2017 Aralık Anneleri

Canim valla babannemde ikiz varmış da o zamanlar bakamamislar vefat etmis ikisi de.
Bende doktora sordum da yok dedi çünkü ilk hcg 112ydi ikinci 314 tu. Eger ikiz olsa 4 kat artmasi gerekmez mi?
Evet canım 4 kat artması gerekirdi demekki gelişimi çok güzel maşallah. Ben de acayip kafaya taktım yaa benim değerim neden bu kadar düşük. Yani yükseliyor iki kat onda sorun yok ama değer olarak düşük. Bugün bidaha tahlil yaptırıp baska Dr a mi gitsem acaba

Evet canım 4 kat artması gerekirdi demekki gelişimi çok güzel maşallah. Ben de acayip kafaya taktım yaa benim değerim neden bu kadar düşük. Yani yükseliyor iki kat onda sorun yok ama değer olarak düşük. Bugün bidaha tahlil yaptırıp baska Dr a mi gitsem acaba
Canim istersen git ama bence senin degerlerinde hicbir problem yok. Deger saniyorum hormonlarla alakali. Bir de ben bu ay adetim bittikten 2 gun sonra yumurtladim. O yuzden cabuk yukseldi degerim. Ne dusuk degerler var cok saglikli ilerliyor hic oyle dusunme ciddiyim.

Canim istersen git ama bence senin degerlerinde hicbir problem yok. Deger saniyorum hormonlarla alakali. Bir de ben bu ay adetim bittikten 2 gun sonra yumurtladim. O yuzden cabuk yukseldi degerim. Ne dusuk degerler var cok saglikli ilerliyor hic oyle dusunme ciddiyim.
Ha öyle mi iki gün sonra mı şimdi ne demek istediğini anladım canım geç yumurtlamissindir diyerek :) evet bu şekildeyse daha geç yumurtladim adetimin 11.gunu gösteriyor takvimim ben 25 günde bir adet olurum. Sen nasıl anladığın yumurtladigin günü canim

Ha öyle mi iki gün sonra mı şimdi ne demek istediğini anladım canım geç yumurtlamissindir diyerek :) evet bu şekildeyse daha geç yumurtladim adetimin 11.gunu gösteriyor takvimim ben 25 günde bir adet olurum. Sen nasıl anladığın yumurtladigin günü canim
Evet canim senin degerinin oyle cikmasi bu yuzden. ne zaman dollendiyse yumurtan o zaman yukselir deger. Benimki daha erken dollendiginden erken yukselmeye başladi :) yumurta aki seklinde yogun akintim oldu canim ordan anladim

Evet canim senin degerinin oyle cikmasi bu yuzden. ne zaman dollendiyse yumurtan o zaman yukselir deger. Benimki daha erken dollendiginden erken yukselmeye başladi :) yumurta aki seklinde yogun akintim oldu canim ordan anladim esimi de hemen cagirdim gel yumurtluyom diue:))
Sağolsasin canım demekki ondan düşük benim. Bu arada ben de yumurtladigimi genelde hissederim ama ilk defa bu ay hissetmedim hatta eşime ben bu ay yumurtlamadim dedim ama meğersem hamile kalmışım:) bu arada adet döngün kaç günde bir senin canim. Benim 25 günde bir olduğu için daha 4 haftalık bugün olmuşum:)

Hamile kalmaya niyetlenince baslamistim. Hala devam ediyorum. Dr 3 ay kadar sadece bunu kullanacaksin dedi. 3. ayda multivitamin. Demir takviyesi.

Seni baslatmadilar mi?
Bu hafta başla dedi folic iod kullan dedi...
Markadan emin olamadım o yüzden daha başlamadım

Sağolsasin canım demekki ondan düşük benim. Bu arada ben de yumurtladigimi genelde hissederim ama ilk defa bu ay hissetmedim hatta eşime ben bu ay yumurtlamadim dedim ama meğersem hamile kalmışım:) bu arada adet döngün kaç günde bir senin canim. Benim 25 günde bir olduğu için daha 4 haftalık bugün olmuşum:)
Canim ben 26gün de bir yumurtluyorum. Sat 24martti. Doktor henüz kac haftalik demedi de 3 4 hafta olabilir dedi. Ultrasonda belli olurmus. Bende haftaya giderim heralde.

Kızlar mide bulantıyla basım dertte
Yumurta yiyemiyorum zorladım ve çıkarttım sonunda
Yumurta cok midemi bulandırıyor ya

merhaba kizlar inşallah rabbim nasip ederse bende aralık annesi olcam 4 senedir uğraşıyordum ne tüp bebek ne asilama kaldı çok şükür ki rabbime kendi kendine oldu bugün kesemizi gördük şükür :) rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarada hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.

Bu hafta başla dedi folic iod kullan dedi...
Markadan emin olamadım o yüzden daha başlamadım

Bunu duymustum. Iyot takviyeli bir folik asit. Gecen gun yakin bi arkadasim da aynisini kullandigini soyledi. Iyot eksiligi vardi. Benim eksikligim yok ama sinirda gibi bana da iyotlu folik asit kullanabilirsin dedi endokrin uzmani.

Folik asiti ihmal etme. Gecen yine okudum bi yerde ilk uc ay kullanimi sorun olusmamasinda %72 oraninda etkili diye.

Selam arkadaslar. Ben de aralik annesi olarak araniza katildim :halay:Allah hepimize aralik ayinda sagliklu dogumlar nasip etsin.
Size bir sorum var. Benim sat 20 mart. Cumartesi bhcg 45, pazartesi 122.89 cikti. Ama cumartesi doktorum bu degere en fazla 2 haftalik demisti. Daha fazla olmasi gerekmez mi

Son düzenleme:
Kızlar 5+2 iken kese 6mm cikti, sizce kucuk mu? Doktorum bi sorun yok dedi ama insanlar hep daha buyuk yazmişlar keselerini. 2 tane dusugum var cok korkuyorum :KK43:

Benim de 5+1 de 5mm gözüktü kese.Doktor kan değerlerimë bakarak 4-5 gün geç döllenme olabilir dedi.

benim de erken yumurtlama. ultrason için gün sayıyorum, haftasonuna randevu aldım inşallah görebilirim. pzrtesi yaptırdığım ölçüm de 936 çıktı.

X