte olsa çift çizgiyii yakaladım
Hayırlı olsun canım darısı bize

Selam kizlar. Hamiş olan herkese hayrli olsun, olmaya calisanlara da Allah tez zamanda nasip etsin ins. Bende 2 gun once test yaptim :) hamilelik suresince bildklerinizi paylasirsaniz ck mutlu olurum, benim ilk :)
hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin

Hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucaginiza inşallah. Benim varsa eğer üçüncü olacak. Tüm tecrubelerimi paylasirim sizlerle

Kızlar nasip olursa ilk bebeğim olacak 26 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim önceden bi hamilelik geçirdim ama kürtaj oldum şimdi mucizemi bekliyorum

Çok güzel canım. Tadını çıkar. Sağlıkla hayırlı bir evladin olsun inşallah

Slm arkadslar.umarim en.kisa.surede sizde hayirli haberler alirsnz.rabbim evlat isteyenlere nasip ettsn ins.benm 16 aylik bi kizm var.gecen ay 13 subatta adet oldm.11.gun gecti hala.olmadim.4.gun kan da bakdi yok.dun kendim.test yaptim.pozitifti..bu sabah dr a gittm 11.gun oldu varsa cikar diye kan sonucu kesin oliyo cunku.o da.negatif..anlamadm bu idrar testleri yanlis mi.oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…