2017 Aralık Anneleri

Çok şükür bugün bizde kalp atışımızı duyduk inşallah herkes duyar hayırlısıyla :anneadayı:

Arkadaşlar merhaba :) Bende ikinci bebeğime hamileyim.5+5 teyim.Sat ise 9 mart.Reglimin üzerinden 10 gün geçtiğinde tahlil yaptırdım(dün) yani.11825 civarında çıktı.Bu değer normal midir?İnternetten baktım 6.hafta için bu değeri veriyor.Kadın doğuma randevu alacağım en kısa zamanda.Sizlerin kan değeri kaç çıkmıştı? Cevap yazan olursa çok memnun olurum.Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
ben de 6. haftada ölçtürdüm 1136 çıkmıştı HCG
Sen de gorursn merak etme .doktor bu demedı zaten. Ben gördüm . :KK66:
Hadi inşallah bakalım haftaya pazartesiyi iple çekiyorum

Kizlar adetim 5gun gecti bugün 3. Tahlilimi yaptirdim degerim 4500 cikmis benim hesaplamama gore 2binlerde cikmasi gerekti.
Fazla mi yukselmis acaba?
Canım düşük çıkmasındansa yüksek çıkması daha iyi. Benim değerim düşük mu acaba yaa adet günü 76 çıktı iki gün sonra 179 çıktı. Ama burda okuduğum değerler hep daha yüksek değerler. Senin nasıldı canım adet günü tahlil vermiş miydin

herkese merhabalar güzel anneler :) 2012 temmuz doğumlu bir kızım var. bikaç aydır istiyorduk bu ay nasip oldu 5 haftalık hamileyim. sat 15 mart 16 nisanda hcg 798 çıktı. adet günümde de az bi kanamam oldu dr istirahat önerdi inşallah hepbirlikte sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)

Canım düşük çıkmasındansa yüksek çıkması daha iyi. Benim değerim düşük mu acaba yaa adet günü 76 çıktı iki gün sonra 179 çıktı. Ama burda okuduğum değerler hep daha yüksek değerler. Senin nasıldı canım adet günü tahlil vermiş miydin
Yok bence senin degerin de iyi belki gec yumurtlamissindir. Sonucta 2katindan fazla artmış.
Adet günü 314 cikmisti benim. Ondan 5 gun sonra da 4500 cikti iste. Doktor begendi gelisimi. Aslinda 2kat sinir dedi 2.5 kat ve uzeri olur genelde dedi.
Bende bir sorun oldugunu dusunmuyirum da insan hamile olumca her ihtimali düşünüyor

Yok bence senin degerin de iyi belki gec yumurtlamissindir. Sonucta 2katindan fazla artmış.
Adet günü 314 cikmisti benim. Ondan 5 gun sonra da 4500 cikti iste. Doktor begendi gelisimi. Aslinda 2kat sinir dedi 2.5 kat ve uzeri olur genelde dedi.
Bende bir sorun oldugunu dusunmuyirum da insan hamile olumca her ihtimali düşünüyor
Aynen öyle canım ya yüksek çıksa takıyoruz düşük çıksa yine takıyoruz:) geç yumurtlama olacağını sanmıyorum çünkü ben genelde erken yumurtluyorum 11.gune denk geliyor ama bünyede bünyeye farkediyor demekki. Dr normal merak etme dedi ama ben beynime söz geçiremiyorum

Canım bu arada senin ikiz olma ihtimali var mı acaba gerçekten değerin çok güzel yükselmiş maşallah ailenizde var mı çoğul gebelik

Kizlar adetim 5gun gecti bugün 3. Tahlilimi yaptirdim degerim 4500 cikmis benim hesaplamama gore 2binlerde cikmasi gerekti.
Fazla mi yukselmis acaba?

Doktorun ne dedigi onemli. Hcg artisi duzenli olduktan sonra da onemli degil kimi durumlarda yuksek olabiliyormus. bana cok anormal bir artismis gibi gorunmedi. Yine de Keseyi gorup kalp atisini duymadan rahat edemiyoruz malesef. Dr Gittin mi? Hamilelik takvimine gore baya erken ogrenmissin gibi..

Doktorun ne dedigi onemli. Hcg artisi duzenli olduktan sonra da onemli degil kimi durumlarda yuksek olabiliyormus. bana cok anormal bir artismis gibi gorunmedi. Yine de Keseyi gorup kalp atisini duymadan rahat edemiyoruz malesef. Dr Gittin mi? Hamilelik takvimine gore baya erken ogrenmissin gibi..
Evet cok erken öğrendim. Ama bu ay erken yumurtladigim icin idrar testinde de erken çıktı.
Doktor artik ultrasonda görünür dedi en son dun gittim. Ultrason icin de gidicem insallah.
Artışa da doktor iyi dedi.

Kızlar benim değerlerim sat 10 mart
9 Nisa'n 13.05
11 Nisa'n 41.36
18 Nisa'n 1566
Değerlerim başta çok düşük gelmişti ama dün şükür yükseldi hemde 3 kattan fazla artmış sizce normal mi ?

Kızlar 5+2 iken kese 6mm cikti, sizce kucuk mu? Doktorum bi sorun yok dedi ama insanlar hep daha buyuk yazmişlar keselerini. 2 tane dusugum var cok korkuyorum :KK43:

Canım bu arada senin ikiz olma ihtimali var mı acaba gerçekten değerin çok güzel yükselmiş maşallah ailenizde var mı çoğul gebelik
Canim valla babannemde ikiz varmış da o zamanlar bakamamislar vefat etmis ikisi de.
Bende doktora sordum da yok dedi çünkü ilk hcg 112ydi ikinci 314 tu. Eger ikiz olsa 4 kat artmasi gerekmez mi?

X