- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
Bu hafta gecti daha cnmÇok sükür valla gece gece içimi rahatlattin, çok tesekkür ederim ☺ ne zaman gecti agrılarin?
Öğrendiğim ilk hafta agrım oldu yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta gecti daha cnmÇok sükür valla gece gece içimi rahatlattin, çok tesekkür ederim ☺ ne zaman gecti agrılarin?
Kızlar bulantı basladı bende soğuk soğuk terleme elimde titreme üşüttüm mü acaba ya
Sabah uyanınca oldu cnm suyu cok içiyorum da işte yenek işi brz sıkıntı yanıma bişiler götürüyorumSekerin düşüyor olabilir. Az az sık sık birseyler yemege çalış ve bol su tuket canim.
Sabah uyanınca oldu cnm suyu cok içiyorum da işte yenek işi brz sıkıntı yanıma bişiler götürüyorum
Canim sen kac haftalik hamilesin? Hamilelik takvimini koysana.Kızlar bulantı basladı bende soğuk soğuk terleme elimde titreme üşüttüm mü acaba ya
Canim hosgeldin Hayirli olsn daha cok kucukmus ben buyuzden erken tahlil yaptirmadim zaten beklemiyordum sadece 1 kere kan verdm sonra nokta seklinde kesr gorundu 4 +3 te falan gorursun vajinal usg ileSelam kizlar bende insallah Aralik annesi olacagim.Allah bebeklerimizi saglikla hayirlisiyla bize bağışlasın. Olmayanlara da versin insallah.
Dun 2. Tahlilimi yaptim sonuc bugün cikacak.
Sizlerin haftalari daha cok bana gore bende 1.ayimi bir atlatsaydim insallah.
HosbuldumCanim hosgeldin Hayirli olsn daha cok kucukmus ben buyuzden erken tahlil yaptirmadim zaten beklemiyordum sadece 1 kere kan verdm sonra nokta seklinde kesr gorundu 4 +3 te falan gorursun vajinal usg ile
Canm uzulme ne olur gecen ay benim gecikmisti boyle okadar umutlandim okadar stres yaptm ki belki dollenme oldu ama tutunamadi . Stres yapar ve kafaya takarsan olmaz derlerdi inanmazdim artik gecen ay da olmayinca amaaan dedim nasilsa tedavi olcam olur bir sekilde. O kafa rahatligi birde hersey zaman meselesi , Allahin izniyle olcak merak etme stres yapmaGünaydın hamile değilmişim negatif test
Yok ccanm oyle dusunme zararli olsa doktor bakmaz zaten benm tanidiklarm ilk haftalarda hep vajinal usg ile kontrol oldu annem de dahil hicbisey olmadi Allahin izniyle bisey olmaz olanlarin baska sebepleri vardir ilk 3 ay dusuk riski herkeste oluyo .bence baktir cunku resmen zaman gecmiyo birde seninki yeni onu en azindan kucuk bile olsa gorunce insnain ici rahat ediyo :)Hosbuldum
Nedense vajinal ultrasona cok sicak bakmiyorum canim.
Ben cok sabirsizdim erkenden test yaptim çıktı cok şükür bir de erken yumurtlamisim bu ay derken pozitifi gordum.
Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim icim suan bile cok rahatsiz. Acaba hamileligim ne alemde. Saglikli mi degil mi diye.Yok ccanm oyle dusunme zararli olsa doktor bakmaz zaten benm tanidiklarm ilk haftalarda hep vajinal usg ile kontrol oldu annem de dahil hicbisey olmadi Allahin izniyle bisey olmaz olanlarin baska sebepleri vardir ilk 3 ay dusuk riski herkeste oluyo .bence baktir cunku resmen zaman gecmiyo birde seninki yeni onu en azindan kucuk bile olsa gorunce insnain ici rahat ediyo :)
Benımde kafam leyla gıbı ama progestanmı yapıyor acaba dıye dusunuyorum dogrusu , her an kustum kusucamKızlar bulantı basladı bende soğuk soğuk terleme elimde titreme üşüttüm mü acaba ya
önce bualntı oldu sonra terleme ve elim tireme olduOğlumun hamileliğinde devamli medine hurmasi ve kuru uzum kuru dut tarzi seyler yiyordum sekerim cok cabuk düşüyordu. Ayni dediğin gibi soguk soguk terliyordum elim ayagim titriyordu. En kötüsü de birden bire uykun geliyor sanki bayilip gidiyorsun o oldugunda direkt agzima kesme seker atiyordum baska turlu gozum bile acilmiyordu.
6 haftalık hamileyim cnmCanim sen kac haftalik hamilesin? Hamilelik takvimini koysana.
