• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende gıdıyorum canım oda ozellıkle testlerı burada yaptır dedı ama o hastane cok pahalı degıl acıbademde degıl yanı yenıyuzyıl unıversıtesıne gıdıyorum , aama bende bu hafta cuma evdeyım bende bır teyıt etmek ıcın yapayım bu ısı . Buarada benden bıraz test ıstemıstı bak onlarıda goturucem sen anlıyormusun bende gebelıkte cıkıyor bu sorun daha oncesınde yoktu suanda eutrox 25 mg kullanıyorum
anlarsan sanada o testın sonucunu eklım
Yolla, benim her daim var tiroit rahatsızlığım. Her sy doz ayarlamamız Laz'ım kilo alacaksın dedi de kilo almadım işte. Kendim takip edeceğim sağlık ocağında yaptırıp. Metabolik hastalık olduğu için de şeker Yüklemesini erken yaptırmamı istedi. Kadın Doğum dr uma sordum tamam 20. Haftada yaparız dedi. Şeker yüklemesini yaptırıp giderim artık endokrinologa tsh değerim normalse. Ben Memorial'ın dr una gidiyorum Ve kadın Prof. İlk gebeliğimde gittiğim adam her ay gelmene gerek Yok demişti . Bu kadın illa her ay geleceksin dedi.

d vıtamını dedıgın sey devit damlası verılen seymı ? bızım aılede genetık galıba bu mesele.
soyleseydı saglık ocagında yaptırırdım sımdı buradan cıkıp lab verın bunları dedı. bırde o gun 2 saat hastanede durduk devlet olsa bu kadar beklemezdık ama doktor ıyı dıye bekleyıp durduk ah ah

Evet canım o gerçi yaz geldi artık ilaç olarak almana gerek yok, bence bu testlerin hepsini gereksiz yapmış kim ne derse desin. Ama yapacak bir şey yok tatlım sağlık olsun

CuteMom CuteMom testleri anlayamadım canım

Bi bebiş fotosu vardı annesi sakin sakin yatıyor demiş, benimkide öyleydi canım merak etme doktor yolunda diyorsa saha kafana takma

Bu arada doğum ücretleri ne o öyle:KK76:
Bu bebekte Florya VM Medical Parka başladım ve aldığım fiyat epidural sezeryan için 4.500tl oldu
Oda yeni açıldığımız için düşük tutuyoruz falan demişlerdi
Sizinkileri görünce dahada rakam normal geldi
Çok normal , bu aldığım 12 bin tl içinde epidural da tok mesela. Ekstra kabul ediliyor epidural.

Yolla, benim her daim var tiroit rahatsızlığım. Her sy doz ayarlamamız Laz'ım kilo alacaksın dedi de kilo almadım işte. Kendim takip edeceğim sağlık ocağında yaptırıp. Metabolik hastalık olduğu için de şeker Yüklemesini erken yaptırmamı istedi. Kadın Doğum dr uma sordum tamam 20. Haftada yaparız dedi. Şeker yüklemesini yaptırıp giderim artık endokrinologa tsh değerim normalse. Ben Memorial'ın dr una gidiyorum Ve kadın Prof. İlk gebeliğimde gittiğim adam her ay gelmene gerek Yok demişti . Bu kadın illa her ay geleceksin dedi.
upload_2017-6-7_10-31-39.png

Bende ılk ogrendıgımde 4,63 ıdı , ılaca basladım bırde nodul ıcın usg ıstedı onuda henuz yaptırmadım yaptırıcam sımdı kontrol ettım gebelık , dıs ve goz harıc dıger seylerım 100 bıne kadar lımıtsızmıs endoktorını hallederımde kadın dogum ıcın ben radevumu cuma veya pazartesıye alıyorum hep, ancak o gunlerde saglık ocagı test yapmıyormus sımdı annemle konustum salı persembe yapıyorlarmıs buda cok sacma

Ay kızlar gozumu actınız ben kontrollerımde tam gun ızınlı oluyorum gıderım saglık ocagında devlette yaptırırım testlerımı gerekırse cok kızdım ve bozuldum

