2017 Aralık Anneleri

Bende lısteyı Egeden kalanlara gore duzenleyecegım. Battanıye ormeyede baslamadım, baslasaydım belkı bıraz alısverıs hevesım durulurdu
 
Ya benim agzini silmeye bile mendilim yok herseyimi dagitmistim bir daha bebek dusunmedigim icin bu sayilan seyleri nasil alicam bilemiyorum nekadarda cok sey lazim. Bir zibinimiz bile yok. Aman Allah im babamizin kesesini cogaltsin Rabbim..
 
Suanki gecmek bilmeyen dis bogaz agrim ve bulantilarimdan dolayi daha hoc alisveris yapmayi bile dusunmedim yaa. Cinsiyet belli olunca baslarim galiba.
 
Bende aldım bugun gelecek ama uzerımdekı pantolon yandan fermuarlı bır pantolon cok rahat ama kuması esnek olması lazım. Camasırda aldım ben lcw den m beden ama l alsaydım daha rahat olacaktım

Walla be altsan bı beden buyugunu alcan canım su on gnde bıle buyudu karnım bımden bı tayt aldm gydım bı saate cıkardm yok dedım ben catlarm bunnla :)
 


Walla canm bnm ılk genelgm ve acemıyı. Ihtyaca gore alırz artk zamanla bapalm
 
Ya benim agzini silmeye bile mendilim yok herseyimi dagitmistim bir daha bebek dusunmedigim icin bu sayilan seyleri nasil alicam bilemiyorum nekadarda cok sey lazim. Bir zibinimiz bile yok. Aman Allah im babamizin kesesini cogaltsin Rabbim..


Canm zının tulum falan bıkac alınır fazlası hedıye gelr zaten asırı fazla kıyafet almaya gerk yk bnce bızımkıler kısın dıgacagı ıcın o an gereklı olanları alırız gerısı ıhtyaca gore alınır bebek hemen buyuyo zaten bıkac gıyer bıda gıyemez aynı kıyafetı
 
İstanbul memorial da sezeryan fiyatı 12 bin, dün aldım fiyat. Epidural ve dışarıdan dr istiyorsan fiyat artıyor.
Hanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
15. Haftadan önce yanılma payı olduğu için söylemiyorlar . Ben de memorial a gidiyorum , bana da söylemediler. Yarın öğreneceğim inşallah.
Eutrox yerine mi verildi ve bunu veren endokrinolog muydun? Kadın doğumcu mu?
ilk bebekte salıncak almadım , beşikte salladık , evet çok zor oldu ama evde takıntı istemedim. Şimdi alır mıyım bilmiyorum. Hastane çıkışı 3 tane almıştım , en çok 3-6 aylık body almıştım çünkü 0-3 aylıkları çok az giyiyordu hızlı büyüdüğü için..
 
Diş ağrısına bol bol süt yoğurt peynir ye geçer
Canim kulak birun bogaza gittim antibiyotik verdi bogazdaki kaslarin zedelenmis dedi galiba cikarmaktan ama yuzumun sol tarafini inan anlatamam cok aci cekiyorum bukadar dise basa kulaga virurmu antibiyotigimde bitti agri kesicimde ama halen agri gecmedi . Disimde curukte yok ama bilemesim birde disciyemi gitsem.
 
Onlari fazla kaygi etmiyorum ama besik ti arabaydi ana kucagi falan derken baya bir zorlanicaz galiba.
 
Hamilelere ilaçta vermiyolarki.bende dişlerimden çok çektim.fırcalayınca kanıyordu.sızlıyodu.bol süt yoğurt iyi geldi .geçmiş olsun bide kadın doktoruna sor bi ilaç yazar enazından yada bi doktora yönlendirir.
 
Cok saol canim bulantinin sikintisini bile unutturdu bana osyerinde aksamlari agliyorum resmen yazik elemanlar ne yapacagini saroyorlar bitkisel birseyler yapmaya caliyoruz ama sute baslayim bari artik.
 
Aynen , ihtiyaç duyulan birşey sonrası da netten de ısmarlanır. Mesela medela calma ve acenta biberonlar aldım Doğumdan önce ve elimde patladı. Bizim beyefendi anne memesi sıkında birşey sokmadı ağzına.
anakucağının ergonomik olanlarını kullanmalısın, yoksa çok sakıncalı. İlk aylar için wrap sling şahane bir şey.

Masallah canımm
bende sımdı cekıldım
buarada gobeklerımız baslarda boyle neden asagıda gıd-bı duruyordu kızlar? Benım oglumdayken hıc hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 2006247
hiç belli değil burada göbekli

ilk çocuğu bekleyenler için kış bebeklerine göre bir liste buldum.

http://denizdenerde.blogspot.com/2013/01/bebek-alisveris-listesi.html
teşekkürler bir göz atayım ...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…