NE zamandır ugrasıyosunArtık alıştım diyodum negatife ama son 1 haftaya gelince yine stres başladı. Çok üzülüyorum hep umutsuzum
Benimkine daha cok var malesef 13 Nisanpinar_kerem cnm senin nezaman bat
İlk deneme geçen yıl ramazandı az kaldı 1 yıl olmasınaNE zamandır ugrasıyosun
Ya öyle mi kıyamam insallah en kısa zamanda anne olursunİlk deneme geçen yıl ramazandı az kaldı 1 yıl olmasına2 yıllık evliyim. 2 kimyasal geçirdim üst üste sonra hiç olmadı. İlk bebeğim olcak
Benimde bat 2 nisan belemedeyim inşallah bebeğim benimle dir beklemek çok heyecanlı 13 -15 yaşında iki oğlum var birde kizim olur diye girdik niyete olmazsa da bebek her zaman çok tatlı oluyo bunca yıl sonra eve renk katar inşallah bende arAnızda olurum
İnsallah cnm hep birlikteYa öyle mi kıyamam insallah en kısa zamanda anne olursun
cnm Rabbim tez vakittte nasip etsin... bizde beklemedeyiz bakalım ne olacak...Ben adet oldum nasip degilmis aralik annesi olmak
Hayırlısiyla sagligiyla en kisa zamanda gelsin inscnm Rabbim tez vakittte nasip etsin... bizde beklemedeyiz bakalım ne olacak...
Hayırlısı olsun üzülme diger ay olur inşallahBen adet oldum nasip degilmis aralik annesi olmak
tebrikler cnm bat ne zamandı benım bata 8 gün var dahaKizlar ben bhch tahlili yaptirdim 260 cikti degerim dun adete dondu demistim ama kesildi o koyu kahve leke insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz isteyen herkkese en kisa zamanda nasip etsin
bat 30 ya da 31 mart canim sagolasin insallah senin de gelir minigintebrikler cnm bat ne zamandı benım bata 8 gün var daha
Ay ne güzel sürpriz olmus sana cok sevindimKizlar ben bhch tahlili yaptirdim 260 cikti degerim dun adete dondu demistim ama kesildi o koyu kahve leke insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz isteyen herkkese en kisa zamanda nasip etsin
Gercekten oyle regl sandim ama degilmis hala da korkmuyo degilim dr a gitmeden kesin bise demek istemiyorum hayirlisi :)Ay ne güzel sürpriz olmus sana cok sevindim
Canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahGercekten oyle regl sandim ama degilmis hala da korkmuyo degilim dr a gitmeden kesin bise demek istemiyorum hayirlisi :)