Kesinlikle devlette yaptır canım bu nedir ya resmen soygun kim ne derse desin, yapılan testlerin tekrar yapılmasını anlayamam. İnan ben ödemişim gibi çok üzüldüm

Ay kızlar gozumu actınız ben kontrollerımde tam gun ızınlı oluyorum gıderım saglık ocagında devlette yaptırırım testlerımı gerekırse cok kızdım ve bozuldum

canım ben izinli de olmuyorum, iki saatlik izin alıyorum sabah 8de açılıyor gatanın labı, hemen verip yetişiyorum mesaime.tam gün izinliysen ne diye para döküyorsun boşwer git devlette yaptır.

bir de benim oğlumun durumuyla alakalı düzenli olarak yapılan kan tahlilleri var, özelde çıkan bir sonuç bizi çok korkutmuştu, sonra özeline gittiğimiz hoca üniversite hastanesinde baktıralım dedi bir şey çıkmadı. o gün bugündür kan ve idrar tahlillerinde devlete gidiyoruz.

Eki Görüntüle 2005766

Bende ılk ogrendıgımde 4,63 ıdı , ılaca basladım bırde nodul ıcın usg ıstedı onuda henuz yaptırmadım yaptırıcam sımdı kontrol ettım gebelık , dıs ve goz harıc dıger seylerım 100 bıne kadar lımıtsızmıs endoktorını hallederımde kadın dogum ıcın ben radevumu cuma veya pazartesıye alıyorum hep, ancak o gunlerde saglık ocagı test yapmıyormus sımdı annemle konustum salı persembe yapıyorlarmıs buda cok sacma

İyi de canım artık ne testin var maşallah hepsinden çifter çifter yaptırdım, belki trioit olur onuda izin alır yaptırırsın yazık ya kolay mı kazanıyorsun çocuklarını evde bırakıp işe geliyorsun çok kızdım

bak ekledım canım , acaba sırf somurmek ıcınmı yaptı bu testlerı ekledım hıcte anlamadım doktora mesja yazdım henuz donmedı sen 1450 tl bayıl adam donmesın :KK53:
Hemen sinirlenme , meşguldür belki. Yani maalesef kota doldurmaları gerekiyor dr ların bu hastanelerde . Yazıyorlar da yazıyorlar testleri. Benim kadın doğumcumun en sevdiğim yönlerinden biri buydu. Bana açık açık harmony yi dışarıda yaptırabilirsin dedi mesela. Ya da ilk Doğumumda son ayda sürekli nst ye sıkuluyırdu. Ailelerin sigortaları yetmiyor , cepten ödüyorlar , dışarıda yaptır sonucu getir dedi. Düşün 6 yıl önce 2 günde bir nst için 350 tl verirdim dr böyle demeseydi . Ben de hep dışarıda yaptırdım.

canım ben izinli de olmuyorum, iki saatlik izin alıyorum sabah 8de açılıyor gatanın labı, hemen verip yetişiyorum mesaime.tam gün izinliysen ne diye para döküyorsun boşwer git devlette yaptır.

bir de benim oğlumun durumuyla alakalı düzenli olarak yapılan kan tahlilleri var, özelde çıkan bir sonuç bizi çok korkutmuştu, sonra özeline gittiğimiz hoca üniversite hastanesinde baktıralım dedi bir şey çıkmadı. o gün bugündür kan ve idrar tahlillerinde devlete gidiyoruz.
Pekı devlette hemen aynı gun yaptırabılıyormuyuz yoksa gene orada kadın dogum randevusu alıp bu testlerı yazdırmakmı gerekıyor hıc devlet hastanesıne gıtmedımde acıkcası sıgortamız oldugu ıcın gebelıkte olmadıgı ıcın lımıtsız oldugundan hıc zorlanmıyorduk

Ben devlet hastanesine gitmiyorum çünkü beklemek istemiyorum . Sağlık ocağı tam kan sayımı ve bir sürü basit testi ücretsiz yapıyor , sabah 9 da kan veriyorsun Ve 2 gün sonra alıyorsun. Orada yapılmayanlar için de Kızılay kan merkezi ya da belediye sağlık merkezinde beklemeden çok uygun bir fiyata yaptırıyorum

