- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sagol canım ya bende kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ondan tedirgin oldum oksijen yetmiyor gibi(Her zaman olmasada bndede oluyo zatn 9 10 saat uyudugum halde. Carpntıda yorldgmda nerdıven cıktgmda oluyo vızım ewde 5. Katta yanı:)
Bence o kadar para verme ya baktın gordun dogumdan sonra aglıyor o zaman alırsın ama bakalım yuzde yuz garantılımıAbladan kalan salıncak bu acaba hiç heycana girmesem mi
Ay neyse daha erken artık kolik olunca bakarız
Birde ilk bebişleri olucaklara bir tavsiyede bulunayım kendinizi sıkıntılara acabalara sokmadan tadını çıkarın herşeyin ve bu alışveriş işinde ana gereçleri çok ağırlaşmadan cinsiyet belli oldumu almaya başlarsanız bütçenizde en azından sona doğru çok yüklenilmiş olmaz
umudunu-kaybetme bendede seninki gibi var tatlım))
İnşAllah canım sağ salim alalımda kucağımıza gerisi boş ben karnımın çıkmasını isdiyorum ama:) smdıden snra buyucek galıba hep kıbar hamılelere özenmişmdr ama vu özenmekle olmuyo galıba vuct yapatla ıluışı. Saglıkla hayırla kucagımıA alalmda ınsaallah katlanıcaz artık
Kuzenin kız icin mi erkek icin mi soruyo canim?Birde burda arkadaşlar bi yöntem deniyorlardı yumurtlama gününe göre cinsiyetle ilgiliydi galiba bilen biri bana onu uzun anlatabilir mi kuzenim çok istiyor ona yardımcı olayım ?
Maşallah canım çok tatliş olmusunuzEki Görüntüle 2006231 Eki Görüntüle 2006231Kızlar ne dıyosunuz smdıden bule buyudu nrmalmı bıde gobegım dümdüz degldı zatn ama sankı cok buyucekms gbıme gelıyo
Canim esnemenin bilimsen açıklamasi kandaki oksijenin azalmasından dolayı oluyor. Sende kansızlık varmiydi? Odan dolayı olabilir. Tansiyonunu olcturdunmu?Kızlar merhabalar nasılsınız?sizde esneme çok oluyormu bide kalbim çarpıntı yapıyor gibi oluyor(
Bilmemki canım:)) herşey zamanından önce hazır olsun isterim. Elbise alışverişini sonlara doğru bırakırım herhaldeOo sız herseyı karar vermıssınız sızmı hızlısınız benmı yavas davranıyorm aacababen su an cınsıyetı bellı olnca heevsten bıkac kıyafet alırım o kadar sanırım :)
İnşAllah canım sağ salim alalımda kucağımıza gerisi boş ben karnımın çıkmasını isdiyorum ama![]()
travel sistem hoşuma gidiyor ama hangısı daha kullanışlıdır bılemıyorum sanırım senın yaptıgın gıbı yaparım bende bastonu daha sonra kısa mesafe ıcın alıp kullanırımKomik gelicek belki ama biz ilk bebek arabasını almıştık ana gereç olarak
Ve sorularında harika
İlk bebişlilere gerçekten faydalı yazılar çıkabikir burdan
Öncelikle bebek arabasını mesela ihtiyaç ve hevesinize göre alın
Örneğin arabanız varsa bagaja sığma, katlanma ve hafiflik gibi
Kimisi travel sistem dedikleri ana kucağıda takılanlardan tercih eder, kimiside tam yatar olmak şartıyla baston tip
Ben travel sisteme heves etmiştim ve Mamas Papas- Urbo modelini almıştık ve her anlamda tepe tepe kullandık
Özellikle ilk 6 ay ana kucağı durumundayken
Katlanması kolay ve bagaja kolay sığıyordu
Sonrasında 1 yaşa anne kız gezmelere daha kolay olsun diye Mamas Papas - Trek2 baston puset kullandık onun arkası tam yatmıyordu ama parka kısa mesafelere çok il gördü ve halada kızım babaannesiyle parka giderken onu kullanır
Dediğim gibi ihtiyaç ve seçime göre ilk neyi istediğinizi belirleyin sonrasında ztn marka ve modeller çok çok var
var da cnm deneyımlılerden öğrenmek daha ıyı olur dıye dedımKolik bebekler kitaplardan okuduğum kadarı ile gününden erken doğan bebeklerde daha fazla görülüyormus, birde bebek normal doğması gereken gününe gelince kolikten eser kalmiyormus.
