2017 Aralık Anneleri

benim de erken yumurtlama. ultrason için gün sayıyorum, haftasonuna randevu aldım inşallah görebilirim. pzrtesi yaptırdığım ölçüm de 936 çıktı.
Ben vajinal usg istemiyorum bu yuzden insallah beni direkt normal usgye alirlar. Zaten artik degerim 9000 civari olmuştur. Ama bir yandan da daha 4 haftalik gorunur mu bilemiyorum. Normal usgde 5 6 haftada goruyorlar cunku

sabah ben de yiyemedim normalde yiyodum ama tiksindim ya brnim rn buyuk sorunum su su icemiyorum enfeksiyon olcak diye çok korkuyorum
Hamilelikte bol su icmek cok onemli. Ben eskiden 1 bardak bile icmiyordum simdi arttirmaya basladim.hamiellerde idrar enfeksiyonu cok oluyor önlem almak lazim.

sabah ben de yiyemedim normalde yiyodum ama tiksindim ya brnim rn buyuk sorunum su su icemiyorum enfeksiyon olcak diye çok korkuyorum

Yumurtayi benim de pek icim almiyot :KK12: birkac gundur bulantim yok cok sukur, o yuzden su icebiliyorum ama bulanti varken olmuyor yahu :işsiz: bir de kahve tiryakisi olan biriyim ama canim hic mi hic istemiyor. Kokusu bile pek hosuma gitmiyor diyebilirim. Ozellikle kafeinsiz kahve almistim, 1 turk kahvesi icerim zaten ama haydi yetmezse onu da icerim diye,tabii hesaplar tutmadi. Iyi de oldu aslinda:KK48:

Kizlar ben cuma gunu kesemi gördüm. Doktor 5 haftalik dedi. Bu cuma tekrar gidicem bebegi gorebilmek icin. Bugun kan degerim 19900 cikti. Cok mu yuksek sizce?

Kizlar ben cuma gunu kesemi gördüm. Doktor 5 haftalik dedi. Bu cuma tekrar gidicem bebegi gorebilmek icin. Bugun kan degerim 19900 cikti. Cok mu yuksek sizce?

su da şükür sıkıntım yok ama tek derdım yumurta bende tiksindim valla ondan
her seyın de kokusunu alıyorum yaaa
ne cook koku varmış etrafımızda
burun acayıp calışıyor vallla

Merhaba aralık anneleri ben de geldim. Hayırlı olsun hamileliginiz:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:. 5 nisanda aşılama olmuştum 13. gün yani dün kan degerim 104 çıktı. Doktor cuma tekrar kan testi istedi inşallah degerim yükselir

Meraba güzel anneler.. ☺ allhım sağlkla kucağımza almayı nasip etsin.. ben de ptesi günü çatlama iğnesi 13. Gün kan yaptım değerim 60 çıktı inşlh bana da burda devam etmk nasip olur.. dua edin benm için değerim artsın... cuma günü doltra gidecm.. allh a emntsinz :KK25:

Kizlar hosgeldiniz . Kalp atislari icin acele etmeyin bende cok panigim oyuzden 8. Haftaya aldim randevuyu doktor 6+4 te cagirdi ama ne gerek var en iyisi beklemek bu arada benim 2 gundur asiri bulantim vardi mutfaktan nefret ediyodum bugun nerdeyse yok gibi yemek falan yaptim hatta normalmi acaba boyle bu bulantilar boyle aralikli mi oluyo yoksa sureklimi :KK17:

Kızlar ben iki gündr sabh saat 6 gibi uyanıyrm çok aç hisediyrm yemezsem af edersnz böğürmem geliyor ayrıca sadece bel ağrım var... ne kasık ne de göğüs ağrım Yok sizce beta yükselmiyor olablr mi..

Ilk gebeligimde 23 kilo aldim bnda daha dikktli olucam ins aman kizlar dikkt saglikli seyler yemk onemli.henz bnmdr bulantim.yok ins da olmaz.yarin kan degrlerini ogrencez baklm.jns guzel bi gebelik olur kizimn dgm gunune 3 hafta kala hamile oldgumu ogrenmekte ayri mutlulukk

Kızlar selam,
Bir sorum olacaktı sizlere. İzmir"de bildiginiz doktor var mı? Ben kararsız kaldım. Siz kime gidiyorsunuz. Yardımcı olursanız cok memnun olurum. En son dun 2000 cıktı Hcg. Kontrole gitmek istiyorum yarın.

X