2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba benim bir sorum var bu ay yumurtlama dönemini değerlendirmem mümkün değil regl sonrası 1 hafta değerlendirebiliyoruz sadece gebelik ihtimali var mı sizce 🥺

Neden canım güzel değil mi bir gebenin günlüğü testi
Ya canım gordugun gibi degradeli T çizgisi ip gibi çıkıyor kıyıdan açığa doğru gidiyor ben hep ikilemde kalıyorum pik mı değil mi diye. Hiç sevmedim valla ama aldım kullanıyorum artık kör topal 😂
Kızlar 2-3 kasım yumurtlama oldu 4 kasım çatlama oldu en erken ne zaman test yapsam belli olur
en erken 10 gün sonra yap canım catlamadan ancak belli olur.

Kızlar benim çatlama 30 ekimdi testi ne zaman yapmam lazım birde adet olcak gibi kaşık ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim günleri beklemek ne kadar zormuş 😂

Ya canım gordugun gibi degradeli T çizgisi ip gibi çıkıyor kıyıdan açığa doğru gidiyor ben hep ikilemde kalıyorum pik mı değil mi diye. Hiç sevmedim valla ama aldım kullanıyorum artık kör topal 😂

en erken 10 gün sonra yap canım catlamadan ancak belli olur.
Anladım canım tamam teşekkür ederim

Benim de aralıkta bir sene olacak. Doktor bir sene deneyin olmazsa gelin demişti. Sizin bundan sonraki planınız ne? Yumurta çatlatma iğnesi gibi şeyleri hiç yapmadım, hatta burada öğrendim. Bu tarz işlemler mi yaptırmak gerek acaba bi yıl dolunca?
Canım ben geçen ay gitmiştim, amh ve hormon bakılacak bu ay, eşim sperm testi verecek ve muayenede küçük bir polip görüldü şimdi o gitmiş mi durumu ne diye bakılacak. Bunların sonucunda doktor bir şey önerecektir diye düşünüyorum.

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@skyngelin335 Ekim1 Kasım
@Melek34191 Ekim2 Kasım
@Azimliiii7 Ekim4 Kasım
@ozgeanne4 Ekim5 Kasım
@bernailker7 Ekim7 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@hello0612 Ekim8 Kasım
K kizilsaclikiz1313 13 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
@pinkflowers115 Ekim10 Kasım
@bilemedimkine12 Ekim12 Kasım
@slaslasla12 Ekim11 Kasım
N nazarsor 9 Ekim14 Kasım29 Ekim
@aylemakk15 Ekim15 Kasım
patrawa patrawa 19 Ekim15 Kasım30 Ekim
@Lebi derya17 Ekim16 Kasım1 Kasım
@canancetin17 Ekim17 Kasım
P pamuk3419 17 Ekim17 Kasım4 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
Daydi Daydi 26 Ekim20 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Arzu_Azra27 Ekim23 Kasım
S sevgsssss 26 Ekim24 Kasım
94bassuk 94bassuk 29 Ekim24 Kasım
@kittenlyy26 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@alyanil1 Kasım26 Kasım
@zelllos19 Ekim18 Kasım
@zeyyy12320 Ekim20 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
Sevdagunesim Sevdagunesim 2 Kasım30 Kasım
@tilyam24 Ekim18 Kasım
@Caglisko1 Kasım4 Aralık
@gkogkogko31 Ekim5 aralık

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Merhaba 💐🌸
Benmde sat 5 Ekim
Bat 1 Kasım
Belirtilerim de var inşallah hamileyimdir şuan test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diye 💙💙

Kızlar benim çatlama 30 ekimdi testi ne zaman yapmam lazım birde adet olcak gibi kaşık ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim günleri beklemek ne kadar zormuş 😂
Seninle aynıyız canım, çatlamadan 10 gün sonra dedi arkadaşlar birbirimizi müjdeleyim hadi inşaallah

Benim de aralıkta bir sene olacak. Doktor bir sene deneyin olmazsa gelin demişti. Sizin bundan sonraki planınız ne? Yumurta çatlatma iğnesi gibi şeyleri hiç yapmadım, hatta burada öğrendim. Bu tarz işlemler mi yaptırmak gerek acaba bi yıl dolunca?
ay bu aynı ben işte, benim de 6 ay oluyo kızımda 3. ayda olmuştu, doktora gitmek için falan nekadar beklemek lazım acep

X