Hemen sinirlenme , meşguldür belki. Yani maalesef kota doldurmaları gerekiyor dr ların bu hastanelerde . Yazıyorlar da yazıyorlar testleri. Benim kadın doğumcumun en sevdiğim yönlerinden biri buydu. Bana açık açık harmony yi dışarıda yaptırabilirsin dedi mesela. Ya da ilk Doğumumda son ayda sürekli nst ye sıkuluyırdu. Ailelerin sigortaları yetmiyor , cepten ödüyorlar , dışarıda yaptır sonucu getir dedi. Düşün 6 yıl önce 2 günde bir nst için 350 tl verirdim dr böyle demeseydi . Ben de hep dışarıda yaptırdım.
bende sımdı hatırladım , benımde ege dekı doktorum alman hastanesınde gorev alıyordu ve tup bebek klınıgındeydı uzaktı bana hıc zorunlu tutmamıstı nst bende hep yakınlarımda 10 tl cektırıp sonucu ulastırıryordum kendısıne . Topragı bol olsun .
Neyse buda bana ders olmus olsun kızlar

Benim doktorum testlerden önce sekreter benim indirimimi uygulayacak dedi onun indirimi %20 idi sağlık sigortamın %25 muhasebedeki kız ikisini hesapladı sağlık sigortasını kullanalım daha avantajlı olacak dedi.
ne bileyim sağlık sektörü en berbat sektör ülkemizde hukuktan sonra

Pekı devlette hemen aynı gun yaptırabılıyormuyuz yoksa gene orada kadın dogum randevusu alıp bu testlerı yazdırmakmı gerekıyor hıc devlet hastanesıne gıtmedımde acıkcası sıgortamız oldugu ıcın gebelıkte olmadıgı ıcın lımıtsız oldugundan hıc zorlanmıyorduk

canım erken saate randevu alırsan aynı gün öğlene kadar halledersin.
mhrs den seç bir hoca en erken sana uygun tarihli olanı git yaptır.illa kadın doğum olması da gerekmez tiroid falansa endokrine alırsın.dahiliyeye alırsın.
aç karnına yapılacaksa mesela ertesi gün sabah gidersin kan vermek için ayrıca randevu gerekmiyor.

Ben devlet hastanesine gitmiyorum çünkü beklemek istemiyorum . Sağlık ocağı tam kan sayımı ve bir sürü basit testi ücretsiz yapıyor , sabah 9 da kan veriyorsun Ve 2 gün sonra alıyorsun. Orada yapılmayanlar için de Kızılay kan merkezi ya da belediye sağlık merkezinde beklemeden çok uygun bir fiyata yaptırıyorum
beledıye yakında ozellıkle hastaneye cok yakın ama kızılay bıraz ters kalıyor bana bır caresını bulmam lazım ama

İyi sonuçların . Haşimato Musun? Tsh ın 2.5-2.6 civarı tutulması gerekiyor hamilelikte . Hepsi referans aralığında
Hıc bılmıyorum kı benımkı gebelıkte olusuyor dogumdan sonra normale donuyor , hasımato mu oluyorum?

Benim doktorum testlerden önce sekreter benim indirimimi uygulayacak dedi onun indirimi %20 idi sağlık sigortamın %25 muhasebedeki kız ikisini hesapladı sağlık sigortasını kullanalım daha avantajlı olacak dedi.
ne bileyim sağlık sektörü en berbat sektör ülkemizde hukuktan sonra
Ve eğitimden sonra .... hakkımız olan sağlık hizmetleri için dünyanın parasını ödüyoruz. Eğitimde de keza öyle....

canım erken saate randevu alırsan aynı gün öğlene kadar halledersin.
mhrs den seç bir hoca en erken sana uygun tarihli olanı git yaptır.illa kadın doğum olması da gerekmez tiroid falansa endokrine alırsın.dahiliyeye alırsın.
aç karnına yapılacaksa mesela ertesi gün sabah gidersin kan vermek için ayrıca randevu gerekmiyor.
Pekı kadındogum testlerı ıcın kadındogum almam gerekıyor dımı canım hemen sımdı bır sonrakı randevum ıcın alayım hatta

Back