Canım şuan gitsen kese gorunmeyebilir ama yerinde olsam giderdim çünkü Dr yine de rahme bakıyor kalınlığı iyi mi diye eğer yeterli kalinliga ulaşmadiysa ilaç veriyor diye biliyorum. Ayrıca folik asit kullanman gerekli. Yani adetin geçmiş değerin iyi çıkmış bence beklememelisin
Doktora gitmedim daha
çift çizgiyi gördüm bugün SAT 24 Mart doktora ne zaman gitmeliyim acaba
Birkaç aydır Demir folik asit kullanıyorum çok düzenli olmasa da
Ben de Ankara dayım aynı şekilde ben de öyle bir doktor arıyorum... Birbirimize paslaşalımMerhaba arkadaşlar. Benim de tahmini doğum tarihi 09-12-2017 gözüküyor. Her şey gönlümüzce olur umarım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız ama aklımda deli sorular ilk hamileliğim doktorlarda pek bu konuda yardımcı olamamakta belki birbirimize destek olabiliriz diye düşünmüştüm. Ankara'da ikamet ediyorum tamamen güvenebileceğim bir doktor bulmak istiyorum. Belki aranızda Ankara 'da bulunan arkadaşlar vardır bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bana hiçbir şey söylemediler ama benim de aynı senin gibi... Bebek var kalp atışı dinletmediler... Normalde 8+1 haftalık olması gerekirken ölçüme göre 6+1 de bebeğim, ama geç yumurtlama olduğu için geride dedi...Bende gidip geldim kontrole kızlar. Kalp atışını gördük ama dinletmedi. Kese büyümüş bebeğin gelişimi geride dedi cuma tekrar bakacak
insallah cumaya güzel bir haber aliriz canim ne düsünecgimi bilmiyorum inanBana hiçbir şey söylemediler ama benim de aynı senin gibi... Bebek var kalp atışı dinletmediler... Normalde 8+1 haftalık olması gerekirken ölçüme göre 6+1 de bebeğim, ama geç yumurtlama olduğu için geride dedi...
merhaba ben de aralık annesiyim tabi allah nasip ederse aranızda sigara içen var mı acaba
Öğrendiğim günden beri içmiyorummerhaba ben de aralık annesiyim tabi allah nasip ederse aranızda sigara içen var mı acaba
tşk ederim canım hoşbuşduk:)ben de çok azalttım ama bırakamadım henüz ,tebrik ederim seni bu arada.üzerimde garip bir şaşkınlık,husuzrsuzluk,yüksek kaygı,mutluluk,stres her duygudan var bazen ne yapacağımı,ne yiyeceğimi,hatta ne yemeyeceğimi şaşırıyorumMerhaba hoşgeldin cnm, ben bıraktım bebeği düşündükten sonra yani subatan beri icmiyorum
sağol canımm aminnnMaşaallah sübhanallah sana da bebeğine de
sanıırm evet canım sat 3marttı bnmmasallah hemen hemen aynı dönemlerde doğum yapıcaz sanırım ne güzel :)
bende yarın alıcam sonucu bende de hep demır eksıklığı vardı bakalımm ne cıkacajTahlilerimde kansızlık cıktı öncedende vardı zaten. Mayısta ilac tedavisine baslicaz. Bende son durum bu. Insallah sizlerde haberler güzeldir
Öğrendiğim gün bıraktım canım ama öğrenene kadar günde 1 paket içiyordum. Şimdi de çok nadiren eşim yanımda içtiğinde aşırı canım çekerse bir nefes çekip bırakıyorum. Aşırı istemekte stres yaratirmis. Ama onu da yapmak istemiyorum muhtemelen artık ağzıma bile sürmem. 1 hafta önceki kadar yoksunluk çekmiyorum cunkumerhaba ben de aralık annesiyim tabi allah nasip ederse aranızda sigara içen var mı acaba
BEN Mİ İRADESİZİM acaba bilmiyorumÖğrendiğim gün bıraktım canım ama öğrenene kadar günde 1 paket içiyordum. Şimdi de çok nadiren eşim yanımda içtiğinde aşırı canım çekerse bir nefes çekip bırakıyorum. Aşırı istemekte stres yaratirmis. Ama onu da yapmak istemiyorum muhtemelen artık ağzıma bile sürmem. 1 hafta önceki kadar yoksunluk çekmiyorum cunku
Kızlar bende hamileliğin hiç bir belirtisi yok. Kasık agrim vardı adet olacakmışım gibi o da kalmadı azala azala bitti sanki. Bir sorun yoktur dimi yaa çarşamba kese için gel dedi Dr ama içim içimi yiyor neden hiç belirti yok diye. 4+5 oldum bugün. Kasık ağrılarının geçmesi normal mi
Yaaa kızlar değerim 11ydi ya şimdi 186 olmuş. Doktor çok güzel artmış dedi çok mutluyuuum :))
Yaaa kızlar değerim 11ydi ya şimdi 186 olmuş. Doktor çok güzel artmış dedi çok mutluyuuum :))
Evet çok şükürrr canımm eveeet demiştiinKuzumm çok sevindim ben sana artış olacak demiştim :)