2017 Aralık Anneleri

Canım normal belirtiler geçici zaten benimde bugün kasık ağrım biraz uzun sürdü kısmetse doktor randevum var bugün 4+4 deyim doktor sancılarına ne dedi
Sancılar adet ağrısı gibi olursa gayet normalmiş rahim genişledi için oluyormuş. Benim önceki günler daha sık ve yoğun bir ayrım oluyordu ama surda iki gündür daha az ve seyrek agrim oluyor. Sabahtan beri iki Kere oldu ama belli belirsiz. Bir de şimdi iki gündür kasık ağrısından çok bel agrim olmaya başladı bu ne anlama geliyor biliyormusun canım. Bunun rahimde bi ilgisi var mı acaba

Var cnm bebek yerleşmeye çalıştığı için rahimdeki bağlar geriliyormuş bazen bel ağrısı bazen kasık ağrısı yaparmış ben akşam doktora gidicem kontrole yine sorucam sanada yazarım mutlaka

Var cnm bebek yerleşmeye çalıştığı için rahimdeki bağlar geriliyormuş bazen bel ağrısı bazen kasık ağrısı yaparmış ben akşam doktora gidicem kontrole yine sorucam sanada yazarım mutlaka
Ay gerçekten mi tamam canım çok sevindim Dr a soracak olmana benim daha doktora gitmeme 2 gün var kasık ağrımın azalmasının normal olup olmadığını bir an önce öğrenmek istiyorum. Çok sağol canım şimdiden. Haberini bekliyorum

Tabi canım yazarım. 2 gün önce şiddetlimiydi canım nasıldı ağrın

Ben aktıf bulanmıyorum ama benı hap ıcmek ıcın su ıcmek fılan olduruyor, su hatırlatıcı ındırdım saatte bır bır bardak ıc dıyor bana , ıcemıyorum
Aynen bende öyleyim şu saatlerde biraz geçiyo iyi oluyorum ama yine de su ya karşı bakışım değişmiyo maalesef
kızlar doktora gıttım
7+5teymişiz
kalp atışını duyduk çok şüükür
boyu da 14mm dedı
ayy cok farklı bı duyguyduuu
bende gittim bizde duyduk Allah'a şükürler olsun Allah'ım tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Çok güzel bi duygu gerçekten bebeğimden başka hiç bişey umrumda değil şuanda yüzümde manyak bi ifade

Canım o küt kütleri duyunca anne olmaya hazırlandığımı daha iyi anladım ve biliyosun annelerin herşeye gücü yeter Allah arkamızda bize hiç bişey olmaz inşallah
Bende gidip geldim kontrole kızlar. Kalp atışını gördük ama dinletmedi. Kese büyümüş bebeğin gelişimi geride dedi cuma tekrar bakacak
Canım benim neden moralin bozuldu öyle küçük olabilir ama sonra büyür yetişir o sen hiç kafana takma bak kalbi bile atmaya başlamış maşallah
Kalp atışı için bende cumartesi gidicem bu işler gerçekten sabır gerektiriyor sat a göre 6+5 olucam inşallah duyabilirim :) sakin olup dua etmek lazım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben bugün 6+3 de duydum canım inşallah sende gittiğinde duyarsın

Tabi canım yazarım. 2 gün önce şiddetlimiydi canım nasıldı ağrın
Evet canım şimdiye oranla daha şiddetliydi ağrılarım hatta her sancı geldiğinde koşarak tuvalete gidiyordum adet mi oldum diye. Ama iki gündür baya hafifledi ve sancılarım seyreklesti. Normalde günde 6 7 kere olurken şimdi 2 3 kere filan oluyor. Bu arada ben de 4+5 oldum bugün canım. Seninle de hemen hemen aynı günlerimiz:) sen keseyi görmek için mi gideceksin bugün. Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım kan vermek içim geldim cumartesi değerim 487 çıktı doktorum şimdi karından baktı kese yok zaten erken dedi kan sonucun çıktı vajinal için arttıysa değer bakalım acı cekme dedi. Kasık ağrısıda çok normal dedi kan olmadığı sürece kimi zaman kasık kimi zaman bel ağrısı olur bağların geriliyor çünkü dedi

Anladım canım çok sagolasin. Bu arada sen kaç günde bir adet oluyorsun yani ayın kaçında adet olman gerekiyordu.

Meraba kızlar nasılsnz.. baş ağrısı çeken var mı bi kaç gündür çok başım ağrıyor sizce norml mi..

ayrıca yarın doktra gidecm adet tarihim bugn takvime göre yarın 4+4 olacm inşlh sizce kese görülür mü..

Ben 4+6 da vajinal ultrasonda görmüştüm keseyi yarın dr açıklamasını yapar herhalde görünmese bile.. baş ağrısı ise bende olmadı henüz

Merhaba aralık anneleri bende bugün öğrendim ki ikinci bebeğine hamileyim. ilk doğumumu 2015 eylülde yaptım kızım 19 aylık. Biraz hazırlıksız yakalandık erken oldu emziriyorum kızımı memeden ayıracağım için ona haksızlık yaptım gibi geldi ama her bebek nasibiyle gelirmis hayırlısı olsun sağlıklı gelsin inşallah. Bu arada bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum hamileyken. Çarşamba günü dr a gideceğim daha hamilelik yeni başımdan geçti ama unutmusum kalp atışını keseyi kaçıncı haftalrda gordunuz duydunuz ?

Hayslı Olsn Canm ben de iğne vuruluyrm ama ben de pıhtılaşma var mı test yapmadık daha bi düşük bi kürtajım oldu doktr koruma amaçlı verdi.. ilerleyen zamanlarda test yapar mı bilmşyrm.. kese için ben de yarın gidecm kısmetse çok erkn ama inşşh görürüz.. allhım hepimiz sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…