• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Cok saol canim bulantinin sikintisini bile unutturdu bana osyerinde aksamlari agliyorum resmen yazik elemanlar ne yapacagini saroyorlar bitkisel birseyler yapmaya caliyoruz ama sute baslayim bari artik.
Ilık ılık iç güzel olur.bebek içinde iyi kemikleri oluşuyo yavaş yavaş iyi gelişiyor .

IMG_1320.PNG
aktarlarda var kolay bulabilrsin hepsini karıştır sür.

arabayı kim kullanıcak :) Avust Avust
arabada mı sürüyon

Kaymakam gibi gider gelirsiniz:KK70:
Bu durumda bir de maaşlı şoför tutmak lazım :)))
Az once gogus ucu kremı alıyordum kı son anda daha erken dıye frenledım kendımı
sımdıde rotayı bebek detarjanlarına cevırdım , efendım leke cıkarıcıları bılmem nelerı :KK70:https://www.trendyol.com/Anne-ve-Bebekler-icin-Her-sey/ButikDetay/163632/cocuk
mom's green organik deterjanlarını , leke çıkarıcısını kullanıyorum hem oğlum hem bizim için...

evet canım napıcan mecbur oğlumu babanneye bırakıp işe geçiyorum. akşam da eşimi alıyorum oğlumu almaya gidiyoruz. trafik stresi iyi bir şey değil aslında ama alıştık
Ben her gün çıkmıyorum genelde evden çalıştığım için. İş yeri de yürüme mesafesi. Ama haftanın 3-4 günü oğlanı illa ki bir yerlere götürüyorum.

Onlari fazla kaygi etmiyorum ama besik ti arabaydi ana kucagi falan derken baya bir zorlanicaz galiba.

Zamanla al ır canm ya besıgı genlde kızın aılesı alr anakucagıda halamda var yenı onu alıcam dıgerlerınede vaktı geldkce bakıcaz artık ben yurutec falan dsnmuyorm mesela o oaraya bska sey alrm

Back