Benim de aksamlari ayaklarim cok üsüyor 4 5 gundur boyle saniyorum hamielliktendir daha once yoktu çünkü.
hıc bılmıyorum cnm ıcmıyorum ben duşuk riski mi var sendeBenımde kafam leyla gıbı ama progestanmı yapıyor acaba dıye dusunuyorum dogrusu , her an kustum kusucam
Kafana takmamamya çalış bende polikstik over var doktorlar tedavisiz olmaz dedi 1yıl kendim denedim ikinci yıl 3 klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi yaptım 2 aşılama yaptırdım hep negatif sonuç aldım çok yoruldum 1 2 ay ara vericem dedim ilk ay adet oldum ikinci ay adet olayımda tüp bebek için doktora gideyim dedim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı oysa benim yumurtlamam geç olmuş bende nasılsa test yaptım hamile değilim diye çekyat bile taşıdım sonra bi baktım ki 4 haftalık hamileymişim Biraz uzun yazdım ama sözün özü kafanıza takmayın adet olcammı olmuycammı diye bekleyince olmuyo stres en büyük düşmanımızGünaydın hamile değilmişim negatif test
Canım sağ taraftaki minicik nokta varya işte o bebeğin kesesi benimde aynı doktor gösterdi yuvarlak olan kese bak foto yükleyeyimKızlar selam. Sat 4 mart. Daha önce keseyi görmedik. Bugün açık kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim. Doktor kesemiz burada dedi. Görüyorum dedi. Fakat hangisi kese ben anlamadım. Sağdaki minicik yuvarlak şeymi yoksa soldaki hafif yatay şeymi anlamadım :)
Bebegin oldugu yerle ultrason aletinin degdigi yer cok farkli canm bebek bayaa ustte rahim icinde alet rahim agzina degiyo sadece, iyi bir doktor bul ve 4. Haftanda mutlaka baktir en azindan keseni gor sonra istersen 7.-8. Haftaya kadar gitmeBenim icim suan bile cok rahatsiz. Acaba hamileligim ne alemde. Saglikli mi degil mi diye.
Su gunlerimi insallah guzelce atlatayim sonrasinda doktorun dedigine gore hareket edicem insallah. Vajinal ultrasonda aleti nereye kadar girdiriyor canim ayiptir sorması? Rahme degiyor mu acaba?
Ay canim sendemi tupten once hamile kaldin bende tup icin adetimi bekliyodum doktorla konustuk hatta boyle seyler cok oluyo dedi .olcak mi olcakmi diye dusunmemek gerekiyor demekki ,sukurler olsun Allah oyle zamanda gonderiyo ki sen nezamandir istiyodun sorun neydiKafana takmamamya çalış bende polikstik over var doktorlar tedavisiz olmaz dedi 1yıl kendim denedim ikinci yıl 3 klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi yaptım 2 aşılama yaptırdım hep negatif sonuç aldım çok yoruldum 1 2 ay ara vericem dedim ilk ay adet oldum ikinci ay adet olayımda tüp bebek için doktora gideyim dedim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı oysa benim yumurtlamam geç olmuş bende nasılsa test yaptım hamile değilim diye çekyat bile taşıdım sonra bi baktım ki 4 haftalık hamileymişim Biraz uzun yazdım ama sözün özü kafanıza takmayın adet olcammı olmuycammı diye bekleyince olmuyo stres en büyük düşmanımız
Rabbim herkese nasip etsin
Kafana takmamamya çalış bende polikstik over var doktorlar tedavisiz olmaz dedi 1yıl kendim denedim ikinci yıl 3 klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi yaptım 2 aşılama yaptırdım hep negatif sonuç aldım çok yoruldum 1 2 ay ara vericem dedim ilk ay adet oldum ikinci ay adet olayımda tüp bebek için doktora gideyim dedim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı oysa benim yumurtlamam geç olmuş bende nasılsa test yaptım hamile değilim diye çekyat bile taşıdım sonra bi baktım ki 4 haftalık hamileymişim Biraz uzun yazdım ama sözün özü kafanıza takmayın adet olcammı olmuycammı diye bekleyince olmuyo stres en büyük düşmanımız
Kafana takmamamya çalış bende polikstik over var doktorlar tedavisiz olmaz dedi 1yıl kendim denedim ikinci yıl 3 klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi yaptım 2 aşılama yaptırdım hep negatif sonuç aldım çok yoruldum 1 2 ay ara vericem dedim ilk ay adet oldum ikinci ay adet olayımda tüp bebek için doktora gideyim dedim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı oysa benim yumurtlamam geç olmuş bende nasılsa test yaptım hamile değilim diye çekyat bile taşıdım sonra bi baktım ki 4 haftalık hamileymişim Biraz uzun yazdım ama sözün özü kafanıza takmayın adet olcammı olmuycammı diye bekleyince olmuyo stres en büyük düşmanımız
Canm uzulme ne olur gecen ay benim gecikmisti boyle okadar umutlandim okadar stres yaptm ki belki dollenme oldu ama tutunamadi . Stres yapar ve kafaya takarsan olmaz derlerdi inanmazdim artik gecen ay da olmayinca amaaan dedim nasilsa tedavi olcam olur bir sekilde. O kafa rahatligi birde hersey zaman meselesi , Allahin izniyle olcak merak etme stres yapma