2017 Aralık Anneleri

Cevap yazdığın için teşekkürler :) Aralık ayından beri folik asit kullanmaya başlamıştım,belki onun etkisi vardır kan değerimde. 2 gün sonra giderim doktora

Merhaba kızlar,
Ben de bebeğimi gördüm çok şükür...
Adet tarihime göre 8+1 deyim ama ultrason ölçümü 6+1 olarak çıktı...
Griple ilgili bol su tüketmemi ve parol içebileceğimi söyledi...
Şuan işteyim ve felaket halsizim akşama da kursum var mı 11e kadar... Allah bana kolaylık versin ama yine de kendimi çok azimli hissediyorum

Doktora gitmedim daha
çift çizgiyi gördüm bugün SAT 24 Mart doktora ne zaman gitmeliyim acaba
Birkaç aydır Demir folik asit kullanıyorum çok düzenli olmasa da
Ben de daha gitmedim canım. Seninle aynı günlerimiz hafta sonuna giderim diye düşünüyorum. Kan verdin mi M MMooNN

Yok canım sadece gebelik testi kullandım, 6 haftayı bekleyip mi gitsem diyorum hem kese hem kalp atışı için bi taraftan da hemen gitmek istiyorum

Tahlilerimde kansızlık cıktı öncedende vardı zaten. Mayısta ilac tedavisine baslicaz. Bende son durum bu. Insallah sizlerde haberler güzeldir

Ben de Ankara dayım aynı şekilde ben de öyle bir doktor arıyorum... Birbirimize paslaşalım

Bende gidip geldim kontrole kızlar. Kalp atışını gördük ama dinletmedi. Kese büyümüş bebeğin gelişimi geride dedi cuma tekrar bakacak
Bana hiçbir şey söylemediler ama benim de aynı senin gibi... Bebek var kalp atışı dinletmediler... Normalde 8+1 haftalık olması gerekirken ölçüme göre 6+1 de bebeğim, ama geç yumurtlama olduğu için geride dedi...

insallah cumaya güzel bir haber aliriz canim ne düsünecgimi bilmiyorum inan

Merhaba hoşgeldin cnm, ben bıraktım bebeği düşündükten sonra yani subatan beri icmiyorum
tşk ederim canım hoşbuşduk:)ben de çok azalttım ama bırakamadım henüz ,tebrik ederim seni bu arada.üzerimde garip bir şaşkınlık,husuzrsuzluk,yüksek kaygı,mutluluk,stres her duygudan var bazen ne yapacağımı,ne yiyeceğimi,hatta ne yemeyeceğimi şaşırıyorum

Maşaallah sübhanallah sana da bebeğine de
sağol canımm aminnn

masallah hemen hemen aynı dönemlerde doğum yapıcaz sanırım ne güzel :)
sanıırm evet canım sat 3marttı bnm

Tahlilerimde kansızlık cıktı öncedende vardı zaten. Mayısta ilac tedavisine baslicaz. Bende son durum bu. Insallah sizlerde haberler güzeldir
bende yarın alıcam sonucu bende de hep demır eksıklığı vardı bakalımm ne cıkacaj

merhaba ben de aralık annesiyim tabi allah nasip ederse aranızda sigara içen var mı acaba
Öğrendiğim gün bıraktım canım ama öğrenene kadar günde 1 paket içiyordum. Şimdi de çok nadiren eşim yanımda içtiğinde aşırı canım çekerse bir nefes çekip bırakıyorum. Aşırı istemekte stres yaratirmis. Ama onu da yapmak istemiyorum muhtemelen artık ağzıma bile sürmem. 1 hafta önceki kadar yoksunluk çekmiyorum cunku

BEN Mİ İRADESİZİM acaba bilmiyorumçok stresli bir işim var eve gidişim 7 yi buluyor saçlarımda cok fazla beyaz var canım burnumda gibi hissediyorumhenüz pozitif bir adaptasyonum yok kendimi çoğunlukla kötü hissediyorum

Canım normal belirtiler geçici zaten benimde bugün kasık ağrım biraz uzun sürdü kısmetse doktor randevum var bugün 4+4 deyim doktor sancılarına ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…