• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende lısteyı Egeden kalanlara gore duzenleyecegım. Battanıye ormeyede baslamadım, baslasaydım belkı bıraz alısverıs hevesım durulurdu

Ya benim agzini silmeye bile mendilim yok herseyimi dagitmistim bir daha bebek dusunmedigim icin bu sayilan seyleri nasil alicam bilemiyorum nekadarda cok sey lazim. Bir zibinimiz bile yok. Aman Allah im babamizin kesesini cogaltsin Rabbim..:KK60:

Suanki gecmek bilmeyen dis bogaz agrim ve bulantilarimdan dolayi daha hoc alisveris yapmayi bile dusunmedim yaa. Cinsiyet belli olunca baslarim galiba.

Bende aldım bugun gelecek ama uzerımdekı pantolon yandan fermuarlı bır pantolon cok rahat ama kuması esnek olması lazım. Camasırda aldım ben lcw den m beden ama l alsaydım daha rahat olacaktım

Walla be altsan bı beden buyugunu alcan canım su on gnde bıle buyudu karnım bımden bı tayt aldm gydım bı saate cıkardm yok dedım ben catlarm bunnla :)

ben hergün arabadayım canım ankara şehir içi trafiğinde bir saat git bir saat gel ama hiç kullanmadım.alttan geçiriyorum baya.koltuğu biraz geri yatırıyorum geniş geniş oturuyorum.

bir çoğu hediye geliyor canım zaten ihtiyaca göre değerlendirilir. ben de büyük kısmını almadım. ama alınacaklar için de internetten indirimleri takip ederek aldık.
en hayati alet benim için göğüs pompası idi.

Walla canm bnm ılk genelgm ve acemıyı. Ihtyaca gore alırz artk zamanla bapalm

Ya benim agzini silmeye bile mendilim yok herseyimi dagitmistim bir daha bebek dusunmedigim icin bu sayilan seyleri nasil alicam bilemiyorum nekadarda cok sey lazim. Bir zibinimiz bile yok. Aman Allah im babamizin kesesini cogaltsin Rabbim..:KK60:

Canm zının tulum falan bıkac alınır fazlası hedıye gelr zaten asırı fazla kıyafet almaya gerk yk bnce bızımkıler kısın dıgacagı ıcın o an gereklı olanları alırız gerısı ıhtyaca gore alınır bebek hemen buyuyo zaten bıkac gıyer bıda gıyemez aynı kıyafetı

Şöyle oluyor, mesela benim doktorum sadece doğum için 4000 tl alıyor 1500 de anestezi için ayrıca aliyorlar (kullanırsan) memorial da doğum yapmayı düşünüyorum oranın da gecelik ücreti 2750 tl imiş. Ona da ayrı ücret ödüyorsun yani
İstanbul memorial da sezeryan fiyatı 12 bin, dün aldım fiyat. Epidural ve dışarıdan dr istiyorsan fiyat artıyor.
Hanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
15. Haftadan önce yanılma payı olduğu için söylemiyorlar . Ben de memorial a gidiyorum , bana da söylemediler. Yarın öğreneceğim inşallah.
Yanı bu eutrox yerıne verılmıs olabılmesı benı bır tedırgın ettı. Doktor dunku mesajıma okuyanlar ıcın yazıyorum aksam dondu, bugunde yazarsam gece cevap verıcek herhalde . Bıraz arastırınca ıyot eksıklıgı ve troıt tedavısınde kullanılır dıye anladım ben. Buarada ıyot bakılmadı bende canım of napsam bılemedım
Eutrox yerine mi verildi ve bunu veren endokrinolog muydun? Kadın doğumcu mu?
Kızlarrr valla konuşmalara cok yabancı bakıyorum hiç marka vs bilmiyorum ilk Bebek olunca deneyimsizlik cok fazla
Ama beşikte memnun olduğunuz modeller Bebek arabalarında markalar be model önerileri cok cok iyi olır bizler içinde
Salıncak illa almak mı lzm ki o_O
Bir de hastane çıkışı tulum vs kıyafet olarak nelerden hangi aylıklar kaçar tane almalıyız
Bi ihtiyaç listesi oluştursak gulii7 gulii7 cnm Bi el atsan bu işe:super:
ilk bebekte salıncak almadım , beşikte salladık , evet çok zor oldu ama evde takıntı istemedim. Şimdi alır mıyım bilmiyorum. Hastane çıkışı 3 tane almıştım , en çok 3-6 aylık body almıştım çünkü 0-3 aylıkları çok az giyiyordu hızlı büyüdüğü için..

