Bende şimdi almayı düşünmüyorum canım, sonra seçim konusunda kolaylık olur :))Ben smdı alalm desemde esım yanasmaz zatn canım anakucagı denıyo sanrm halamdan onu alıcam ılk dgdgnda baska hangısı lazm olrkı besıkte bızı kler alr heralde bakarm onlarla ınsallah guzel bı. Model alrz ama doguma yakn oolr oda
kızlar şu yazıdaki türk analarını bir okuyun çok güldüğüm bir yazıdır:)
http://blogcuanne.com/2015/04/08/turk-anasi-alman-anasi/
ilk çocuğu bekleyenler için kış bebeklerine göre bir liste buldum.
http://denizdenerde.blogspot.com/2013/01/bebek-alisveris-listesi.html
almadım ama araba kullanıyorsan gerek olabilir sanki.Araba kullanan anne adayları , hamileler için emniyet kemeri ilk hamileliğinde ya da şu an kullanmış olan var mı? Alınmalı mı? Gereksiz birşey mi? İlkinde almamıştım ama şimdi göbek daha büyük olacak sanki , korkuyorum gidişatından göbeğimin ...
Araba kullanan anne adayları , hamileler için emniyet kemeri ilk hamileliğinde ya da şu an kullanmış olan var mı? Alınmalı mı? Gereksiz birşey mi? İlkinde almamıştım ama şimdi göbek daha büyük olacak sanki , korkuyorum gidişatından göbeğimin ...
eşim bu lısteyı gorse kalp krızı gecırırrr
Kızlar bıde catlak kermı kullanmaya basladnMı benım zatn kalcmsa bacagmda vardı catlaklar kılo alp vermeden kalan smdı de cok olr dıye danuyorm smdıden baslasam ı ne kullancaz
Canim o tez soyleymis, ekek benek spermi hiz li hareket eder ama omru kisa, kiz bebek spermi yavas hareket eder ama omru uzunmus. Yumurtlama gununden iki gun once yapilan liskide kiz olma.olaslihi fazlayken yumurylama gununde yapilan iliskiden erkek bebek olma olasiligi daha fazlaymis. Ama gel gorki ne yaparsan yap bosBirde burda arkadaşlar bi yöntem deniyorlardı yumurtlama gününe göre cinsiyetle ilgiliydi galiba bilen biri bana onu uzun anlatabilir mi kuzenim çok istiyor ona yardımcı olayım ?
Eki Görüntüle 2006254 kizlar benim ultrason goruntusune yorum yapar misiniz. cinsiyet nedir sizce
Bende aldım bugun gelecek ama uzerımdekı pantolon yandan fermuarlı bır pantolon cok rahat ama kuması esnek olması lazım. Camasırda aldım ben lcw den m beden ama l alsaydım daha rahat olacaktımAayy aynı sennkıde :). Walla camasrlarm falan sıkıyo gbı gelıyo pantoln galan aldm lcwdan karnı lastklı olandan :) basladı alsverslerrr:))) rabbıme sukrler olsn bugunlerı gosterdgı ıcın sag salım kucagımıza alalm ınsalah herksede nasp etsn rabbım. Aminn
sagoll cnmm. doktor kiza bnziyor dedi. ama ne bileyim inanmadim sanki.Gordugum çıkıntı doğruysa erkek bebeğe benziyor canim
Maclaren candır. Çok sevip kullandık quest modelini.Bıraz pahalı sankı , 1200 mu 1300 mu ne. Ama besıgı ınceledımde alt kısımda cekmece yok zaten ekstra dolap yok oglanın dolabında 2 raf bos , besıktedede alt cekmece olsaydı ıyıydı . Oglumun odasınıda kdv ındırımdeyken almıstık epey ındırmıslerdı ama besıge naparlar bılmıyorum 28 den once besık fılan almam zatende.
Ikeda daha uygune besıkler var , buyumeyen 500 tl fılan. Benım oglanın odası cok guzel oldu aksama cekerım resmını , tam takım olsa daha ıyı olur o yuzden buyuyen alırsam genc yatagı yaptıgımda uyumsuz kalacak sankı gıbı ama .
Buarada bebek arabası rahat ama ben 2 yasından sonra maclaren aldım cok hafıf dıye ama maclarende 6 ay dan sonra bınebılıyor sıze kraft onermıyorum o yuzden tek sansı su, o kumas cıkarılınca puset takılıyor ılk aylar ıcın o cok rahat ama oyle arabayı katladım bebegı kucagıma aldım kısmı ıcın uygun degıl.
