2017 Aralık Anneleri

Sabah bende de hiç ağrı olmuyor o yüzden sürekli tedirgin oluyorum. akşam agrim başlıyor bu sefer neden bu seferki farklı bi agri diye tedirgin oluyorum. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden:)

Dimi aynen canım. Aslında internete bakmıcaksın. İnternet seni bildiğin kanserden tut ölüme çıkarıyo bildiğin. En iyisi bakmamak sanırım

Çalışıyormusunuz kızlar? Evdemisiniz yoksa, kendinizi koruyormusunuz , sakınıyormusunuz bıseylerden ?

Aaa öyle mi bilmiyordum hangi taraftan dollendiyse o taraf mi ağrıyor benim daha çok sağda oluyor sanki o zaman sağdan yumurtladim demekki. Ben soldan yumurtladigimda acayip hissederim ama bu ay yumurtlamadim sanmıştım eşime de dedim.hic yumurtlama agrim olmadı bu ay şansımız yok dedim ama hamile kaldım. Demek sağdan yumurtladigim için hissetmedim

Dimi aynen canım. Aslında internete bakmıcaksın. İnternet seni bildiğin kanserden tut ölüme çıkarıyo bildiğin. En iyisi bakmamak sanırım

Kesinlikle öyle cnm tövbe yarabbim en ufak karın ağrısına kanser diyor

Öyle olur canım burada çok okudum birde mantıklı geldi sonuçta yumurta neredeyse o dölleniyor :)

Çalışıyormusunuz kızlar? Evdemisiniz yoksa, kendinizi koruyormusunuz , sakınıyormusunuz bıseylerden ?
Ben çalışıyorum canım hem de günde 10 saat çocuklarla ayak üstüyüm. Sürekli yüksek sesle konuşmak zorundayım sus konuşma diye. Ama akşam eve gidince hiç kalkmadan yatıyorum

Canım ben çalışıyorum masa başı işim bazen patronlar gidince ayaklarımı uzatıyorum yarım saatte bir yürüyüs yapıyor 5 dakikada olsa çok eğilip kalmıyorum Rabbime emanet yavrum

Bende calısıyorum , 7.5 saatten fazla calısmamız zaten yasak neysekı bızımde calısma saatlerımız o kadar arada yemek cay molalarında sureklı uzanıyorum .
İşyerınde sureklı dıkkat etmeye calısıyorum ama ınsanlar cok anlayıssız
bır odaya galosla gırılıp cıkılıyor benım ısımde degıl bende artık yapmak ıstemedıgımı soyledım bır suru olay oldu gunde bır kac kere galos gıyıp cıkarıp gırmek (ayakta ) egılıp kalkmak ıstemedım zaten aldıgım ılaclardan basım fırıldak gıbı donuyor oncedende kayıplarım var ama huzursuz oldum benmı abartıyorum acaba

Buraya ikinci yazışım kimse bana ne hoşgeldin dedi nede cevap verdi neyse

seninle tanışığız zaten hatırlarsan.

Ben çalışıyorum canım bir oğlum var Eylül de 6 yaşında olacak inşallah, bu bebeğim doğunca da çalışmak istiyorum nasipse ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bu arada dr a gitmedim 1 mayıs a randevu aldım ama bende garip bir tedirginlik var nedense.

Allah tamamına erdirsin canım nasıl istediğini az çok biliyorum, üzücü olayıda.

Allah sağlık versin gerisi gelir. Allah kucaklarımızı tekrar doldursun

Allaha emanet kuzum evdede dursan 7/24 yatsanda bebeğin düşeceği varsa düşer zaten bende biraz pinpirikliyim ama Allah ne derse o olur sadece verdiği emanete sahip çıkcaz dikkat etcez gerisi onun takdirine kalmış

Bazen konular sıcak olunca vermiyor insanlar canım bende çogu sitede cevap alamadım beğendiler geçtiler olsun rabbim yavrularını sana bağılşasın.

Hosgeldın :) suanda grupta bır bırlık beraberlık yok nedense gruplarda olusmadı bakıyorum aralık annelerı cok dagınık yerlere yazıyor halıyle toplasamadık.

Bende dogumdan sonra calısmayı dusunuyorum ancak 4 aylık yarım gun hakkımı kullanarak baslamak ıstıyorum yanı bır hafta 2 gun bır hafta 3 gun calısma , ısyerınden yarım maas, devletten asgarı ucret alarak 4 ay calısma hakkımı vereceklermı gorucez
Hepımız ıcın hayırlısı olsun benım oglumda tam 7 yasında , en buyuk abı bende sanırım

Hoşbuldummm, aslında hepimiz daha tedirginiz bence o yüzden toplaşamadık :)
Bu yarım gün çalışma bebe okula başlayana kadar değil miydi canım? Ben şöyle düşünmüştüm karnımızdakiler 6 yaşına gelene kadar yarım gün çalışma hakkımız var diye ...

Benim oğlan bu sene ilkokula başlayacak hep korkumdu okula başlayınca kardeşi olması allah verdi :)

Ilk 4 ay tam maasla calısabılıyoruz sonra ıstersek 60 aylık olana kadar yarım gun calısabılırız yarım maasla tabı ısyerlerımız calıstırırsa :))
cocuguna kım bakıyor buarada bır sonrakı sene okula baslayacakmıs guzel denk gelecek evde olacagınız ınsallah o donemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…