• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bu durumda bir de maaşlı şöför tutmak lazım :)))
mom's green organik deterjanlarını , leke çıkarıcısını kullanıyorum hem oğlum hem bizim için...
Hıc duymadım bunu arastırayım , ben 2 senedır oglumun camasırlarını bızımkılerle yıkıyorum ve bızım deterjanlarla.
Oyle alerjık falanda degıl unutmusum bu granullu tozlar bılmem neler :D

Evet çamaşır suyunu da kullanıyorum . Ve bulaşık makinesi deterjanı . Ya aslında herşeyi var. Ben de çok memnunum .
Bizim ev koktu.ben çamaşır suyu kullanmıyorum.esime dedim oralı olmadı.benim bulaşık makinem kokuyo neden napabilirim.eskiden kaser döküyordum onun için kokmuyormuş demek ki

Bizim ev koktu.ben çamaşır suyu kullanmıyorum.esime dedim oralı olmadı.benim bulaşık makinem kokuyo neden napabilirim.eskiden kaser döküyordum onun için kokmuyormuş demek ki
Normal çamaşır suyu bir anlamda zehir. Ben de kullanmam ...

Hıc duymadım bunu arastırayım , ben 2 senedır oglumun camasırlarını bızımkılerle yıkıyorum ve bızım deterjanlarla.
Oyle alerjık falanda degıl unutmusum bu granullu tozlar bılmem neler :KK70:
Bebeklerin yağ tabakası küçükken çok fazla olmadığı için vücudunda alerji gibi durumlar olur .bebek büyüdükçe vücudundaki yağ tabakası gelişiyor.hele bide ilk aylarda bebeğiniz doğduğunda çok dikkatli olmamız gerekiyor.deterjan felan çok kullanmayın diyordu.

Canm bu gün biraz hafifledi adet gününe denk geldiğindende olur dediler nebilim herkes ayrı bişey söylüyor inşallah bişey olmaz Allah'ın izni ile bi tam oynamaya başlasalar unuturuz ağrıyı acıyı
Canım benimde ağrılarım var
eşim bu lısteyı gorse kalp krızı gecırırrr :KK49:

Aynen canım ya ;) ben şu şekilde ayarladım. Kız kardeşm annem böyle yakınlarıma bölüştürcem alıncakları hem herkes kafasına göre bişey almamış olur:KK48::süslü:

Araba kullanan anne adayları , hamileler için emniyet kemeri ilk hamileliğinde ya da şu an kullanmış olan var mı? Alınmalı mı? Gereksiz birşey mi? İlkinde almamıştım ama şimdi göbek daha büyük olacak sanki , korkuyorum gidişatından göbeğimin ...
ona gerek var mı ki canım yaaa
ben almam sanırım öyle bişi
bi de o cıkmasın basıma:KK70:

zor oluyodur iyi olur inşallah:dua:

asıl zor olan eve gidip iş yetiştirmek canım keşke her şey araba kullanmak kadar zor olsa. araba olmasa kafayı yerdim ben asıl.özgürlük bir yerde.

Kocadan iyi şoför mü olur:KK45:

kocam kaç kere kaza yaptı sorma, benim vukuatım yok çok şükür.
hem çocuk olunca annenin kullanması şart, benim eşim asker bir de bir gitti göreve mi iş başa düşüyor.

Bulaşık makinesine elma sirkesi koymayı denedin mi? Parlatıcı gözüne , üst rafına da yarım limon ya da portakal ...
Limon suyu almıştım bardakları onda biraz durdurdum sonra makineye attım.bardakların kokusunu almamış.makine de aynı kokuyor daha hala.sirkede denedim

asıl zor olan eve gidip iş yetiştirmek canım keşke her şey araba kullanmak kadar zor olsa. araba olmasa kafayı yerdim ben asıl.özgürlük bir yerde.

hem çocuk olunca annenin kullanması şart, benim eşim asker bir de bir gitti göreve mi iş başa düşüyor.
Allah yardımcın olsun.

Çocuktan sonra zorunluluk oldu araba benim için de. Kimseye bağımlı olmuyorsun...

E
Erkek için canım 4 kızı var
Ovulasyon testi alsin netten yumurtasinin catlama aninin takip etsin. Testi guzel bi sekilde dogru uygulayarak yapsin.
Alkali su icsin.
Hamile kalinca erkek bebek icin babanin yaptigi bi dua var istersen ozelden veririm.
Bikacseylerde var. Kk da erkek bebek isteyenler grubu var oraya da bakabilir.

Canım benimde ağrılarım var

Aynen canım ya :KK66: ben şu şekilde ayarladım. Kız kardeşm annem böyle yakınlarıma bölüştürcem alıncakları hem herkes kafasına göre bişey almamış olur:KK48::süslü:

Atnn canm yakınlar sorar zatn ona gore ayarkarz bn smdı hevesten bıkc kıyafet altm nasıpse cnsıyetı ogrenelmde

Back