Benim oğlum da kolikti ve 5 ay uyumadık. Sonra uyku eğitimi ile durumu kurtardık , odayı ayırdık Ve rahata kavuştuk .günaydın kızlar,
CuteMom büyüyebilen beşik kullanıyorum oğlumda, bu kış büyüttük yatak boyutuna getirdik, kendi inip çıkabiliyor çok sevdi. komodinleri de iyi iş görüyor. tam takım almıştım bembeyaz.ona göre ayarlamak kolay olur diye düşünüyorum.
büyüyebilen alırsan bir kaç sene sonra yatak boyutunda abi kardeş rahat rahat takılırlar. bence takım seçimin güzel.
bende sepet beşik de var onu kullanacağım 3-4 aylık olana kadar yanımda yatırırım. sonra abi odasına taşınacak. bakalım o aşamada biz de ikeadan beyaz büyüyebilen montessori tarzı yere yakın bir model alırız diye düşünüyorum. ilk 3 ay önemli kolik krizi bittikten sonra uyku eğitimi vermiştim ben çok rahat ettim. bunda da abisiyle aynı saatlerde uyutup kaldırmayı planlıyorum ama bebek tabi bu kendi seçimlerini gösterecek bize. iki tane de park yatak var anneanne-babanne evlerinde olmak üzere gerekirse birini getiririm eve ama uzun süre plastiğin içinde uyutmayı sağlıklı bulmuyorum. öğlen uykusunda vs olabilir.
Ben de kuralları s ben bir anneyim, zaten çocuğa rutin oluşturup kural koyunda çocuk da rahat ediyor.Canım ne kadar çok benziyoruz ya benim oğlnda daha yeni kurtuldu sayılır yanımızda yatmaktan ama biz üçümüz çok mutluyduk dört kişide olur diye düşünüyorum
Benim ilk oğlumda aynı yazdığın gibi 3 ay sonra ben işe başlayınc arahatladıderdi benmişim sonraları ise hep düzenli kurallı bir bebek oldu çok şükür.
mama sandalyem, salıncağım, bebek arabam, biberon strerilize aleti, dönence vs hepsi duruyor, ve bir dünya oyuncak bakma iş çok çıkarmak lazım, yıkamak lazım,.....
Valla geçmiş olsun diyeceğim ama bakm15. Haftadayım geçmedi bitmediGünaydın kızlar..
inşşh Canm çünkü çok kastım kendimi.. ben de anlamıyrm bi gün beter olur kusarrım bi kaç gün ii oluruz.. bu seferki çok kötüydü gece kalkıp kustum , şimdi de çok fenayım
İkea kurayı ben de düşünüyorum, ters çevirince de kullanılıyor ya, ilk etapta ters kullanırım , 5,5 yaşında sonra ranza şeklinde diye düşündümhttps://www.ikea.com.tr/urun-katalo...-urunleri/60248606/stuva-bebek-karyolasi.aspx
bu tarz kademeli bir beşiğin, bebek büyüyünce 2 yaş civarında tek taraflı korumalarını çıkarmayı planlıyorum, altına çekmece de eklenebiliyor. ikeanın bir de kenar korumalığı var, https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/3-7-yas/karyolalar/30099293/vikare-parmaklik.aspx
gerkirse bundan da takarım diye düşünüyorum.
bir de şu var aklımda, https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...9/kura-ters-cevrilebilen-cocuk-karyolasi.aspx iki kardeş de yatılabiliyor ama ben oğlum hastalığından dolayı düşer eder diye üstte yatıramam.
mamaroo ya ben de bir bakayım oğlumda almamıştım...Heyooooo ne güzel böyle sizlerin fikirlerini görmek
İkincilere hazırlık olunca birde dahada dikkatimi çekti
CuteMom bence abiye güzel oda yapmışsın onun renklerinde varsa bebek beşiğini al bütünlüğü sağlarsın
Benim kızın yatağı taht yatak büyüyenlerden değil ve hala sığıyor
Büyük ihtimal bir sene daha idare eder
Bu bir senede gelen bebek sepet beşikte takılır sonrasında ablanın odası ona kalır ablaya yeni oda olur
Ve benim oturma odasıda iptal olur
Zaten çok çılgın olup bir sene sepette idare edemezsek park yatak var onun getirir oturma odasına kurarız
Ablanın odasında yer yok çünkü
Baya matemetik hesapları yapıcaz yani şu yatma yatak işlerinde
Diğer araç gereçlere gelirsek baya hepsinden var sadece geri eve getircem
Mama sandalyesi, salıncağı, oyun halısı, yürüteç, ilk adım, bebek arabaları derken biz nereye sığcaz onu hiç bilmiyorum
Eksik olarakta kız da olsa erkekte olsa abla yaz bebeği olduğundan komple kışa göre kıyafet alışverişi yapıcaz
Birde biberon, emzik vs gereçler
Birde aklımda ya sling yada boba kanguru var oda kullanışa göre
Hatta kolik bebek olursa bendeki salıncağı satıp işe yarıyorsa mamaroo salıncakta bakabilirim ondan sizden tavsiyeler alıcam
Allah hepimizin kesesine güç kuvvet versin
Benim aldığım zamanda bebek ihtiyaçlarını şimdiki zamanla karşılaştırıyorum aşırı vergiler yüklenmiş
Uvela med diye bitkisel bir krem aldim bugun basladim kullanamaya ben. Bitkisel bir kremmis.Kızlar bıde catlak kermı kullanmaya basladnMı benım zatn kalcmsa bacagmda vardı catlaklar kılo alp vermeden kalan smdı de cok olr dıye danuyorm smdıden baslasam ı ne kullancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?