2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar selam ben bir düşük yaptım şimdi tekrar hazırlanıyorum şuan bildiğimiz bi sorun yok. Bana doktor inostrol önerdi ama pkos yok bende. Pkos olmamasına rağmen takviye için kullanan var mı? Bi zararı olmaz umarım doktoruma güveniyorum ama bi sormak istedim
Düşükten sonra ne kadar beklediniz acaba? Ben de kürtaj oldum da emin olamıyorum

Merhaba benim bu ay reglim 3-4 gün gecikti. 2 gündür de sulu kahverengi leke geliyor o da sadece peçeteye. Kaset test yapmıştım negatif çıktı. Şimdi bu durumda reglim söküyor mu yoksa üstüne görme vs gibi bir şey olma ihtimali var mı?

Ben geçen yıl haziranda miyom ameliyatı olmuştum. 6 ay bebek yasaktı. Aralık gibi doktora gidince denemeye başlayabilirsiniz demişti ama hiç hamilelikle ilgili bi değerime bakılmadı. Hatta ben bi takviye almalı mıyım diye sorunca folik asiti bile o şekilde önerdi. O yüzden aslında bişeler yapılması gerek ama ben talep etmezsem ve haberim de olmazsa bişelerim eksik kalıyor gibi hissediyorum. Zaten az önce adet oldum, moralim bozuldu. İki hafta içinde doktora gitmeyi planlıyorum.
Bende cogu seyi burda arastirarak ogrendim. Doktoruma hormon testi yaptirdim esimde test yaptirdi hatta buraya attim ama kimse cevap vermedi sorun yok diyip duruyor doktorumuz tabi ki guveniyoruz ama hani normalden kastı nedir mesela benim iliskiye girerken son zamanlarda yanma oluyordu ve bana iltihabin yok diye diretti ve her gittigim muayenede sordum. Ovulasyon testini bile sacma buluyor doktorum matematik cocugu yapmayin diye :)))

4 5 kasım pik 6 çatlama #eldorin
image.jpg

Eldorin Eldorin canım sen değerlendirmene devam et ama bence pik olmamış daha. Misafirlede bir şey olmaz hiiç stres yapma, kendini yormamaya çalış ki günün boş geçmesin. Benim bu ay pikten önce giderek koyulaştı 2.çizgi. Göreceli en pembe olanı pik e yakın sayıp gene değerlendirirsin

X