• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bence bız o gun uyansaydık ıse lab. tahlıllerını orada vermeseydık keske tuh dıyorum muayne 480 de o tahlıller 1000 tl nasıl tutmus tahlıllerıde buraya koyucam ne yaptıklarınıda bılmıyorum belkı aranızdan anlayan cıkar kızlar ıcıme okuz oturuyor suanda
Özellikle ACIBADEM tam bir para tuzağı bence... Bir kaç sene önce annanem maslak hastanesinde ameliyat olmuştu... Resmen refakatçi ücreti 5 yıldızlı otel kıvamında... Doğum için aldıkları parayı da 3 kuruşluk yemek vs gibi şeylerle süsleyip aldıkları parayı haklı göstermeye çalışıyorlar... Annanemin ameliyat olduğu zaman İbrahim tatlıses orada tedavi oluyordu sonrasında çıkardıkları fatura yüzünden mahkemelik olmuşlardı... :skandal:Doktor iyi olabilir ama doğum için güvenilir başka bir hastane de düşünebilirsin... Ayrıca özel hastanelerde tahlilleri dışardan yaptırmak gerekir... Gerçekten abartılı ücret alıyorlar... Ben doğum paketi aldım 5500tl ye medikal park tan devlet %27sini geri ödüyor yani 4000e düşecek sadece detaylı ultrason ve epidural dahil değil bunlar da sigortalı çalışanlara indirimli... Bir de konusu gelmişken senin durumun tabi farklı ama diğer normal seyirde hamilelikler için kontrol ve doğum doktoru aynı olmalı kanısındayım...

ay canım allah yardımcın olsun
benımde 16. haftada olculecek , umarım bıseylerı ıhmal etmıyordur doktor
Olcum yaptılar mı sana daha oncemı teshıs konulmustu acaba? Yaran ıcınde gecmıs olsun benımde ekım ayında yakılmıs bır yaram vardı cok sukur gectı
Cok dikkat et 16 . Hafta geç gibi geldi bana çünki 13 ila 14 haftalar arasinda dikiş atilmali mutlaka .benim ki gebelikden once belliydi canım ama doktorum çok iyi olduğu için önceden bildik yoksa bi çok kişi bebeklerini kaybettikten sonra öğreniyor

CuteMom CuteMom testleri anlayamadım canım

Bi bebiş fotosu vardı annesi sakin sakin yatıyor demiş, benimkide öyleydi canım merak etme doktor yolunda diyorsa saha kafana takma

Bu arada doğum ücretleri ne o öyle:KK76:
Bu bebekte Florya VM Medical Parka başladım ve aldığım fiyat epidural sezeryan için 4.500tl oldu
Oda yeni açıldığımız için düşük tutuyoruz falan demişlerdi
Sizinkileri görünce dahada rakam normal geldi
Cnm ben ankara medikal park a doğum paketi yaptırdım sigortaya rutin kontroller tarama testleri doğum normal sezeryan vs vs hepsi dahil 4000 e geliyo eğer eşin veya sen sigortalı isen... Bir araştır derim boşu boşuna muayene ücreti ödemezsin

Cnm ben ankara medikal park a doğum paketi yaptırdım sigortaya rutin kontroller tarama testleri doğum normal sezeryan vs vs hepsi dahil 4000 e geliyo eğer eşin veya sen sigortalı isen... Bir araştır derim boşu boşuna muayene ücreti ödemezsin

bana da bu paket işleri çok ticari geliyor.ankarada bir hastane çok yapardı bunu ve şimdi adının anıldığı tüm rezalet haberlerini sildirmeye çalışmakla meşguller. duymuşsnuzudr belki. lütfen dikkatli olun,sorgulayın, ne biliyim doğuma doktorun gecikmemesi vs bunlar önemli konular.

