2017 Aralık Anneleri

Benimde öyle kesin biri gelecek il doğumumda da gelmişti ama sonra ben işe dönünce kendiliğinden gitti, bunda nasıl yapacağız bilmiyorum çok uzun süredir buradayım birlikte çalıştığımız arkadaşım var ama tek başına mahvolur kısmet su akar yolunu bulur.

Kendılıgınden ısımı bıraktı ıyımıs Ya artık onuda o zaman patronlar bakar bızım dusunecegımız bısey degıl bende 6 senedır calısıyorum burada

Yanı 6 ay ara, 4 ayda ucretlı ızın 10 ay sonra popomuza tekme vurma ıhtımallerı oldukca fazla :)
Kendılıgınden ısımı bıraktı ıyımıs Ya artık onuda o zaman patronlar bakar bızım dusunecegımız bısey degıl bende 6 senedır calısıyorum burada

22 senedir buradayım malum yaş 38.. ben emeklide oldum aslnda yaş bekliyorum ayyy çok yaşlıyım ya

Merhaba bende 2015 eylul anneleri grubundaygim kızım 20 aylık oluyor artık. Dün öğrendim hamileymisim. Sürpriz oldu. Tuhaf duygular içindeyim. kızım hala emiyor ve bırakacağı için üzgünüm ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum arada üzülüyorum. Ama herşey allahtan hepsi sağlıkla gelsin inşallah

A cok ıyı pekı suresız bu sekıdle calısabılırmısın yoksa senınde bızım gıbı 4 aylıkmı olacak bu durum ? Buarada ıstanbulda olan varmı benım gıbı ?
Her zaman bu şekilde calısabılıyoruz canım mazerete gerek yok bunun için yani istesem çocuk olmasa da bu şekilde çalışabilirim ama tabi kimse mecbur olmadıkça ek dersten feragat edemiyor:)) ben İstanbuldayım canim

A cok ıyı pekı suresız bu sekıdle calısabılırmısın yoksa senınde bızım gıbı 4 aylıkmı olacak bu durum ? Buarada ıstanbulda olan varmı benım gıbı ?

Ben istanbul dayım ve hatta yanlış hatırlamıyorsam sana yakınım bi yazında V...bana yakın diye bahsetmiştin banada yakın

Alısverıs merkezını soyluyor sanırım
Ama daha acık olabılır bence :) ben sultangazıde oturuyorum , hastaneye yenıyuzyıl unıversıtesıen gıdıyorum, yanı eskı adıyla gazıosmanpasa hastanesı doktorum eskı tup bebek doktorularımdan bırı (bahcecıden) prof. gurkan arıkan

Feci açık oluyorum Yıldıztbaya :)

Ha vailand :) ben de sultangazi de oturuyorum gop hastanesine gidiyordum ben de sonra kist tedavisi için Prof. Dr Altay gezere gitmeye başladım. Gürkan hocayı duymuştum. Ben orda ayse Kafkasliya gitmiştim bi iki kere. Dr undan memnun musun canim

Kader arkadasım Bende cok tuhafım daha kimseye söyleyemedim eşim dısında sanki ortaya cıkmıcak Ne diyelim hayırlısı olsun.ben 15 aylıktı bıraktırdım sirkeyle cok düşkündü tiksindi kesin bilgi yayalım:)))

Ben de Ankara dayım aynı şekilde ben de öyle bir doktor arıyorum... Birbirimize paslaşalım
Aa çok sevindim şimdi gittiğiniz bir doktor var mı peki? Yani aslında özele mi gitsem devlete mi gitsem bilemedim kafam çok karışık. Deli gibi araştırıyorum belkide ondan akışına bırakmak lazım sanırım biraz. Ama tecrübeliler bize bu konu hakkında yol gösterirlerse çok sevinirim.

Kızlar iş yerine hamile olduğunuzu söylediniz mi peki :)
Ben daha söylemedim ama patronumun gelini kadın doğumcu mecbur bu hafta sadece patronuma söylücem malum izin alacağım günler olacak

Sağlıklı bir gebelik sürecinde hamile bir bayan için en rahat sayılabilecek yatış pozisyonu genellikle sol yana doğru yatış ve ayakların cenin pozisyonunda karın bölgesine çekildiği pozisyondur. Bu durum kan dolaşımının maksimum seviyede artışını sağlar ve vücudun ödem yapmasını engellemiş olursunuz.

Kızlar böyle bi yazı buldum aklınızda bulunsun :)

Ben istanbuldayım bence doktor cok önemli bu sürecte iyi arastırmak şazım gercekten bende tavsiye üzerine doktorumu bulmustum ve zorlu sürecleri en iyi sekilde atlattık eger durumunuz iyiyse özel hastanede tabsiye edilen bir doktora gidin derim...

ben ankaradayım ıkıncı doğumum olacak inşallah özel düşünürseniz prof mehmet erdemi araştırın kesinlikle derim yoksa gazi unıversıtesının ıcınde proflar 122tl ucretleri onlarda çok ıyı dr.

Ya ben soluma yatamıyorum sağ kasığımda sanki bişey var yana doğru kayıyor. O yüzden hep sağ tarafıma ya da sirt üstü yatabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…