- 30 Ağustos 2016
- 385
- 524
Mutlu ve keyifli bir hamilelik geçirelim, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Kızlar nasip olursa ilk bebeğim olacak 26 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim önceden bi hamilelik geçirdim ama kürtaj oldum şimdi mucizemi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu ve keyifli bir hamilelik geçirelim, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Kızlar nasip olursa ilk bebeğim olacak 26 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim önceden bi hamilelik geçirdim ama kürtaj oldum şimdi mucizemi bekliyorum
İdrar testi bozuk olabiliyormuş bazen . Kan testi daha doğru sonuç veriyor. Sıkma canını, vakti değilmiş . Bebekler gelecekleri vakiti kendileri seçiyorlar.Slm arkadslar.umarim en.kisa.surede sizde hayirli haberler alirsnz.rabbim evlat isteyenlere nasip ettsn ins.benm 16 aylik bi kizm var.gecen ay 13 subatta adet oldm.11.gun gecti hala.olmadim.4.gun kan da bakdi yok.dun kendim.test yaptim.pozitifti..bu sabah dr a gittm 11.gun oldu varsa cikar diye kan sonucu kesin oliyo cunku.o da.negatif..anlamadm bu idrar testleri yanlis mi.oluyor.
Erken öğrenmişsin ya nasil emin oldun diye dedim yaniYok canım herhangi bir belirti yoktu şu değişiklik dediğim hiçbişey olmadı bende
Yoktur canım gecen ay bende silik gördüm kan verdim cıkmadı eve geldim oldum 4 gun gecmıstıSlm arkadslar.umarim en.kisa.surede sizde hayirli haberler alirsnz.rabbim evlat isteyenlere nasip ettsn ins.benm 16 aylik bi kizm var.gecen ay 13 subatta adet oldm.11.gun gecti hala.olmadim.4.gun kan da bakdi yok.dun kendim.test yaptim.pozitifti..bu sabah dr a gittm 11.gun oldu varsa cikar diye kan sonucu kesin oliyo cunku.o da.negatif..anlamadm bu idrar testleri yanlis mi.oluyor.
Canım 4 5 tane test yaptım hepsinde silik çizgii çıktı birtanesi bozuk olsun hepsimi bozuk olur acaba Pazartesi kan vercem canım o zaman net çıkar inşallahErken öğrenmişsin ya nasil emin oldun diye dedim yani
Canım 4 5 tane test yaptım hepsinde silik çizgii çıktı birtanesi bozuk olsun hepsimi bozuk olur acaba Pazartesi kan vercem canım o zaman net çıkar inşallah
anladım canım tabi vardır ozaman hayırlısıCanım 4 5 tane test yaptım hepsinde silik çizgii çıktı birtanesi bozuk olsun hepsimi bozuk olur acaba Pazartesi kan vercem canım o zaman net çıkar inşallah
Cnm zamanı değilmiş demek ki Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsinİyi Akşamlar kızlar. Ben aralık annesi olamıyorum. Bebek yok. İnşallah sizlerin olur. Rabbim hepinizi yavrulariniza kavuştursun
Adet mi oldun yoksa test mi yaptın cnmİyi Akşamlar kızlar. Ben aralık annesi olamıyorum. Bebek yok. İnşallah sizlerin olur. Rabbim hepinizi yavrulariniza kavuştursun
Yok canım adet olmadım. Perşembe günü kan verdim 2.0 çıktı. Çok da belirti vardı. Bugün kan verdim 0.100 olmuş. Büyük ihtimalle tutunamadı. Rabbim sizlere versin inşallahAdet mi oldun yoksa test mi yaptın cnm
Hayırlısı olsun cnm bakalım Rabbim bize bu ay kısmet edecek mi?Yok canım adet olmadım. Perşembe günü kan verdim 2.0 çıktı. Çok da belirti vardı. Bugün kan verdim 0.100 olmuş. Büyük ihtimalle tutunamadı. Rabbim sizlere versin inşallah
Hayırlısı olsun üzüldüm senin adına bir daha ki ay olur inşallah kısmetYok canım adet olmadım. Perşembe günü kan verdim 2.0 çıktı. Çok da belirti vardı. Bugün kan verdim 0.100 olmuş. Büyük ihtimalle tutunamadı. Rabbim sizlere versin inşallah
Adette de hamilelikte de aynı belirtiler oluyor ınsan ayırt edemiyor ki sinir bozucuKızlar bende çok istiyorum burda olmak.hayırlısı ise. 6 günüm var bata ama belirtiler başladı her adet gibi.öpüyorum hepinizi rabbim umdugunuz güzellikleri yaşatsın size
Merhaba kizlar ben de bu ay bebek dusunenler arasindayim adetime 1 hafta var ama dun ve onceki gun sol kasigim xok kotu agridi adet olacakmis gibi bi sanci vardi isten eve gelince baktim kahve leke. Erken gebelik testi yaptim silik cizgi gordum ama kan vermedim bir umut var belki ben de aralik annesi olurum
İnşallah canım. SağolasınHayırlısı olsun üzüldüm senin adına bir daha ki ay olur inşallah kısmet
Dur bakalım bizim başımıza ne gelecekİnşallah canım. Sağolasın
Artık alıştım diyodum negatife ama son 1 haftaya gelince yine stres başladı. Çok üzülüyorum hep umutsuzumAdette de hamilelikte de aynı belirtiler oluyor ınsan ayırt edemiyor ki sinir bozucu