CuteMom CuteMom nee doğum 20binmi:KK57::KK57::KK57:
Artık iyice abartmışlar bu ne ya. İyiki büyük şehirde değilim yoksa özelde doğum yapamazdım. Bizim burdaki özelde 1000 ila 2000 arası fiyatlar. Gayette doktor ve şartlar çok iyi

Özellikle ACIBADEM tam bir para tuzağı bence... Bir kaç sene önce annanem maslak hastanesinde ameliyat olmuştu... Resmen refakatçi ücreti 5 yıldızlı otel kıvamında... Doğum için aldıkları parayı da 3 kuruşluk yemek vs gibi şeylerle süsleyip aldıkları parayı haklı göstermeye çalışıyorlar... Annanemin ameliyat olduğu zaman İbrahim tatlıses orada tedavi oluyordu sonrasında çıkardıkları fatura yüzünden mahkemelik olmuşlardı... :skandal:Doktor iyi olabilir ama doğum için güvenilir başka bir hastane de düşünebilirsin... Ayrıca özel hastanelerde tahlilleri dışardan yaptırmak gerekir... Gerçekten abartılı ücret alıyorlar... Ben doğum paketi aldım 5500tl ye medikal park tan devlet %27sini geri ödüyor yani 4000e düşecek sadece detaylı ultrason ve epidural dahil değil bunlar da sigortalı çalışanlara indirimli... Bir de konusu gelmişken senin durumun tabi farklı ama diğer normal seyirde hamilelikler için kontrol ve doğum doktoru aynı olmalı kanısındayım...

Medicalpark yazdığın için merak ettim canım şunu sormak istedi doğum paketi aldım demişsin o nasıl oluyor?
Ben Florya VM Medical Parktan sadece doğum şeylerini kapsayan epidural sezeryan için doğum ücreti için 4.500tl fiyat aldım
Bir arkadaşımda Medical Parkın VM olması ve Liv ile ortak olması nedeniyle fiyat gayet iyi demişti
Hoş bende fark ne çok anlamadım

Cuma kontrolüm var sizden bende az çok bilgilenerek fiyatı ona göre konuşurum, ne kadar kar o kadar iyi:KK76:

Merhaba kızlar hastanedeyim şimdi bugün rahim ağzına dikiş atılacak ve rahim ağzında ki yara dondurulacak benim için ve bebeğim için cook cook dua istiyorum sizden
Hem gözün aydın hemde şimdiden geçmiş olsun hepsini kolayca sağlıkla atlatırsın inşallah

Aynı anda yazmış ve sormuşuz:halay:
Evet sigortamız var ve paket olarak birşey söylemediler bize ilk defa duydum

Dogru hatirliyon canim pek bir degisiklik yok ama en azindan o igrenc cumleleri kurup konusmuyor.e tabi bir kez soylemesi yetti.takmiyorum ben pozitif olmaya dusunmeye calisiyorum.akli basina gelecek diye umit ediyorum halâ.sen nasilsin canim sonuclarin cikti mi.bir turlu yazamadim.hayirlisiyla guzel olur insallah hersey uzme kendini.
Azda olsa düzelmesine ve senin takılmayıp güçlü durmana çok sevindim canım..İnşallah ilerde dahada iyi olur..Kontrole seninle geliyormu bilmiyorum ama gelipte kıpır kıpır hareketlerini o da görünce eminim insana dönüşecektir o da..Benim sonuçlara daha var canım..Dua edip sabırla beklemeye çalışıyorum..Pek kolay olmuyor ama çaresi yok..Rabbime güvenmekten başka elimizden başka birşey gelmiyor..

