- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Sabah bende de hiç ağrı olmuyor o yüzden sürekli tedirgin oluyorum. akşam agrim başlıyor bu sefer neden bu seferki farklı bi agri diye tedirgin oluyorum. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden:)Hadi ya içim rahatladı benim o kadar değil . Sabah bir kalkıyorum sıfır ağrı tedirgin oluyorum. Yürümeye başladığım an ağrım başlıyo. Dediğin gibi ağrı olsa dert olmasa dert tövbe yaaa. Zaten 10 dkda bir lavabodayımçok su içmeye başladım çok yararlıymış.
Öyle düşünme kuzum ben çoğu zaman yumurtlamayı bile tek taraflı hissediyorum odamı dış gebelik :) yani söyle düşün benimde yeri gelince 2 taraflı yeri gelince sırf sol ağrıyor nereden yumurtladıysan döllenme sonuçta orada oluyor ağrın çok normal ama insan araştırmadan yapamıyor tabikide
Aaa öyle mi bilmiyordum hangi taraftan dollendiyse o taraf mi ağrıyor benim daha çok sağda oluyor sanki o zaman sağdan yumurtladim demekki. Ben soldan yumurtladigimda acayip hissederim ama bu ay yumurtlamadim sanmıştım eşime de dedim.hic yumurtlama agrim olmadı bu ay şansımız yok dedim ama hamile kaldım. Demek sağdan yumurtladigim için hissetmedimÖyle düşünme kuzum ben çoğu zaman yumurtlamayı bile tek taraflı hissediyorum odamı dış gebelik :) yani söyle düşün benimde yeri gelince 2 taraflı yeri gelince sırf sol ağrıyor nereden yumurtladıysan döllenme sonuçta orada oluyor ağrın çok normal ama insan araştırmadan yapamıyor tabikide
Sabah bende de hiç ağrı olmuyor o yüzden sürekli tedirgin oluyorum. akşam agrim başlıyor bu sefer neden bu seferki farklı bi agri diye tedirgin oluyorum. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden:)
Dimi aynen canım. Aslında internete bakmıcaksın. İnternet seni bildiğin kanserden tut ölüme çıkarıyo bildiğin. En iyisi bakmamak sanırım
Aaa öyle mi bilmiyordum hangi taraftan dollendiyse o taraf mi ağrıyor benim daha çok sağda oluyor sanki o zaman sağdan yumurtladim demekki. Ben soldan yumurtladigimda acayip hissederim ama bu ay yumurtlamadim sanmıştım eşime de dedim.hic yumurtlama agrim olmadı bu ay şansımız yok dedim ama hamile kaldım. Demek sağdan yumurtladigim için hissetmedim
Ben çalışıyorum canım hem de günde 10 saat çocuklarla ayak üstüyüm. Sürekli yüksek sesle konuşmak zorundayım sus konuşma diye. Ama akşam eve gidince hiç kalkmadan yatıyorumÇalışıyormusunuz kızlar? Evdemisiniz yoksa, kendinizi koruyormusunuz , sakınıyormusunuz bıseylerden ?
Evet ya bakmıcam bundan sonraaaKesinlikle öyle cnm tövbe yarabbim en ufak karın ağrısına kanser diyor
Çalışıyormusunuz kızlar? Evdemisiniz yoksa, kendinizi koruyormusunuz , sakınıyormusunuz bıseylerden ?
Çalışıyormusunuz kızlar? Evdemisiniz yoksa, kendinizi koruyormusunuz , sakınıyormusunuz bıseylerden ?
Bende calısıyorum , 7.5 saatten fazla calısmamız zaten yasak neysekı bızımde calısma saatlerımız o kadar arada yemek cay molalarında sureklı uzanıyorum .
İşyerınde sureklı dıkkat etmeye calısıyorum ama ınsanlar cok anlayıssız
bır odaya galosla gırılıp cıkılıyor benım ısımde degıl bende artık yapmak ıstemedıgımı soyledım bır suru olay oldu gunde bır kac kere galos gıyıp cıkarıp gırmek (ayakta ) egılıp kalkmak ıstemedım zaten aldıgım ılaclardan basım fırıldak gıbı donuyor oncedende kayıplarım var ama huzursuz oldum benmı abartıyorum acaba
Buraya ikinci yazışım kimse bana ne hoşgeldin dedi nede cevap verdi neyse
seninle tanışığız zaten hatırlarsan.
Ben çalışıyorum canım bir oğlum var Eylül de 6 yaşında olacak inşallah, bu bebeğim doğunca da çalışmak istiyorum nasipse ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bu arada dr a gitmedim 1 mayıs a randevu aldım ama bende garip bir tedirginlik var nedense.
Allah tamamına erdirsin canım nasıl istediğini az çok biliyorum, üzücü olayıda.
Allah sağlık versin gerisi gelir. Allah kucaklarımızı tekrar doldursun
Hosgeldın :) suanda grupta bır bırlık beraberlık yok nedense gruplarda olusmadı bakıyorum aralık annelerı cok dagınık yerlere yazıyor halıyle toplasamadık.Buraya ikinci yazışım kimse bana ne hoşgeldin dedi nede cevap verdi neyse
seninle tanışığız zaten hatırlarsan.
Ben çalışıyorum canım bir oğlum var Eylül de 6 yaşında olacak inşallah, bu bebeğim doğunca da çalışmak istiyorum nasipse ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bu arada dr a gitmedim 1 mayıs a randevu aldım ama bende garip bir tedirginlik var nedense.
Allah tamamına erdirsin canım nasıl istediğini az çok biliyorum, üzücü olayıda.
Allah sağlık versin gerisi gelir. Allah kucaklarımızı tekrar doldursun
Aynen ben de şu riskli dönemi bi atlatsaydıkAcaba hersey yolunda mı cok merak edıyorum
Hosgeldın :) suanda grupta bır bırlık beraberlık yok nedense gruplarda olusmadı bakıyorum aralık annelerı cok dagınık yerlere yazıyor halıyle toplasamadık.
Bende dogumdan sonra calısmayı dusunuyorum ancak 4 aylık yarım gun hakkımı kullanarak baslamak ıstıyorum yanı bır hafta 2 gun bır hafta 3 gun calısma , ısyerınden yarım maas, devletten asgarı ucret alarak 4 ay calısma hakkımı vereceklermı gorucez
Hepımız ıcın hayırlısı olsun benım oglumda tam 7 yasında , en buyuk abı bende sanırım
Bazen konular sıcak olunca vermiyor insanlar canım bende çogu sitede cevap alamadım beğendiler geçtiler olsun rabbim yavrularını sana bağılşasın.
Ilk 4 ay tam maasla calısabılıyoruz sonra ıstersek 60 aylık olana kadar yarım gun calısabılırız yarım maasla tabı ısyerlerımız calıstırırsa :))Hoşbuldummm, aslında hepimiz daha tedirginiz bence o yüzden toplaşamadık :)
Bu yarım gün çalışma bebe okula başlayana kadar değil miydi canım? Ben şöyle düşünmüştüm karnımızdakiler 6 yaşına gelene kadar yarım gün çalışma hakkımız var diye ...
Benim oğlan bu sene ilkokula başlayacak hep korkumdu okula başlayınca kardeşi olması allah verdi :)