Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı bu eutrox yerıne verılmıs olabılmesı benı bır tedırgın ettı. Doktor dunku mesajıma okuyanlar ıcın yazıyorum aksam dondu, bugunde yazarsam gece cevap verıcek herhalde . Bıraz arastırınca ıyot eksıklıgı ve troıt tedavısınde kullanılır dıye anladım ben. Buarada ıyot bakılmadı bende canım of napsam bılemedımCuteMom bende de hamilelikte ortaya cikan tsh yuksekligi var. ikinci gebeligimde yasamistim. bunda da aylik tahlillere devam ediyorum. Tecrubelerime dayanarak, 2.6 su an icin iyi bir sonuc ancak ilerleyen zamanda bebek daha cok ihtiyac duyacagi icin dr dozu artiracaktir. Sonucu kisa zamanda gormesini sagla ki ayarlama yapcaksa yapsin.
Jodid, iyot eksikligi icin verilen bir ilac diye biliyorum. Arkadasim onun icin kullaniyor. Idrarda iyot bakildi mi? Eksik gorulduyse verilmistir. Tiroid hastalarinda bakilir genelde. Bende de bakilmisti. Cok sukur onda bir sikinti yoktu. Sadece folik asit icin iyot iceren bir takviye olsun demisti onlem amacli. Iyot da hamilelikte cok onemli. Bilmiyorum doktorun tahlille mi ihtiyat olarak mi verdi. Konus istersen rahatlarsin.
mamaroo lar kolıkler ıcın ıyımymıs.Heyooooo ne güzel böyle sizlerin fikirlerini görmek
İkincilere hazırlık olunca birde dahada dikkatimi çekti
CuteMom bence abiye güzel oda yapmışsın onun renklerinde varsa bebek beşiğini al bütünlüğü sağlarsın
Benim kızın yatağı taht yatak büyüyenlerden değil ve hala sığıyor
Büyük ihtimal bir sene daha idare eder
Bu bir senede gelen bebek sepet beşikte takılır sonrasında ablanın odası ona kalır ablaya yeni oda olur
Ve benim oturma odasıda iptal olur
Zaten çok çılgın olup bir sene sepette idare edemezsek park yatak var onun getirir oturma odasına kurarız
Ablanın odasında yer yok çünkü
Baya matemetik hesapları yapıcaz yani şu yatma yatak işlerinde
Diğer araç gereçlere gelirsek baya hepsinden var sadece geri eve getircem
Mama sandalyesi, salıncağı, oyun halısı, yürüteç, ilk adım, bebek arabaları derken biz nereye sığcaz onu hiç bilmiyorum
Eksik olarakta kız da olsa erkekte olsa abla yaz bebeği olduğundan komple kışa göre kıyafet alışverişi yapıcaz
Birde biberon, emzik vs gereçler
Birde aklımda ya sling yada boba kanguru var oda kullanışa göre
Hatta kolik bebek olursa bendeki salıncağı satıp işe yarıyorsa mamaroo salıncakta bakabilirim ondan sizden tavsiyeler alıcam
Allah hepimizin kesesine güç kuvvet versin
Benim aldığım zamanda bebek ihtiyaçlarını şimdiki zamanla karşılaştırıyorum aşırı vergiler yüklenmiş![]()
Bende kıyamıyordum dıger mesele kafama takıldıgı ıcın ama doktor sakın sakın dıyor valla bı sure ınatla geldı hep gerı goturduk fılan neysekı uzun zamandır gelmeye calısmıyor .biz hiç yan yana yatmamıştık şu hastalık süreci olunca oğlan beni devamlı yanına çağırır oldu ben de kıyamıyorum tabi yerde yatmaktan imanım gevredi ama yapıcak bir şey de yok.
Benım testeronum dustu ama buaradalarBizimki erken bayıldığı için testeron seviyesini düşürecek birşey olmuyor ahahahaAllahım neler konuşuyoruz.
Valla şuan evdeki durum kim nereyi bulursa orada uyuyor.
Namaz kılıyor senınkı
mamaroo lar kolıkler ıcın ıyımymıs.
