- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 27
Seninki görükmüyo sağlıklı olur inşallahBuda benim minnak bebisim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki görükmüyo sağlıklı olur inşallahBuda benim minnak bebisim![]()
Ilık ılık iç güzel olur.bebek içinde iyi kemikleri oluşuyo yavaş yavaş iyi gelişiyor .Cok saol canim bulantinin sikintisini bile unutturdu bana osyerinde aksamlari agliyorum resmen yazik elemanlar ne yapacagini saroyorlar bitkisel birseyler yapmaya caliyoruz ama sute baslayim bari artik.
Insaallah saglikli olsunda ne olirsa olsun minnakim .Seninki görükmüyo sağlıklı olur inşallah
Insaallah saglikli olsunda ne olirsa olsun minnakim .
Arkada oturun orda emniyet kemeri pek takılmıyokristinnn biraz önce bir arkadaşım da emniyet kemeri gereksiz alma dedi. Almayacağım sanırım
Araba kullanıyorum ben, sürekli eşimle çıkmıyoruz Ve oğlanı çoğu zaman benim taşımam gerekiyor.Arkada oturun orda emniyet kemeri pek takılmıyo
Eczanedemı satlıyo bu yaglar aktarda falan mı
Arkada oturun orda emniyet kemeri pek takılmıyo
Kaymakam gibi gider gelirsinizArkada oturun orda emniyet kemeri pek takılmıyo
arabada mı sürüyon
Eki Görüntüle 2006259
arabada mı sürüyon
Bu durumda bir de maaşlı şoför tutmak lazım :)))Kaymakam gibi gider gelirsiniz![]()
mom's green organik deterjanlarını , leke çıkarıcısını kullanıyorum hem oğlum hem bizim için...Az once gogus ucu kremı alıyordum kı son anda daha erken dıye frenledım kendımı
sımdıde rotayı bebek detarjanlarına cevırdım , efendım leke cıkarıcıları bılmem nelerıhttps://www.trendyol.com/Anne-ve-Bebekler-icin-Her-sey/ButikDetay/163632/cocuk
Evet bu bildiğin tatlı bir hamile göbeği...
Bu durumda bir de maaşlı şöför tutmak lazım :)))
mom's green organik deterjanlarını , leke çıkarıcısını kullanıyorum hem oğlum hem bizim için...
Ben her gün çıkmıyorum genelde evden çalıştığım için. İş yeri de yürüme mesafesi. Ama haftanın 3-4 günü oğlanı illa ki bir yerlere götürüyorum.evet canım napıcan mecbur oğlumu babanneye bırakıp işe geçiyorum. akşam da eşimi alıyorum oğlumu almaya gidiyoruz. trafik stresi iyi bir şey değil aslında ama alıştık
Onlari fazla kaygi etmiyorum ama besik ti arabaydi ana kucagi falan derken baya bir zorlanicaz galiba.
zor oluyodur iyi olur inşallahevet canım napıcan mecbur oğlumu babanneye bırakıp işe geçiyorum. akşam da eşimi alıyorum oğlumu almaya gidiyoruz. trafik stresi iyi bir şey değil aslında ama alıştık
Evet çamaşır suyunu da kullanıyorum . Ve bulaşık makinesi deterjanı . Ya aslında herşeyi var. Ben de çok memnunum .ben de aynısını kullanıyorum, leke çıkarıcısı ve bulaşık deterjanı çok başarılı. çamaşır suyunu denedin mi?Happybug
Kocadan iyi şoför mü olurBu durumda bir de maaşlı şöför tutmak lazım :)))
mom's green organik deterjanlarını , leke çıkarıcısını kullanıyorum hem oğlum hem bizim için...