• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

L liyammmmmm CuteMom CuteMom kızlar ben de bundan korkuyrm sürekli içimde korku var nasıl ölçüm yapılıyor kaçıncı haftada..
ben 12. de dıye bılıyordum ama 16. haftada yapılıyormus .
ben korkmuyorum ama cınsel ılıskıde yasamadık hıc acıkcası hamılelıkten berı korumaya calısıyorum hep kendımı . Bu zaten cok teshıs edılmesı zormus mesela uzun olan bırnın bır gunde kısalabılıyormus veya bır anda kısalıp daha sonra hıc kısalma olmadan doguma gıdenlerde varmıs
ısyerınden bır ablanında kısa 2.5 8 haftadır calısıyor 28 haftaya kadar geldı dahada kısalmadı

ben korkmuyorum ama cınsel ılıskıde yasamadık hıc acıkcası hamılelıkten berı korumaya calısıyorum hep kendımı . Bu zaten cok teshıs edılmesı zormus mesela uzun olan bırnın bır gunde kısalabılıyormus veya bır anda kısalıp daha sonra hıc kısalma olmadan doguma gıdenlerde varmıs
ısyerınden bır ablanında kısa 2.5 8 haftadır calısıyor 28 haftaya kadar geldı dahada kısalmadı

Teşkr ederm cnm bidahski kontrolde sölüyüm doktra.. kürtajım var çünkü, bize ilişki yasak tehlike olmasa da 3 ay..

Kızlar izninizle ben işe döneceğim para lazım malum.
Benim hastane 6000 tl diye duydum sezeryanı kesin bilgi değil ama.

Birde naçizane tavsiyem kara kış doğuracağımız için en az 3 aylık doğal gaz parası biriktirmemiz lazım, normalde evde kimse olmadığı halde bana karda 320 tl geliyordu bu sene herhalde 500 gelir.

annekusu cok dogru yazmıssın 23 aralık dogumlu oğlumda dogumdan şubat sonuna kadar 500 yakmıstık ki bende sımdıden fazladan gaz alıorum :KK53:

13 bın 500 , dogum sonrası dogum oncesı kan testlerı , bebegın ılk muaynelerı , emzırme egıtımı zıyaretcılere lohusa serbetı, anne bebek bakım cantası , fotograf cekımı , anne babaya basbasa yemek :KK37: vs vs hepsı dahılmıs
eger doktorumuz ısterse hastaya ben ındırım yapmak ıstıyorum derse yapabılırmıs

oooo anne babaya başbaşa yemek fıkrıne bayıldıysam da 13 500 de benı bayıltcak cınsten

oooo anne babaya başbaşa yemek fıkrıne bayıldıysam da 13 500 de benı bayıltcak cınsten
Ben daha once acıbademde amelıyat oldum safra kesesı ve gobek fıtıgı
yalnız sıgortam %100 karsıladı hıc para odemedım lımıtımde yoktu,bana oyle guzel baktılarkı anlatamam odadan cıktım yatagımla korıdorda bayılttılar benı sanrıım ben ne amelıyathane gordum ne bısey, uyandıgımda da odamdaydım
cokta agrısız oldu orada dogursam emınım prensesler gıbı bakılırım ammmaaa :KK53::oha:

Ben oglumu 10.5 aylikken sunnet ettirdim ama bayagi zor oldu hem emkledigi icin durmadi hem de ertesi gun bandaji acarken cok agladi kuzum bir gece boyunca cisini tutmus bandaj varken cok uzulmustum açınca aglaya aglaya cis yapmisti
aynen ben de surekli uyusam uyurum bu hafta ev tasicam nasil olcak bilmiyorum is basa dusunce yapiliyor bi sekilde ama cidden cok halsizim ben de vitaminden medet umuyodum pek bi degisiklik olmadi vitamin sonrasinda da
Allah kolaylik versin canm ev tasimak zor is gercekten. Insallah sorunsuz sikintisiz ustesinden gelirsiniz bu isin. O zaman vitamindende medet ummamak lazim demek ki
Merhaba kızlar hastanedeyim şimdi bugün rahim ağzına dikiş atılacak ve rahim ağzında ki yara dondurulacak benim için ve bebeğim için cook cook dua istiyorum sizden
Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz gecer canm Allah sifa versin

Bu ölçüm ne ölçümü canım. Yapılması şartmı

sanırım bır sen bır ben kalmısız progestan kullananan bana bu gıttıgım doktor bu haftalardan sonra progestanı altan alman lazım kı yararını gor dedı bende sımdı gunde bır kere altan atıyorum .

