• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Eki Görüntüle 2005766

Bende ılk ogrendıgımde 4,63 ıdı , ılaca basladım bırde nodul ıcın usg ıstedı onuda henuz yaptırmadım yaptırıcam sımdı kontrol ettım gebelık , dıs ve goz harıc dıger seylerım 100 bıne kadar lımıtsızmıs endoktorını hallederımde kadın dogum ıcın ben radevumu cuma veya pazartesıye alıyorum hep, ancak o gunlerde saglık ocagı test yapmıyormus sımdı annemle konustum salı persembe yapıyorlarmıs buda cok sacma
Evet günleri var... burada da haftanın 3 günü yapılıyor

Pekı kadındogum testlerı ıcın kadındogum almam gerekıyor dımı canım hemen sımdı bır sonrakı randevum ıcın alayım hatta

tabi canım kadın doğumdan al, diğerlerini de istersin.
sağlık ocağının yapabildiklerini de oraya yaptır sıra da olmaz hemen halledersin.
sağlık ocağında da devlet hastanesinde de barkod veriyorlar, online olarak öğreniyorsun sonucunu tekrar gitmen de gerekmiyor.

Canım yanlış hatırlamıyorum değilmi, senin eşinle bazı sıkıntıların vardı? O konuda naptınız değişiklik varmı çok merak ediyorum..İnşallah herşey yoluna girmeye başlamıştır..
Dogru hatirliyon canim pek bir degisiklik yok ama en azindan o igrenc cumleleri kurup konusmuyor.e tabi bir kez soylemesi yetti.takmiyorum ben pozitif olmaya dusunmeye calisiyorum.akli basina gelecek diye umit ediyorum halâ.sen nasilsin canim sonuclarin cikti mi.bir turlu yazamadim.hayirlisiyla guzel olur insallah hersey uzme kendini.

tabi canım kadın doğumdan al, diğerlerini de istersin.
sağlık ocağının yapabildiklerini de oraya yaptır sıra da olmaz hemen halledersin.
sağlık ocağında da devlet hastanesinde de barkod veriyorlar, online olarak öğreniyorsun sonucunu tekrar gitmen de gerekmiyor.
Bizim sağlık ocağında barkod vermiyorlar, hoş cinsler biraz bizim buradakiler.

Kızlar bebeğimi gördüm doktora sorcağım bütün soruları unuttumo_O pek kıpırdamıyodu korktum ya 1 dk anca baktı. Kalbinin attığını gösterdi birde o kadar içime şüphe düştü. Aç gitmiştim ondanmı acaba:silah:
Aç gidince oluyor benim doktor da bi dürttü hemen uyandı kolları ayakları oynatmaya başladı

Be
Aynen fobıol , benexol ve balık yagı hapını bıraktım
troit devam, kan sulandırıcı devam progestan aşağıdan devam edıyorum boyle
buarada 20. haftada tetanoz asısı olunacak.

kızlar bende tedbır amaclı kullanıyorum kan sulandırıcı az once yazdım acıbademde gıttıgım doktor tedbır amaclı kullanılamaz bu ılaclar masum degıl dedı .
Kanama yapabılır , pahalı morarma yapar vs dedı . ben en son doktoruma bır gunde 2 doz vuruluyormusu gıbı gosterdı 20 tane aldım yoksa bızde yazdırıyorduk ama doktoruma 19 hazıran gıbı gıdebılecegım . ama o zamanı kurtarmıyor gene yazdırmak zorunda kalıcam bakalım . bana rapor cıkmıyor herhalde kızlar sorunum olmadıgı ıcın

Benimki tedbir amaçlı değil canım..Genetik inceleme yapıldı orda resmen pıhtılaşma sorunu tespit edildiği için verdi doktor..Onun dışında tabiki sırf önlem bahanesiyle kullanılması riskli olabilir doğru

Aynen fobıol , benexol ve balık yagı hapını bıraktım
troit devam, kan sulandırıcı devam progestan aşağıdan devam edıyorum boyle
buarada 20. haftada tetanoz asısı olunacak.

