Valla bence de güzel olurdu. Ama bu sefer daha sakinim. Dediğim gibi ilk gebeliğimde zaten tecrübesizim; ilk gittiğim doktor lönk diye kese var ama içi boş olabilir bir hafta bekleyelim tekrar bakalım dedi. Ne demek içi boş olabilir diye başladım araştırmaya. Kadınlar kulübü ile de ilk o zaman tanıştım zaten :) Yok yalancı gebelik yok bilmem ne. Okudum okudum çıldırdım. Uykusuz ve sürekli endişeli bir hafta geçirdim. Tabii bir de bu arada başka doktor aradım. Oğlumun doğumunu gerçekleştiren doktora kadar 2-3 doktora daha gittim. En son gittiğim doktor, kızım sakin ol gayet sağlıklı ve normal daha çok küçük o yüzden kimse kesin bir şey söyleyememiş, ayrıca da unutma gebeliklerin yüzde 90'ı normal geçer, hayırlısıyla alacaksın sen de sağlıklı bir şekilde kucağına dedi. Öyle de oldu çok şükür. Dediğim gibi hem tecrübesizlik hem de doktorların hem hasta herşeyi biliyormuş gibi davranmaları hem de lönk diye her ağızlarına geleni söylemeleri insanı şüphelendiriyor. Halbuki biraz bilgi verse kafa bulandırmasa her şey daha güzel olacak