- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Maşallah canım gayet iyi yumurtlama nin üzerinden kaç gün geçti biliyor musun. Ben bir daha test yaptırmadım ama kaç oldu çok merak ediyorum. Sen yumurtlama gününü biliyor musunKuzum çok şükür 1247 çıktı
Maşallah canım gayet iyi yumurtlama nin üzerinden kaç gün geçti biliyor musun. Ben bir daha test yaptırmadım ama kaç oldu çok merak ediyorum. Sen yumurtlama gününü biliyor musun
Anladım canım. Benden daha sonra yumurtlamissin sanırım. Gözün aydın değerin gayet iyi bence vajinal ultrasonla kese görülebilir. Dr bakmadı miCnm test yapmadım bu ay ama akıntıdan tahmine ve sızlamaya göre 7 nisan
bende aynı durumdayım canım doktor beni de çok geç çağırdı. şu an sat a göre 7+0 ım ama ultrason kagıdına göre 5+6 yım. doktorun çagırdıgı tarihte 8+1 olucam sat a göre ve beklemek çok zor geliyorİlk gebeliğimdee çok heyecanlıyım ya hiç sabrım yok sankii. Doktor 1 ay sonra gel deyince şaşırdım nerdeyse 9 haftalık olcak o zaman . Hayatta bekleyemem
Evet ya çok zor beklemekbende aynı durumdayım canım doktor beni de çok geç çağırdı. şu an sat a göre 7+0 ım ama ultrason kagıdına göre 5+6 yım. doktorun çagırdıgı tarihte 8+1 olucam sat a göre ve beklemek çok zor geliyor
Anladım canım. Benden daha sonra yumurtlamissin sanırım. Gözün aydın değerin gayet iyi bence vajinal ultrasonla kese görülebilir. Dr bakmadı mi
merhaba,Merhabalar Protestan kullanıyorum içte kanama alanı var kalp atışını duymadık hala tam 6 hafta oldu ilk bebeğim ve ne yapacağımı bilmiyorum. İlaç bende baş dönmesi yüksek ateş yapıyor normal mi
Haklısın canım kese erken olduğundan kese gorunmezse boşu boşuna strese girmemiş olursun. Bu arada bişey soracaktım sana sende kabızlık oldu mu canım ya kusuruma bakma Biraz tuhaf bi soru oldu ama ben bi gün iyisem 3 gun kabizim.Yok canım 1500-2000 de genelde gözüktüğü için kasmıcam seni suan dedi
Ben de aynı senin gibi tedirginim canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Agrim olsa neden bu kadar çok oluyor diyorum olmasa bi sorun mu oldu neden agrim yok diyorum. Canım benim de sol bacağım ve belim çok ağrıyor. Hatta dün burda trkn doktoruna gidince benim durumumu sormuş Dr normal demiş. Sanırım rahim kasları genişlerken kasık bacak ve bel ağrısı yapıyormusKızlar günaydın. Ya çok tedirginim aklıma hep kötü şeyler geliyo. Benim ağrım çoğu zaman tek taraflı.hep sağ kasığım bacağıma yakın kısımda. Bütün ağrıyı bacağımda ve belimde hissediyorm ve bütün gün bu şekilde sürüyo. Normalmiki
Evet canım benim doktorumda dedi öyle ama internette araştırdım tek taraflı olunca dış gebelik falan yazıyo. Kende kendime psiklojimi bozuyorum yaBen de aynı senin gibi tedirginim canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Agrim olsa neden bu kadar çok oluyor diyorum olmasa bi sorun mu oldu neden agrim yok diyorum. Canım benim de sol bacağım ve belim çok ağrıyor. Hatta dün burda trkn doktoruna gidince benim durumumu sormuş Dr normal demiş. Sanırım rahim kasları genişlerken kasık bacak ve bel ağrısı yapıyormus
Canım ben de tam tersi tek taraflı olduğunu duymuştum ağrının daha çok. Ben 1.5 sene hamile kalmak için ugrastigimdan dolayı sürekli hamilelik belirtilerine bakıyordum orda herkes sol kasığımda acayip bi agri var batma var sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor filan diyorlardı. Şunu da söyleyim sana geçen sağ kasığımda acayip bi agri oldu ama sızım sızım sizliyordu okuldan izin aldım Dr a gidecektim bi tuvalete gireyim dedim meğerse büyük abdestim baskı yaptığı içinmiş tuvaletten çıkınca 5 dk içinde hiç bişey kalmadı. Bence bi lavaboya git :) bir de dış gebelik allah kimseye vermesin ama onun ağrısının nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum bende çikolata kisti var asiriagri yapıyor ama kitlenip kalıyorum kucaklayıp hastaneye götürüyorlar ilk gittiğimde dış gebelik sandılar. (Allah korusun) yani anlayacağın onun ağrısı öyle ufak tefek bi agri değilmiş bildiğin halıları tirmalatiyormus içini ferah tut Dr una Git için rahatlasinEvet canım benim doktorumda dedi öyle ama internette araştırdım tek taraflı olunca dış gebelik falan yazıyo. Kende kendime psiklojimi bozuyorum ya
Haklısın canım kese erken olduğundan kese gorunmezse boşu boşuna strese girmemiş olursun. Bu arada bişey soracaktım sana sende kabızlık oldu mu canım ya kusuruma bakma Biraz tuhaf bi soru oldu ama ben bi gün iyisem 3 gun kabizim.
Hadi ya içim rahatladı benim o kadar değil . Sabah bir kalkıyorum sıfır ağrı tedirgin oluyorum. Yürümeye başladığım an ağrım başlıyo. Dediğin gibi ağrı olsa dert olmasa dert tövbe yaaa. Zaten 10 dkda bir lavabodayımCanım ben de tam tersi tek taraflı olduğunu duymuştum ağrının daha çok. Ben 1.5 sene hamile kalmak için ugrastigimdan dolayı sürekli hamilelik belirtilerine bakıyordum orda herkes sol kasığımda acayip bi agri var batma var sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor filan diyorlardı. Şunu da söyleyim sana geçen sağ kasığımda acayip bi agri oldu ama sızım sızım sizliyordu okuldan izin aldım Dr a gidecektim bi tuvalete gireyim dedim meğerse büyük abdestim baskı yaptığı içinmiş tuvaletten çıkınca 5 dk içinde hiç bişey kalmadı. Bence bi lavaboya git :) bir de dış gebelik allah kimseye vermesin ama onun ağrısının nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum bende çikolata kisti var asiriagri yapıyor ama kitlenip kalıyorum kucaklayıp hastaneye götürüyorlar ilk gittiğimde dış gebelik sandılar. (Allah korusun) yani anlayacağın onun ağrısı öyle ufak tefek bi agri değilmiş bildiğin halıları tirmalatiyormus içini ferah tut Dr una Git için rahatlasin
Evet canım benim doktorumda dedi öyle ama internette araştırdım tek taraflı olunca dış gebelik falan yazıyo. Kende kendime psiklojimi bozuyorum ya