2017 Aralık Anneleri

Maşallah canım gayet iyi yumurtlama nin üzerinden kaç gün geçti biliyor musun. Ben bir daha test yaptırmadım ama kaç oldu çok merak ediyorum. Sen yumurtlama gününü biliyor musun

Cnm test yapmadım bu ay ama akıntıdan tahmine ve sızlamaya göre 7 nisan

İlk gebeliğimdee çok heyecanlıyım ya hiç sabrım yok sankii. Doktor 1 ay sonra gel deyince şaşırdım nerdeyse 9 haftalık olcak o zaman . Hayatta bekleyemem
bende aynı durumdayım canım doktor beni de çok geç çağırdı. şu an sat a göre 7+0 ım ama ultrason kagıdına göre 5+6 yım. doktorun çagırdıgı tarihte 8+1 olucam sat a göre ve beklemek çok zor geliyor

E
Evet ya çok zor beklemek

Anladım canım. Benden daha sonra yumurtlamissin sanırım. Gözün aydın değerin gayet iyi bence vajinal ultrasonla kese görülebilir. Dr bakmadı mi

Yok canım 1500-2000 de genelde gözüktüğü için kasmıcam seni suan dedi

Mrb kızlar ben de aralık annesi olucam Allah izin verirse bugün 6 haftalık oldum sanırım. sat 13 mart ilk 16 nisanda gittim görünmedi kesem. Sonra geçen cuma 21inde keseyi gördüm 1 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı

Merhabalar Protestan kullanıyorum içte kanama alanı var kalp atışını duymadık hala tam 6 hafta oldu ilk bebeğim ve ne yapacağımı bilmiyorum. İlaç bende baş dönmesi yüksek ateş yapıyor normal mi
merhaba,
bende de ayni durum var. rahim icinde buyuk bir kanama alani var ve henuz 5 haftaligiz. henuz yavrucagimizi bile goremedik. bende progestan 200luk kullaniyorum. ilk hamileleigimde de kullandigim icin bu konuda tecrubeliyim, bas donmesi yapmamasi gunluk hayatta etkilememesi icin gunde 2 kere vajinal alıyorum. vajinal almayinca o etkileri hissetmen normal endise etme.doktoruna danisip vajinal kullanirsan sorunun cozulur ins.
ben merak ediyorum kanama alani neden olusurmus doktorun bir aciklama yapti mi?

u-mutlu lale canım ister istemez üzüldüm ama daha iyiyim topaglayacak inşallah Cuma'ya daha güzel haberler alacağım Allah büyük emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Herkese merhaba günaydın ve hayırlı sabahlar bütün hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bende bu topicte devam eder miyim bilmiyorum reglim gecikeli bugün 4.gün her ne kadar plansızda olsa ikinci kez anne olabilme düşüncesi çok güzel herşeyin hayırlısı bakalım bi kaç gün daha bekleyip test yapıcam

Günaydın,

Bende 1 Mayısta dr a gitmeyi düşünüyorum, sat 26.03. 21.04 de adet olmam gerekiyordu.
ikinci bebeğim olacak nasip olursa, biz 1,5 senedir istiyorduk anca oldu :) bu arada benim kadar yaşı büyük anne adayı var mı ? yaşım 38

Yok canım 1500-2000 de genelde gözüktüğü için kasmıcam seni suan dedi
Haklısın canım kese erken olduğundan kese gorunmezse boşu boşuna strese girmemiş olursun. Bu arada bişey soracaktım sana sende kabızlık oldu mu canım ya kusuruma bakma Biraz tuhaf bi soru oldu ama ben bi gün iyisem 3 gun kabizim.

Kızlar günaydın. Ya çok tedirginim aklıma hep kötü şeyler geliyo. Benim ağrım çoğu zaman tek taraflı.hep sağ kasığım bacağıma yakın kısımda. Bütün ağrıyı bacağımda ve belimde hissediyorm ve bütün gün bu şekilde sürüyo. Normalmiki

Ben de aynı senin gibi tedirginim canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Agrim olsa neden bu kadar çok oluyor diyorum olmasa bi sorun mu oldu neden agrim yok diyorum. Canım benim de sol bacağım ve belim çok ağrıyor. Hatta dün burda trkn doktoruna gidince benim durumumu sormuş Dr normal demiş. Sanırım rahim kasları genişlerken kasık bacak ve bel ağrısı yapıyormus

Evet canım benim doktorumda dedi öyle ama internette araştırdım tek taraflı olunca dış gebelik falan yazıyo. Kende kendime psiklojimi bozuyorum ya

Evet canım benim doktorumda dedi öyle ama internette araştırdım tek taraflı olunca dış gebelik falan yazıyo. Kende kendime psiklojimi bozuyorum ya
Canım ben de tam tersi tek taraflı olduğunu duymuştum ağrının daha çok. Ben 1.5 sene hamile kalmak için ugrastigimdan dolayı sürekli hamilelik belirtilerine bakıyordum orda herkes sol kasığımda acayip bi agri var batma var sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor filan diyorlardı. Şunu da söyleyim sana geçen sağ kasığımda acayip bi agri oldu ama sızım sızım sizliyordu okuldan izin aldım Dr a gidecektim bi tuvalete gireyim dedim meğerse büyük abdestim baskı yaptığı içinmiş tuvaletten çıkınca 5 dk içinde hiç bişey kalmadı. Bence bi lavaboya git :) bir de dış gebelik allah kimseye vermesin ama onun ağrısının nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum bende çikolata kisti var asiriagri yapıyor ama kitlenip kalıyorum kucaklayıp hastaneye götürüyorlar ilk gittiğimde dış gebelik sandılar. (Allah korusun) yani anlayacağın onun ağrısı öyle ufak tefek bi agri değilmiş bildiğin halıları tirmalatiyormus içini ferah tut Dr una Git için rahatlasin

Kuzum 1 kere oldu oda 2 gün lavaboya zor çıktım ama suan günde 1 kezde olsa rahat çıkabiliyorum. Dün akşam kasıklarım adet olacakmısım gibi ağrıdı adetim benim zaten sancılı geçerdi diyorum şişşt sen hamilesin :)

Hadi ya içim rahatladı benim o kadar değil . Sabah bir kalkıyorum sıfır ağrı tedirgin oluyorum. Yürümeye başladığım an ağrım başlıyo. Dediğin gibi ağrı olsa dert olmasa dert tövbe yaaa. Zaten 10 dkda bir lavabodayım çok su içmeye başladım çok yararlıymış.

Öyle düşünme kuzum ben çoğu zaman yumurtlamayı bile tek taraflı hissediyorum odamı dış gebelik :) yani söyle düşün benimde yeri gelince 2 taraflı yeri gelince sırf sol ağrıyor nereden yumurtladıysan döllenme sonuçta orada oluyor ağrın çok normal ama insan araştırmadan yapamıyor tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…