Bugun baktımda jokerde 1499 tlBızde saga sola ve one arkaya sallanan salıncak ıyı gelmıstı aslında ama sımdıde joı markalı salıncak almayı dusunuyordum oda 800 tl .
Taht yatak dedıgın neydı bır gostersene adı pek guzel geldı
Bende kıyamıyordum dıger mesele kafama takıldıgı ıcın ama doktor sakın sakın dıyor valla bı sure ınatla geldı hep gerı goturduk fılan neysekı uzun zamandır gelmeye calısmıyor .
Benım testeronum dustu ama buaradalar
Namaz kılıyor senınkı![]()
Aynen cnm yavaştan alayım artık dıyorım Bnde haftaya baslayacam bişiler almya ama ne alacam bilmiyorum işte;/Abladan kalan salıncak bu acaba hiç heycana girmesem mi
Ay neyse daha erken artık kolik olunca bakarız
Birde ilk bebişleri olucaklara bir tavsiyede bulunayım kendinizi sıkıntılara acabalara sokmadan tadını çıkarın herşeyin ve bu alışveriş işinde ana gereçleri çok ağırlaşmadan cinsiyet belli oldumu almaya başlarsanız bütçenizde en azından sona doğru çok yüklenilmiş olmaz
Kızlarrr valla konuşmalara cok yabancı bakıyorum hiç marka vs bilmiyorum ilk Bebek olunca deneyimsizlik cok fazla
Ama beşikte memnun olduğunuz modeller Bebek arabalarında markalar be model önerileri cok cok iyi olır bizler içinde
Salıncak illa almak mı lzm ki
Bir de hastane çıkışı tulum vs kıyafet olarak nelerden hangi aylıklar kaçar tane almalıyız
Bi ihtiyaç listesi oluştursakgulii7 cnm Bi el atsan bu işe
![]()
Aynen cnm yavaştan alayım artık dıyorım Bnde haftaya baslayacam bişiler almya ama ne alacam bilmiyorum işte;/
Benimki de bi tahminde bulunmadı. Bi daha ki randevum 4 temmuzda :) Baya var ama kesin olur en azindanHanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
Kolik bebekler kitaplardan okuduğum kadarı ile gününden erken doğan bebeklerde daha fazla görülüyormus, birde bebek normal doğması gereken gününe gelince kolikten eser kalmiyormus.Eki Görüntüle 2006179 Eki Görüntüle 2006180 Bende oyleyım canım genellıkle aksam ustu
Ya acıkcası ben bu kıtaplara ınanamıyorum , cunku cocuk kendı belırlıyor malesef ılk 3 ay duzenını. Kolık olmazsa belkı hepsı uygulanabılır ama kolıkse valla ayaktatada sallıyorsun, carsaftada sallıyorsun yeterkı aglamasın sussun uyusun dıye. Ama onun dısında kıtaplara cok ıhtıyac duyacagımı sanmıyorum mart ayından bu zamana kadar oglumla alakalı pedagog gorusmelerımız oldu , oglum oyun terapısı aldı bızde her seansda karı koca 30 dk egıtım aldık, acıkcası hem psıkolog onayladı bır cok seyde bızı hemde bakıs acımızıda daha genıs tutabılmenın yollarını gosterdı tam bu egıtımlerın uzerıne bebek gelmesı derken ıkısıde bır harmanlarım dıyorum.
CUnku ben bu oglumunda kolık olacagına ınanıyorum
hem kıs bebegı, hem erkek hem abısı kolıktı.
O sebeble besık belkı ama salıncak hemen almayı dusundum arac gereclerden
Oğlumdakı salıncagı ekte ekledım , onu ben oglum buyuyunce bırıne verdım nasılsa ogludma tup bebek benımde baska cocugum olmaz dıye ama cok pısmanım sımdı bu ayarda salıncak yonu degısen bıseyler alacagım dogumdan evvel
Yine bi bebek alışverişim geldiBizim iki tane Ege'den bebek arabamız var , bırı kraft dıgerıde maclaren . Ikısıde saglam ama kumaslarında ufak yırtılmalar var , kılıfmı alırım onları dıktırırmıyım bılemıyorum ama benı en cok dusunduren besık. Nasılsa olmayacak dıye ogluma 2-3 ay evvel genc odası aldım tam takım. Kıtaplıgı komıdını vs yatagınıda 120 aldık. Odası tas tamam ona gore sadece bır duvarında 120 uzunlugunda bır boslugu var . Sımdı oraya besık gelmek zorunda.
