2017 Aralık Anneleri

Yumurtayi benim de pek icim almiyot :KK12: birkac gundur bulantim yok cok sukur, o yuzden su icebiliyorum ama bulanti varken olmuyor yahu :işsiz: bir de kahve tiryakisi olan biriyim ama canim hic mi hic istemiyor. Kokusu bile pek hosuma gitmiyor diyebilirim. Ozellikle kafeinsiz kahve almistim, 1 turk kahvesi icerim zaten ama haydi yetmezse onu da icerim diye,tabii hesaplar tutmadi. Iyi de oldu aslinda:KK48:
gunde 1 fincan icebilirsiniz diyolar Turk kahvesine iki gundur benim de ara ara bugun daha azdi simdi de bebege mi bise oldu diye yoruyorum bulanti olsa dert olmasa dert ya olmasa iyi tabi ama kafadaki deli dusunceler gitmiyo henuz kalp atisini gormedim ben ctesi bi gelseydi hayirlisiyla

su da şükür sıkıntım yok ama tek derdım yumurta bende tiksindim valla ondan
her seyın de kokusunu alıyorum yaaa
ne cook koku varmış etrafımızda
burun acayıp calışıyor vallla
yumusaticidan ilk hamileligimde tiksindim kullanmadim sonrasinda da hala da tiksinirim bi de ben ogretmenim cocuklar bazen yaklasiyolar normalde yakin olmayi severim ama resmen cocuklari uzaklastiriyorum en ufak bi koku bile bunaltiyo

Kızlar ben iki gündr sabh saat 6 gibi uyanıyrm çok aç hisediyrm yemezsem af edersnz böğürmem geliyor ayrıca sadece bel ağrım var... ne kasık ne de göğüs ağrım Yok sizce beta yükselmiyor olablr mi..
yok oyle dusunme bazen hamilelik belirtisi bile olmuyomus bel agrisi zaten hamilelik belirtilerinden ac hissetmeniz de oyle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin saglicakla

Ilk gebeligimde 23 kilo aldim bnda daha dikktli olucam ins aman kizlar dikkt saglikli seyler yemk onemli.henz bnmdr bulantim.yok ins da olmaz.yarin kan degrlerini ogrencez baklm.jns guzel bi gebelik olur kizimn dgm gunune 3 hafta kala hamile oldgumu ogrenmekte ayri mutlulukk
ilk gebelikte 14 kilo aldim cok da saglikli besleniyodum suan hic dikkat edemiyorum surekli yiyorum bulanti bastirmak icin iki gundur daha iyiyim ama ilk gebelikte ilk 4 ay hic kilo almamistim simdi fazladan 3 kilom bile var :KK43:

Ilk gebeligimde 23 kilo aldim bnda daha dikktli olucam ins aman kizlar dikkt saglikli seyler yemk onemli.henz bnmdr bulantim.yok ins da olmaz.yarin kan degrlerini ogrencez baklm.jns guzel bi gebelik olur kizimn dgm gunune 3 hafta kala hamile oldgumu ogrenmekte ayri mutlulukk
Sen de mayis annesi sin ben de 31 mayis annesi:KK66: benim de isteyerek oldu :KK66: saglikla gelsinler

merhaba anneler adetime 5 gun var iki kasigimdada batma bel agrisi 2 gundur migde bulantisi ve gaz problemi cekiyorum sabah dayanamadim gittim kan testi yaptirdim 7 cikti. 5 ve ustu var sayiyoruz dedi hemsire biz korunurken kondom yirtilmasi sonucu 6 nisanda kaza oldu tahminime gore daha 13 gunluk oluyor bu deger var anlaminami geliyor sizce kafam cok karisti cevaplarsaniz sevinirim

Benim keseciğin için bugün de görülmedi :KK43: cuma kalp sesi için tekrar gideceğim, umarım duyulur 6+4 şu anda. Sizce görülmeli miydi, geç mi? Haftasonu da yurtdışına çıkacağız, önceden planlamıştık, doktor kalp atışını duymadan gitme dedi iyice tedirgin etti beni :KK43:

merhaba anneler adetime 5 gun var iki kasigimdada batma bel agrisi 2 gundur migde bulantisi ve gaz problemi cekiyorum sabah dayanamadim gittim kan testi yaptirdim 7 cikti. 5 ve ustu var sayiyoruz dedi hemsire biz korunurken kondom yirtilmasi sonucu 6 nisanda kaza oldu tahminime gore daha 13 gunluk oluyor bu deger var anlaminami geliyor sizce kafam cok karisti cevaplarsaniz sevinirim

Adetinize bes gun varken hamilelikle ilgili mide bulantisi cekmeniz pek olasi degil. Batma, bel agrisi olabilir tabi. Benim bildigim 10a kadar gebelik olmayabiliyor. Testi tekrarlarsiniz 2 gun sonra daha net belli olur. Allah gonlunuze gore versin.