Cok dikkat et 16 . Hafta geç gibi geldi bana çünki 13 ila 14 haftalar arasinda dikiş atilmali mutlaka .benim ki gebelikden once belliydi canım ama doktorum çok iyi olduğu için önceden bildik yoksa bi çok kişi bebeklerini kaybettikten sonra öğreniyor
benım daha onceden gebelıklerım var oglumda var yasayan acıkcası bende daha evvel yoktu bence dıyor olduysa kurtajlardan sonra hasarlanmıs olabılır dedı
senın olcumun kac acaba

benım daha onceden gebelıklerım var oglumda var yasayan acıkcası bende daha evvel yoktu bence dıyor olduysa kurtajlardan sonra hasarlanmıs olabılır dedı
senın olcumun kac acaba
Bitanem benim rahim ağzım kısa o yüzden mecburen yapacaz dedi doktor açıkçası genişleme ne kadar doye sormadım ama aşağıdan genişleme başlamış kanat gibi açılmış dedi yukarıya doğru açılma yoktu daha

bende acıbademe acıkcası rahım agzıma guvenılır ellerde bakılsın dıye gıttım gıttıgım muaynede olcmedıler, bır sonrakı kontrolde gıderım ondan sonra devam edemem zaten ıkı doktorun bırbırınden haberı yok saglıklı olmaz acıkcası

Bitanem benim rahim ağzım kısa o yüzden mecburen yapacaz dedi doktor açıkçası genişleme ne kadar doye sormadım ama aşağıdan genişleme başlamış kanat gibi açılmış dedi yukarıya doğru açılma yoktu daha
anladım canım benımde uzunlugunu olcecekler, gebelıkten once fark edılmesı gercekten cok ılgınc ve nadır olan bısey
bana bıle 12 de olcemem 16 bakmam gerekır dedı ama muhtemelen daha once saglıklı dogumum oldugu ıcın boyle dusundu umarım rıske atmıyoruzdur
gecmıs olsun sımdıden canım

burda konusulan rakkamlar cok ciddi ucuk gercekten arkadaslar dogumdu paketydi hastaneydi butun fiyatlari aldim sanirim ama ozel hastanelere guvenemedim gercekten cogu ozel hastane olagan disi bir durum oldugunda devlete dogum hastanelerine veya universitlere yonlendiriyorlar.

Dikkat edelim lutfen bize guler yuzlerini gostererek hem bizi hemde bebeklerimizi tehlikeye atmalarina izin vermeyelim. Gereksiz ve uzun cumlelerek kurarak samimi gorunmeye calisip tek dusunceleri cebimizdeki parayi alma dusuncesi olan saglik kuurmu adi altindaki ticarethanelerden uzak duralim.

Hepimizin sorunsuz saglikla kucagimiza aliriz yawrularimizi insallah

senın olcumun kac acaba
doğumdan sonrada olabiliyormus genişleme mutlaka bu kontrolünde belirt ölçüm alsın bide benim duyduğum kadari ile kayıpları olanlara önlem amaçlı konuyormus

anladım canım benımde uzunlugunu olcecekler, gebelıkten once fark edılmesı gercekten cok ılgınc ve nadır olan bısey
bana bıle 12 de olcemem 16 bakmam gerekır dedı ama muhtemelen daha once saglıklı dogumum oldugu ıcın boyle dusundu umarım rıske atmıyoruzdur
gecmıs olsun sımdıden canım
Evet o yüzden doktoruma minnettarim Allah bebeklermızı korusun insallah swn dikkat et bol bol dinlen ölçüm alinana kadar.teşekür ederim canım

Dogru hatirliyon canim pek bir degisiklik yok ama en azindan o igrenc cumleleri kurup konusmuyor.e tabi bir kez soylemesi yetti.takmiyorum ben pozitif olmaya dusunmeye calisiyorum.akli basina gelecek diye umit ediyorum halâ.sen nasilsin canim sonuclarin cikti mi.bir turlu yazamadim.hayirlisiyla guzel olur insallah hersey uzme kendini.
Bu erkekler gerçekten değişik bir çeşit sanki bebeği kendin tek başına yapıyosun bizimki de arada hayıflanıyor :ukala: hiç sallamıyorum... Bazen çok iyi temizliğe yemeğe yardım ediyor bazen de gıcıklaşıyor... Sanki bizim değil onların hormonları değişiyor :rolleyes:

Back