- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
İnsallah canım umutlanmak istemiyorum insallah hayırlısı olur senin ıcın de benım ıcın de sürekli takiptym burda belirtin olursa falan yazkalp kalbe karsiymis o zaman canım hadi hayırlı haberler verirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım umutlanmak istemiyorum insallah hayırlısı olur senin ıcın de benım ıcın de sürekli takiptym burda belirtin olursa falan yazkalp kalbe karsiymis o zaman canım hadi hayırlı haberler verirsin inşallah
Canım benim sat 3 mart adet tarihinden önce öğrendim ama o kadar agrım oldu ki yok bu ay olmucak dedim perde astım temizlik yaptım benim agrım normal regl sürem kadar sürdüKızlar 13 mart onceki adetim, dun test yaptirdm pozitif cikti. Hala arasira kasiklarimda adet olacakmişim gibi bi his oluor, cok korkuyorum sizde de oluyo mu ve bu his ne zaman geciyor biliyo musunz
Bnce sağdaki minicik sey benim de ilk gördüğümde öyleydi ama doktor üstünü işaretledi ben öyle gördümKızlar selam. Sat 4 mart. Daha önce keseyi görmedik. Bugün açık kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim. Doktor kesemiz burada dedi. Görüyorum dedi. Fakat hangisi kese ben anlamadım. Sağdaki minicik yuvarlak şeymi yoksa soldaki hafif yatay şeymi anlamadım :)
Sabah ilk idrarinla yap en azindan kafan rahatlar belirsizlik gider hadi Hayirlisi canimBiraz daha mi beklesem ne yapsam sence canım
Canım benim sat 3 mart adet tarihinden önce öğrendim ama o kadar agrım oldu ki yok bu ay olmucak dedim perde astım temizlik yaptım benim agrım normal regl sürem kadar sürdü
Doktorum Rahmi'n genişlediği için olur agrı dedi korkma sakin ol:)
Super anneler 2017 topigindeki kizlar bu isten baya iyi anliyo istersen oraya yolla resmi cvp verirler. Hayırlı olsun.Kızlar selam. Sat 4 mart. Daha önce keseyi görmedik. Bugün açık kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim. Doktor kesemiz burada dedi. Görüyorum dedi. Fakat hangisi kese ben anlamadım. Sağdaki minicik yuvarlak şeymi yoksa soldaki hafif yatay şeymi anlamadım :)
Teşekkür ederim canımSuper anneler 2017 topigindeki kizlar bu isten baya iyi anliyo istersen oraya yolla resmi cvp verirler. Hayırlı olsun.
Bir tek ben Üşüyorum sanıyordum herkes ÜşüyorMuşbende iki gündür acayip üşüme var demekki kansızlıktan oluyo bebişler kanımızı mı çekiyo ne
Canım ben bütün adet ağrılarını yaşadım bu ay daha çok yaşadım hatta aman ne yapacağım test adet olacaksın saçmalama dedim kendime tabi dayanamadım sabah uyanır uyanmaz yaptım kıpkırmızı iki çizgi 3.5 yılın sonunda inşallah sende görürsün o iki çizgiyiKorkudan yapamıyorum diyenlere kizardim bende öyle oldum yaw
Soldaki siyah duran canımKızlar selam. Sat 4 mart. Daha önce keseyi görmedik. Bugün açık kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim. Doktor kesemiz burada dedi. Görüyorum dedi. Fakat hangisi kese ben anlamadım. Sağdaki minicik yuvarlak şeymi yoksa soldaki hafif yatay şeymi anlamadım :)
Wowww nasıl bu kadar erken ogrendın , tarıhler dogru degıl mı?Gunaydinlarr güzel anneler. Dun 2.tahlilimi verdim ama sistemde arıza varmis sonuc bugune çıkarmış. O da bana denk geldi
Sizlerde ne var ne yok?
Evet canım. Kan sonucum 112 çıktı. Bu ay erken yumurtladim sanirim ondan.Wowww nasıl bu kadar erken ogrendın , tarıhler dogru degıl mı?
Sanırım dongun benım gıbı kısa senınde , masallahhhEvet canım. Kan sonucum 112 çıktı. Bu ay erken yumurtladim sanirim ondan.
Adet gunum dündu normalde ama ben 3 gun once test yaptim çıktı cok şükür.
Evet 2gun gecti ilk testimi pazartesi yapmistim digerini dün verdim. Maalesef sonucu bugune kaldi.gerci olumlu sonuc alayim da o onemli degil.Sanırım dongun benım gıbı kısa senınde , masallahhh
Allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
bugun testı tekrarlamıssın, kac cıkması gerkeıyor sımdı 48 saatmı gectı son testın uzerınden