• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Hastaneler çok üçkağıçı olabiliyor. Bebeği olmadık teşhislerle yoğun bakımda tutuyorlar ki daha çok para kazansınlar. Üzüntü yaşamışsın ama neyse geçmiş bitmiş.

Sanırımki öyle birşey yaşadık, ilk deneyim acemilik korku hepsi birbirine girmişti
Zaten imza verip almamızda destekçi kadın doğum doktorumdu, gitti geldi yoğun bakıma konuştu baktı olmuyor tartıştı en son imza verip alın demişti:skandal:

Bide klasik cümle ve insanı acabada bırakan
Biz zaten tutmaya meraklı değiliz daha boşalmasını bekleyen sevk için bekleyen bebekler var:silah:
Resmen en duygusaldan vuruyorlar

Bu arada doğumum özeldeydi

Ben tahlilleri memorialda yaptırmıyorum. Dr a da söyledim sigortada limit sıkıntım var , dışarıda yaptırıp size sonucu bildiririm dedim. Dr sıkıntı çıkarmadı. En basitinden 3 tane tiroit değerinin farkına 250 tl ödüyorsun ( %20si bu kadar tutuyor) Bir kısmı sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor , bir kısmı Şişli belediyesinin sağlık merkezinde 10 tl ye yapılıyor. Şu harmony testinde bile memorial ve özel lab arasında 1000 tl fiyat vardı.
cok ıyı yapmsın canım hıc uyanamadık meseleye valla neysekı polıcem yenılecekte ıdare edıcem ama bundan sonra kesın yaptırmıcam
Lili 38 Lili 38 buarada dun yazmıssın ama bende ozel sektorde calısıyorum gebelık rutınkontrollerım ıcın tam gun ıse gelmıyorum ve herhangı ıznımden veya maasımdan kesmıyorlar . Hakkını vermezler almak lazım acıkcası , bız kendımız soyledık boyle boyle dıye.

CuteMom CuteMom bir de haşimato hastası olduğum için ayda bir endokrinologa gidiyorum . Bak o kadın Doğum dr um gibi değil , tüm tahlilleri memorial da yaptırmamı istiyor. Ona da rest çektim , sigortam yetersiz dışarıda yaptırıp getiriyim dedim. Yok uyuşmaz dedi önce. Tamam bir kere yapıp teyit edelim uyuşmazsa burada yaparız dedim ve eşleşti sağlık ocağı ile memorial sonucu. Ama artık ona da her ay gitmeyeceğim. Kendim her ay düzenli testimi yaptıracağım ama endokrinologa şeker yüklemesinde giderim ve Doğuma yakın.

Ben 8. haftamda doktora gittiğimde folik asit, regensis vitamin ve 3 doz progestan kullanıyordum. doktor vitamini bırak o kadar ilaç aynı anda içilmez demişti. şimdi bakıyorum da sizlerde de benzer durumlar olmuş. Zencefilli şekeri ilk aldığımda şekerli olduğu için benim midemi bulandıracağını düşünmüştüm ama öyle olmuyor. denemekte fayda var bayanlar.
sanırım bır sen bır ben kalmısız progestan kullananan bana bu gıttıgım doktor bu haftalardan sonra progestanı altan alman lazım kı yararını gor dedı bende sımdı gunde bır kere altan atıyorum .

Flamingooo Flamingooo senınde hıkayen cok guzelmıs, benımde oglum sarılıktan kuvezde kaldı aman tanrım sankı dunyalar yıkılmıstı 6 gun bende hastanede kalmıstım. sonradan ogrendıkkı bu kadar uzun sure hastanede yatması ıcın herhangı bır sebeb yokmus

Bence bız o gun uyansaydık ıse lab. tahlıllerını orada vermeseydık keske tuh dıyorum muayne 480 de o tahlıller 1000 tl nasıl tutmus tahlıllerıde buraya koyucam ne yaptıklarınıda bılmıyorum belkı aranızdan anlayan cıkar kızlar ıcıme okuz oturuyor suanda
Merak ettim hangi tahlilleri yaptı ben de... ya işte hastanede kota doldurmak zorunda ya dr lar, bol keseden yazıyorlar tahlilleri de...

CuteMom CuteMom bir de haşimato hastası olduğum için ayda bir endokrinologa gidiyorum . Bak o kadın Doğum dr um gibi değil , tüm tahlilleri memorial da yaptırmamı istiyor. Ona da rest çektim , sigortam yetersiz dışarıda yaptırıp getiriyim dedim. Yok uyuşmaz dedi önce. Tamam bir kere yapıp teyit edelim uyuşmazsa burada yaparız dedim ve eşleşti sağlık ocağı ile memorial sonucu. Ama artık ona da her ay gitmeyeceğim. Kendim her ay düzenli testimi yaptıracağım ama endokrinologa şeker yüklemesinde giderim ve Doğuma yakın.
Bende gıdıyorum canım oda ozellıkle testlerı burada yaptır dedı ama o hastane cok pahalı degıl acıbademde degıl yanı yenıyuzyıl unıversıtesıne gıdıyorum , aama bende bu hafta cuma evdeyım bende bır teyıt etmek ıcın yapayım bu ısı . Buarada benden bıraz test ıstemıstı bak onlarıda goturucem sen anlıyormusun bende gebelıkte cıkıyor bu sorun daha oncesınde yoktu suanda eutrox 25 mg kullanıyorum
anlarsan sanada o testın sonucunu eklım