Buyuyen besık mı alsam? Efendım ıkea nın uygun besıklerınden mı alsam , sepet besık mı alsam, yok yok park yatak mı alsam cok karıstım. Renk olarakta uyumlu olsunlar ıstıyorum ama zor bıraz sankı.
Oğlumun takımını ekledım, ona uyan besıgıde ekledım ama besık 160 boyunda , 85 cm genıslıgınde. Oglumdakı buyuyen yatak 1.5 yasındayken kuzenının atlaması sonucu krııldı ve cop oldu daha sonra oglum dırek karyolada yatmaya basladı . Bılemıyorum bu kadar para verıp cop olması ve buyuklugu goze alınınca ne dıyorsunuz tecrubelı anneler.
Buarada oglanın odası 45 metre kare ama resımde gorulenden fazla parca esyası var . Yok oyuncak kutuları yok yazı tahtası vs oda dolu dolu
Eki Görüntüle 2006181 Eki Görüntüle 2006182
Eki Görüntüle 2006183 Eki Görüntüle 2006184
Bende en son gitigimde 12+2dim ve bi sonraki randevumuz 6 hafta sonrasına vermişti, banada cok uzun geldi ve başka bir doktordan 3hafta sonrasına randevu aldım. Gerçi doktorumu değiştirmek içinde yaptım bunu :))Hanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
Yaparız canım, gerçi internete yada kulandigimiz bazi gebelik takibi applerindede bulabilirsin ihtiyaç listesi, alinacaklar vs vsKızlarrr valla konuşmalara cok yabancı bakıyorum hiç marka vs bilmiyorum ilk Bebek olunca deneyimsizlik cok fazla
Ama beşikte memnun olduğunuz modeller Bebek arabalarında markalar be model önerileri cok cok iyi olır bizler içinde
Salıncak illa almak mı lzm ki
Bir de hastane çıkışı tulum vs kıyafet olarak nelerden hangi aylıklar kaçar tane almalıyız
Bi ihtiyaç listesi oluştursakgulii7 cnm Bi el atsan bu işe
![]()
Kolik bebekler kitaplardan okuduğum kadarı ile gününden erken doğan bebeklerde daha fazla görülüyormus, birde bebek normal doğması gereken gününe gelince kolikten eser kalmiyormus.
Bebegin ağlayan bebek olmasida hamileliğini nasıl geçirdiğine bağlı, egerki çok stresli gecirmissen bebeğinde doğduğunda huysuz ve ağlayan bebek oluyormuş.
Benimde simdilik aklımda olup ve kesin alacağım dediklerimi arasında;
Doona anakucagi/bebekarabasi, Chicco next 2 me anneyani besigi var.
Doona yi bir yaşına kadar kulanabiliyorsun, o yaşına geldigindede normal basit bebek arabalari/puset olur ya ondan alırım diyorum. Hem hafif hem kullanışlı
Chicco'yuda 6 ay olana kadar kulanabiliyorsun, o zamana geldimi bebeğimi yanımdan ayırıp kendi odasını yapmayı düşünüyorum. Ozamanda odasina park şeklinde alırım yada büyüyen beşik. Park alirsamda ilerde ikinci bebek için kulanirim ilkinede normal yatak alırım diye dusunuyorumda dusunuyorum:)))
Bende en son gitigimde 12+2dim ve bi sonraki randevumuz 6 hafta sonrasına vermişti, banada cok uzun geldi ve başka bir doktordan 3hafta sonrasına randevu aldım. Gerçi doktorumu değiştirmek içinde yaptım bunu :))
Yaparız canım, gerçi internete yada kulandigimiz bazi gebelik takibi applerindede bulabilirsin ihtiyaç listesi, alinacaklar vs vs
Kızlar merhabalar nasılsınız?sizde esneme çok oluyormu bide kalbim çarpıntı yapıyor gibi oluyor(