kızlar bende tedbır amaclı kullanıyorum kan sulandırıcı az once yazdım acıbademde gıttıgım doktor tedbır amaclı kullanılamaz bu ılaclar masum degıl dedı .
Kanama yapabılır , pahalı morarma yapar vs dedı . ben en son doktoruma bır gunde 2 doz vuruluyormusu gıbı gosterdı 20 tane aldım yoksa bızde yazdırıyorduk ama doktoruma 19 hazıran gıbı gıdebılecegım . ama o zamanı kurtarmıyor gene yazdırmak zorunda kalıcam bakalım . bana rapor cıkmıyor herhalde kızlar sorunum olmadıgı ıcın

Meraba Canm.. ilk 3 ay günde bi defa kullanacz dedi doktrum 3 ay dolunca da gerekli olup olmadığını anlamak için test yapacaz dedi ben de aslında bırakmak istemyrm Doğuma kadar kullanmak istyrm.. devlet hastanesine gidersem iki dkka da rapor çıkartırım özelde ki doktrum gönderiyor.. bu yüzden çok kararsızım 3 ay dolmasını mı beklesem .

Meraba Canm.. ilk 3 ay günde bi defa kullanacz dedi doktrum 3 ay dolunca da gerekli olup olmadığını anlamak için test yapacaz dedi ben de aslında bırakmak istemyrm Doğuma kadar kullanmak istyrm.. devlet hastanesine gidersem iki dkka da rapor çıkartırım özelde ki doktrum gönderiyor.. bu yüzden çok kararsızım 3 ay dolmasını mı beklesem .
senın genetık testlerınde sorun tespıt edıldımı? Benım edılmedıgı ıcın rapor cıkaramam sanırım dımı . kan sulandırıcı ıcın bahsedıyorsun dımı 3 ay kullanıcaz dıye bıze doktorum doguma kadar ddı ama obur doktorda oyle sey olurmu hıc dıye kızıyor

senın genetık testlerınde sorun tespıt edıldımı? Benım edılmedıgı ıcın rapor cıkaramam sanırım dımı . kan sulandırıcı ıcın bahsedıyorsun dımı 3 ay kullanıcaz dıye bıze doktorum doguma kadar ddı ama obur doktorda oyle sey olurmu hıc dıye kızıyor

Kürtaj olduğum zamn gerekli testler yapıldı pataloji temiz çıktı şükür... evet Canm sulandırıcıdan bahsediyrm 3 ay dolsun gerekli ise devam ederiz dedi ben de bırakmak istemyrm, iğne bıraksam ecoprin hap olarak devam edecm

kızlar acıbadem maslak dogum fıyatı soruyorum 20 bın dıyorum tahmını :KK11:
İnsanların evlat hassasiyetini kullanan kan emicilere sinir oluyorum..Töğbe yarabbim bebeği sanki kendileri imal edip kucağımıza tutuşturuyorlar..Bukadar abartılı fiyatlı TİCARETHANELERE çok karşıyım ben..Çocuğu yapan biz.. o eziyetleri korkuları çeken biz..Doğuran acıyı çeken biz..PARAYI VAKUMLAYAN ONLAR..Saçmalık!!!!

Merhaba kızlar hastanedeyim şimdi bugün rahim ağzına dikiş atılacak ve rahim ağzında ki yara dondurulacak benim için ve bebeğim için cook cook dua istiyorum sizden

Meraba Canm allh yardımcın Olsn.. sağlıkla kavuşurusnz inşlh..
gözün aydın biz çok geri geliyrz ne cinsiyet ne ikili tarama haftaya kısmetse gidecm..

Merhaba kızlar hastanedeyim şimdi bugün rahim ağzına dikiş atılacak ve rahim ağzında ki yara dondurulacak benim için ve bebeğim için cook cook dua istiyorum sizden
ay canım allah yardımcın olsun
benımde 16. haftada olculecek , umarım bıseylerı ıhmal etmıyordur doktor
Olcum yaptılar mı sana daha oncemı teshıs konulmustu acaba? Yaran ıcınde gecmıs olsun benımde ekım ayında yakılmıs bır yaram vardı cok sukur gectı

Back