Benim keseciğin için bugün de görülmedi :KK43: cuma kalp sesi için tekrar gideceğim, umarım duyulur 6+4 şu anda. Sizce görülmeli miydi, geç mi? Haftasonu da yurtdışına çıkacağız, önceden planlamıştık, doktor kalp atışını duymadan gitme dedi iyice tedirgin etti beni :KK43:
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm ama bi kerelikte olsa başka bi doktora gitsen cuma yine kendi doktoruna gidersin bakalım diğer doktor görebilecekmi ben bu gibi konularda tek doktora bağlı kalmazdım ama tercih senin tabiki

Değer kaç olunca vajinal bakınca görünüyodu ya biliyomusn unuttm ben

benim ilk hamileliğimde aynı değerlerdeyken 900 civarıydı ve daha adet günümdü, kesem görünmüştü. şimdi biraz bekliyim dedim ama zor dayanıyorum. şu dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırana rahat edemem.

Kızlar ya bişey soracaktım size dunden beri kuşku içindeyim. Dün biraz strese girdim kardeşime ulaşamayınca sonra da eve gelince çok sinirlendim baya bağırdım çağırdım sakinlesemedim hemen hormonlar yüzünden sanırım. Ama sonra da bi evham kapladı içimi ya bu sinir stres zarar verdiyse diye. Sizin bilginiz var mı arkadaşlar bir kerelik stres dusuge neden olmaz dimi lütfen fikri olan varsa paylaşabilir mi

benim ilk hamileliğimde aynı değerlerdeyken 900 civarıydı ve daha adet günümdü, kesem görünmüştü. şimdi biraz bekliyim dedim ama zor dayanıyorum. şu dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırana rahat edemem.
Sen mi ben mi dış gebeliği düşmanıma vermesin Rabbim. Korkma sende şmdi değerin kaç

gunde 1 fincan icebilirsiniz diyolar Turk kahvesine iki gundur benim de ara ara bugun daha azdi simdi de bebege mi bise oldu diye yoruyorum bulanti olsa dert olmasa dert ya olmasa iyi tabi ama kafadaki deli dusunceler gitmiyo henuz kalp atisini gormedim ben ctesi bi gelseydi hayirlisiyla
ben de kalp atışları için pazartesiyi bekliyorum 7+4'teyim hala bebek kendini göstermedi... çok korkuyorum bişey çıkacak diye... daha erken kalp atışı duyan da var 9. haftada duyan da... ya da hiç duymayıp aldıran da :KK43: inşallah öyle çıkmaz...

Sen mi ben mi dış gebeliği düşmanıma vermesin Rabbim. Korkma sende şmdi değerin kaç

en zon pazartesi verdim, bi daha vermedim valla.iki kere beta için bir kere de hamilelik rutin testleri için kan verdim kollarım delik deşik oldu. baktım iki güne bir iki katı artmıştı ilk verdiğimden sonra. herhangi bir sıkıntım olmadığı için bekliyorum. cumartesi belli olur inşallah hayırlısıyla.

In
ben de kalp atışları için pazartesiyi bekliyorum 7+4'teyim hala bebek kendini göstermedi... çok korkuyorum bişey çıkacak diye... daha erken kalp atışı duyan da var 9. haftada duyan da... ya da hiç duymayıp aldıran da :KK43: inşallah öyle çıkmaz...
Insallah hayirlisiyla gorursunuz de bebisi duyarsiniz da kalp atisini :)

en zon pazartesi verdim, bi daha vermedim valla.iki kere beta için bir kere de hamilelik rutin testleri için kan verdim kollarım delik deşik oldu. baktım iki güne bir iki katı artmıştı ilk verdiğimden sonra. herhangi bir sıkıntım olmadığı için bekliyorum. cumartesi belli olur inşallah hayırlısıyla.
26 şubattan beri kan veriyorum benm kolları sen düşün. Hayırlı ve sağlıklı olsunda gerisi mühim değil inşallah bi sıkıntı çıkmaz cumartesi haber verirsin sonucu

X