Diş ağrısına bol bol süt yoğurt peynir ye geçer
Canim kulak birun bogaza gittim antibiyotik verdi bogazdaki kaslarin zedelenmis dedi galiba cikarmaktan ama yuzumun sol tarafini inan anlatamam cok aci cekiyorum bukadar dise basa kulaga virurmu antibiyotigimde bitti agri kesicimde ama halen agri gecmedi . Disimde curukte yok ama bilemesim birde disciyemi gitsem.

Canm zının tulum falan bıkac alınır fazlası hedıye gelr zaten asırı fazla kıyafet almaya gerk yk bnce bızımkıler kısın dıgacagı ıcın o an gereklı olanları alırız gerısı ıhtyaca gore alınır bebek hemen buyuyo zaten bıkac gıyer bıda gıyemez aynı kıyafetı
Onlari fazla kaygi etmiyorum ama besik ti arabaydi ana kucagi falan derken baya bir zorlanicaz galiba.

Canim kulak birun bogaza gittim antibiyotik verdi bogazdaki kaslarin zedelenmis dedi galiba cikarmaktan ama yuzumun sol tarafini inan anlatamam cok aci cekiyorum bukadar dise basa kulaga virurmu antibiyotigimde bitti agri kesicimde ama halen agri gecmedi . Disimde curukte yok ama bilemesim birde disciyemi gitsem.
Hamilelere ilaçta vermiyolarki.bende dişlerimden çok çektim.fırcalayınca kanıyordu.sızlıyodu.bol süt yoğurt iyi geldi .geçmiş olsun bide kadın doktoruna sor bi ilaç yazar enazından yada bi doktora yönlendirir.

Hamilelere ilaçta vermiyolarki.bende dişlerimden çok çektim.fırcalayınca kanıyordu.sızlıyodu.bol süt yoğurt iyi geldi .geçmiş olsun bide kadın doktoruna sor bi ilaç yazar enazından yada bi doktora yönlendirir.
Cok saol canim bulantinin sikintisini bile unutturdu bana osyerinde aksamlari agliyorum resmen yazik elemanlar ne yapacagini saroyorlar bitkisel birseyler yapmaya caliyoruz ama sute baslayim bari artik.

Bence o kadar para verme ya baktın gordun dogumdan sonra aglıyor o zaman alırsın ama bakalım yuzde yuz garantılımı :KK53:
Guzeller ama bana bıraz bayık gıbı gelıyorlar ya ebru sancının bebeklerınde var gercı uyusunalr sakınlessınler dıye oyle galıba usul usul sallıyor
Aynen , ihtiyaç duyulan birşey sonrası da netten de ısmarlanır. Mesela medela calma ve acenta biberonlar aldım Doğumdan önce ve elimde patladı. Bizim beyefendi anne memesi sıkında birşey sokmadı ağzına.
Ben smdı alalm desemde esım yanasmaz zatn canım anakucagı denıyo sanrm halamdan onu alıcam ılk dgdgnda baska hangısı lazm olrkı besıkte bızı kler alr heralde bakarm onlarla ınsallah guzel bı. Model alrz ama doguma yakn oolr oda
anakucağının ergonomik olanlarını kullanmalısın, yoksa çok sakıncalı. İlk aylar için wrap sling şahane bir şey.

Masallah canımm
bende sımdı cekıldım
buarada gobeklerımız baslarda boyle neden asagıda gıd-bı duruyordu kızlar? Benım oglumdayken hıc hatırlamıyorum :KK70:
Eki Görüntüle 2006247
hiç belli değil burada göbekli

ilk çocuğu bekleyenler için kış bebeklerine göre bir liste buldum.

http://denizdenerde.blogspot.com/2013/01/bebek-alisveris-listesi.html
teşekkürler bir göz atayım ...

Back