Maşallah. Hayırlı olsun canım. Allah ım bize de nasip etsin inşallahKan tahlilim 67.34 çıktı.
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar herkese
Naptın canım. Doktor ne dedi?Hayırlı sabahlar canım
dün gece 23 de çatlatma iğnemi vuruldum canım yarın sabah 11 de aşılamam yapılacak bekliyorum heyecanlaNaptın canım. Doktor ne dedi?
Hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat.dün gece 23 de çatlatma iğnemi vuruldum canım yarın sabah 11 de aşılamam yapılacak bekliyorum heyecanla
Allah emeklerini bosa cıkarmasındün gece 23 de çatlatma iğnemi vuruldum canım yarın sabah 11 de aşılamam yapılacak bekliyorum heyecanla
aminnn canım hepimize inşALLAHHayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat.
amin canımAllah emeklerini bosa cıkarmasın
Benim henüz gebelik kesinleşMedi. Ni kaç güne belli olur. CanIm pek bi şey istemiyor. Normalde iyi yerim. Bi kaç gündür biraz az. Senin nasıl?İştahınız nasıl???
Benim iştahım hiç Yok. Zorunda olduğum için yiyorum...Benim henüz gebelik kesinleşMedi. Ni kaç güne belli olur. CanIm pek bi şey istemiyor. Normalde iyi yerim. Bi kaç gündür biraz az. Senin nasıl?
İlk zamanlar iştah azalıyor herhalde. Sonradan açılıyor.Benim iştahım hiç Yok. Zorunda olduğum için yiyorum...
Günaydın canım hayırlı sabahlarGünaydın. Hayırlı sabahlar herkese