@Flamingooo senınde hıkayen cok guzelmıs, benımde oglum sarılıktan kuvezde kaldı aman tanrım sankı dunyalar yıkılmıstı 6 gun bende hastanede kalmıstım. sonradan ogrendıkkı bu kadar uzun sure hastanede yatması ıcın herhangı bır sebeb yokmus
Ben de varım kullanan..plasentayı aşağıda görmüştü geçen hafta..bi de ufak kanama alanları fark etti ama tehlikesiz dedi..bu sebeplerden Progestana devam şimdilik..bakalım bugün ense kalınlığı ölçümümüz var inşallah güzel şeyler söyler doktor..plasenta yukarı dönmüşse keser belki progestanı da:dua: ben ağızdan alıyorum bu arada..sersemlik yaptığı için gece yatarken..

Bu ölçüm ne ölçümü canım. Yapılması şartmı
aslında her doktorun dıkkat etmesı gereken bısey ama asla soylemeden bakmıyorlar, ya da bakan o kadar nadır doktor varkı
rahım a gzı uzunlugu olcumu canım adı

aslında her doktorun dıkkat etmesı gereken bısey ama asla soylemeden bakmıyorlar, ya da bakan o kadar nadır doktor varkı
rahım a gzı uzunlugu olcumu canım adı

Eliylemi bakıyo amaç ne peki bunda ?doğuma yakın bakılmıyomki.ne çok sordum :KK33:

Günaydın kızlar. Çok şükür bebegimi gördüm. Bütün vesveseler boşuna belirtilerim bicak gibi kesildiği için korkmuştum. Bana decavit başlati. kullanan varmi! Clexane iğne doğuma kadar devam edecem. Biraz suyum azmiş tavsiyeleriniz var mi

internette havuc suyu ıcın dıolar ama. bence gunluk 1 havuc( a vıtamını bıraz fazla oldugundan 1 tane yeter bana kalırsa) ve içebildiğin kadar max 3,5 litre olacak kadar su iç.

Eliylemi bakıyo amaç ne peki bunda ?doğuma yakın bakılmıyomki.ne çok sordum :KK33:
yok probla bakıyor hafıf ıcerı gırmıs gıbı bakarak
kısalma varsa cok cıddı boyuttaysa kısalma dedıgım su mesela ----- soyle dusun bu kısalırsa habıre rahım agzında acıklık baslıyor teknık olarak dogum baslamıs oluyor ,
allah esırgesın benım ılk gebelıgımde ara ara bakılmıstı herhangı bır sıkıntı yoktu ama ondan sonra 2 kurtajım 1 vakumlu dogumum var bırde rahım agzında yara yakıldı bılmıyorum bısey oldumu

yok probla bakıyor hafıf ıcerı gırmıs gıbı bakarak
kısalma varsa cok cıddı boyuttaysa kısalma dedıgım su mesela ----- soyle dusun bu kısalırsa habıre rahım agzında acıklık baslıyor teknık olarak dogum baslamıs oluyor ,
allah esırgesın benım ılk gebelıgımde ara ara bakılmıstı herhangı bır sıkıntı yoktu ama ondan sonra 2 kurtajım 1 vakumlu dogumum var bırde rahım agzında yara yakıldı bılmıyorum bısey oldumu

Anladım canım çok sağol açıklaman icin:KK15:

Kızlar benimde pazartesi 2li tarama var doktor o gün ilaçlarınıda değiştiricez dedi banada demir kan ve vitamin ilacımı verir

bana da bu paket işleri çok ticari geliyor.ankarada bir hastane çok yapardı bunu ve şimdi adının anıldığı tüm rezalet haberlerini sildirmeye çalışmakla meşguller. duymuşsnuzudr belki. lütfen dikkatli olun,sorgulayın, ne biliyim doğuma doktorun gecikmemesi vs bunlar önemli konular.

oğlumu o hastane cukurambara tasınmadan balgatta dogurdum, hastaneden ayrılan bı dr umla. kendısınden cok memnundum açıkcası tahlıllerı dısarda yaptırır her hastasına kosardı. amma 2. cocukta keseyı de dusunmem ıcap ettı kres masrafı ev kredısı araba degıstırme işi.
sen hangı hstane ve dr a gıdıosun krıstinnn
özel sigortan var mı
memnun musun dr undan

L liyammmmmm CuteMom CuteMom kızlar ben de bundan korkuyrm sürekli içimde korku var nasıl ölçüm yapılıyor kaçıncı haftada..
Canım benim ki gebelikden once belli olan bi şeydi o yüzden ölçüm yapılmadı rahim ağzında kisalik var doğuştan dedi genişleme de doğum yaomismis olmana rağmen var o yüzden mecburen atılacak dedi

Back