CuteMom CuteMom testleri anlayamadım canım

Bi bebiş fotosu vardı annesi sakin sakin yatıyor demiş, benimkide öyleydi canım merak etme doktor yolunda diyorsa saha kafana takma

Bu arada doğum ücretleri ne o öyle:KK76:
Bu bebekte Florya VM Medical Parka başladım ve aldığım fiyat epidural sezeryan için 4.500tl oldu
Oda yeni açıldığımız için düşük tutuyoruz falan demişlerdi
Sizinkileri görünce dahada rakam normal geldi

Merak ettim hangi tahlilleri yaptı ben de... ya işte hastanede kota doldurmak zorunda ya dr lar, bol keseden yazıyorlar tahlilleri de...
bak ekledım canım , acaba sırf somurmek ıcınmı yaptı bu testlerı ekledım hıcte anlamadım doktora mesja yazdım henuz donmedı sen 1450 tl bayıl adam donmesın :KK53:

Günaydın kızlar. Çok şükür bebegimi gördüm. Bütün vesveseler boşuna belirtilerim bicak gibi kesildiği için korkmuştum. Bana decavit başlati. kullanan varmi! Clexane iğne doğuma kadar devam edecem. Biraz suyum azmiş tavsiyeleriniz var mi

Günaydın kızlar. Çok şükür bebegimi gördüm. Bütün vesveseler boşuna belirtilerim bicak gibi kesildiği için korkmuştum. Bana decavit başlati. kullanan varmi! Clexane iğne doğuma kadar devam edecem. Biraz suyum azmiş tavsiyeleriniz var mi

Bol su içecceksin canım başka yolu maalesef yok

Kan uyuşmazlığı mı var ???
Kan uyuşmazlığı, aids ve hepatite bakılmış.

2. Sayfayı yeni gördüm. Bunları dr benim hamileliğimin başında yapmıştı . Bir kısmını sağlık ocağında bir kısmını belediyenin sağlık merkezinde yaptırıp toplamda 150 tl Ödemiştim fark olarak.

Happybug Happybug canım bunlarda endokrının ıstedıgı testler sonucları gosteremedım henuz

upload_2017-6-7_10-23-8.png

bak ekledım canım , acaba sırf somurmek ıcınmı yaptı bu testlerı ekledım hıcte anlamadım doktora mesja yazdım henuz donmedı sen 1450 tl bayıl adam donmesın :KK53:

canım sana yapılan o testleri bana hamileliği ilk öğrendiğimde üniversite hastanesinde ücretsz yaptılar.
d vitamini biraz geç çıkyıor o yüzden 15 güne belli olmuştu. ben hastanede başka tahlil yaptırmıyorum, gerekirse de devletten randevu alıp bir kan veririm.muayene bizim bakanlığın anlaşması olduğu için 150 tl ama tahlillerde indirim olmuyor. basit smear testine 300 vermiştim akıllandım o zaman.
nasılsa doğuma bir dünya para vereceğiz. harmony ye verdim. daha detaylı ultrason var onda da geçiricekler.

Resmen oylesınemı bakmıs
kan uyusmazlıgı yokkı bızde cok sasırdım ve guvenım sarsıldı suanda

Ben inanın bunları 2-3 ayda bir bezmi alemde yaptıryordum, Triglasid sorunum vardı bu yüzden.
Kan uyışmazlığını sorsa yeterdi ki bizde var mesela

CuteMom CuteMom testleri anlayamadım canım

Bi bebiş fotosu vardı annesi sakin sakin yatıyor demiş, benimkide öyleydi canım merak etme doktor yolunda diyorsa saha kafana takma

Bu arada doğum ücretleri ne o öyle:KK76:
Bu bebekte Florya VM Medical Parka başladım ve aldığım fiyat epidural sezeryan için 4.500tl oldu
Oda yeni açıldığımız için düşük tutuyoruz falan demişlerdi
Sizinkileri görünce dahada rakam normal geldi
bızım orada da gop medıcal park acılms 2000 tl ımıs sezeryan ama bıraz kayıplarım var huylanıyorum doktorlardan ılk oglumuda cok pahalıya dogurmustum hastaneden kımlıgımızı bırakarak cıkmıstık borclu olarak :D
acıkcası dıkkatlı olmamızlazım suanda kendımı enayı gıbı hıssedıyorum

CuteMom CuteMom tatlım sana sormadı mı tahlillerin yapıldı mı diye, umarım idrar testi yapmamıştır

Ah be yavrum bunlar rütün tam kan tahlilleri, ben aylık olarak bezmi alemde yaptırıyordum bunları şuanda gerçekten çok kızdım doktora. Sağlık ocağı bile yapardı canım. D vitamin eksik bu arada
d vıtamını dedıgın sey devit damlası verılen seymı ? bızım aılede genetık galıba bu mesele.
soyleseydı saglık ocagında yaptırırdım sımdı buradan cıkıp lab verın bunları dedı. bırde o gun 2 saat hastanede durduk devlet olsa bu kadar beklemezdık ama doktor ıyı dıye bekleyıp durduk ah ah

CuteMom CuteMom tatlım sana sormadı mı tahlillerin yapıldı mı diye, umarım idrar testi yapmamıştır
ben yapılan tahlıllerımı goturdum ıste dedıkı bazı seyler eksık, ıdrar tahlılı vermıstım bakterı cıkmıstı 38 tane ama kulturde ureme olmadı bırde vajınal flora mevcut yazıyordu . dedı bu kulturude tekrarla ıste bunları yaptırdı sımdıde mesaj attım cevap yok bak sen su ıse :KK14:

Back