Bebegin ağlayan bebek olmasida hamileliğini nasıl geçirdiğine bağlı, egerki çok stresli gecirmissen bebeğinde doğduğunda huysuz ve ağlayan bebek oluyormuş.
Benimde simdilik aklımda olup ve kesin alacağım dediklerimi arasında;
Doona anakucagi/bebekarabasi, Chicco next 2 me anneyani besigi var.
Doona yi bir yaşına kadar kulanabiliyorsun, o yaşına geldigindede normal basit bebek arabalari/puset olur ya ondan alırım diyorum. Hem hafif hem kullanışlı
Chicco'yuda 6 ay olana kadar kulanabiliyorsun, o zamana geldimi bebeğimi yanımdan ayırıp kendi odasını yapmayı düşünüyorum. Ozamanda odasina park şeklinde alırım yada büyüyen beşik. Park alirsamda ilerde ikinci bebek için kulanirim ilkinede normal yatak alırım diye dusunuyorumda dusunuyorum:)))
Bende en son gitigimde 12+2dim ve bi sonraki randevumuz 6 hafta sonrasına vermişti, banada cok uzun geldi ve başka bir doktordan 3hafta sonrasına randevu aldım. Gerçi doktorumu değiştirmek içinde yaptım bunu :))
Yaparız canım, gerçi internete yada kulandigimiz bazi gebelik takibi applerindede bulabilirsin ihtiyaç listesi, alinacaklar vs vs
Aynen bendede öyleCanm cıkacak mtlakada boyun kısa venım cok asırı kalca karın sıserse cok cırkın olucammm![]()
Maşallah canım çok tatliş olmusunuz
Canim esnemenin bilimsen açıklamasi kandaki oksijenin azalmasından dolayı oluyor. Sende kansızlık varmiydi? Odan dolayı olabilir. Tansiyonunu olcturdunmu?
Bilmemki canım:)) herşey zamanından önce hazır olsun isterim. Elbise alışverişini sonlara doğru bırakırım herhalde
travel sistem hoşuma gidiyor ama hangısı daha kullanışlıdır bılemıyorum sanırım senın yaptıgın gıbı yaparım bende bastonu daha sonra kısa mesafe ıcın alıp kullanırım
önerilerine her konuda acığım cnmm cok tesekkur ederım bılgıler ıcınde
var da cnm deneyımlılerden öğrenmek daha ıyı olur dıye dedım
masallah sen her seyı kafanda karar vermışsın valla
bende öyle olmak ıstıyorum
tatıle gıreyım de kendımı arastırma ve alışverişe verecem![]()
Masallah canımm:) smdıden snra buyucek galıba hep kıbar hamılelere özenmişmdr ama vu özenmekle olmuyo galıba vuct yapatla ıluışı. Saglıkla hayırla kucagımıA alalmda ınsaallah katlanıcaz artık
kızlar şu yazıdaki türk analarını bir okuyun çok güldüğüm bir yazıdır:)
http://blogcuanne.com/2015/04/08/turk-anasi-alman-anasi/
Masallah canımm
bende sımdı cekıldım
buarada gobeklerımız baslarda boyle neden asagıda gıd-bı duruyordu kızlar? Benım oglumdayken hıc hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 2006247
Canm ıyı gızel anlatmsta turk anasını egtmlı modern falan dıye ayrması tuhaf olms
ayırdığını düşünmüyorum burada anlattığı gözlemlediği model onlar olduğundan açıklamış.yoksa babannelerimiz gibi kadınlardan bahsetmiyor, onlar bu kadar pimpirikli değildi bizim gibi eskiden. son dönemdeki tipik şehirli anneleri gözlemlemiş.