2017 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı olsun. ben de aralıkta ikinci kez anne olacağım sanırım. sat 17 mart. dün adet olmayınca şüphelendim pozitifi gördüm. yarın da tüm kan tahlillerimi yaptıracağım ancak kese için birkaç hafta beklerim.
ikinci ama çok heyecanlıyım, allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah.

Kizlar bugun degerim 2 ye katlamis cok şükür ama doktor rahimde hafif kanaman var dedi. Ya rahim gebelige hazırlanıyor ya da düşük olabilir ondan dedi. Sizde boyle bir durum oldu mu

Kizlar bugun degerim 2 ye katlamis cok şükür ama doktor rahimde hafif kanaman var dedi. Ya rahim gebelige hazırlanıyor ya da düşük olabilir ondan dedi. Sizde boyle bir durum oldu mu

Yuvalanma kanamasıdır muhtemelen. Değilse bile 9 ay boyunca kanaması olanlar bile oluyor. Ayaklarını uzatıp iyice dinlen bence kafana da takma öyleydi böyleydi diye. İnşallah hayırlısıyla kanaman da geçer bebeğini de alırsın kucağına

merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı olsun. ben de aralıkta ikinci kez anne olacağım sanırım. sat 17 mart. dün adet olmayınca şüphelendim pozitifi gördüm. yarın da tüm kan tahlillerimi yaptıracağım ancak kese için birkaç hafta beklerim.
Hayırlı olsun canım belirtin var mıydı s

Yuvalanma kanamasıdır muhtemelen. Değilse bile 9 ay boyunca kanaması olanlar bile oluyor. Ayaklarını uzatıp iyice dinlen bence kafana da takma öyleydi böyleydi diye. İnşallah hayırlısıyla kanaman da geçer bebeğini de alırsın kucağına
İnsallah canim. Vallahi insan düşünüyor ister istemez. Moralim bozulmuyor da degil. Insallah saglikli bir gebeligim.olur.
Sen hamile misin?

Hayırlı olsun canım belirtin var mıydı s

Evet canım ben de 3 gün önce öğrendim doktora gitmedim daha haftaya gidicem inşallah ama sata göre 4+6 sende durumlar ne kaçıncı hafta
Kacinci hafta oldugunu bilmiyorum ama son adete göre 4.haftaya girmek uzereyim. Ilk tahlil 114 iki gun sonra 314 çıktı. Doktor artişi begendi. Sadece b12 eksikligi varmis zaten bende hep vardi.onun ilacini ilerde vericez dedi

Ay canim sendemi tupten once hamile kaldin bende tup icin adetimi bekliyodum doktorla konustuk hatta boyle seyler cok oluyo dedi .olcak mi olcakmi diye dusunmemek gerekiyor demekki ,sukurler olsun Allah oyle zamanda gonderiyo ki sen nezamandir istiyodun sorun neydi

2 yılı gecti istiyoruz polikistik over var bende ondan olmuyodu ama çok şükür tedavi ile olmayan Rabbim tarafından banada nasip edildi seninle haftalarımızda aynı Aynı seyleri yaşıyoruz Umarım sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi

Test yaptığında adetin gecikmiş miydi benim salı günü olmam gerekiyordu. Bu sabah yaptım negatif hala adet olmadım
İlk testi yaptıgımda 1 hafta gecmişti negatifti ikinci testi 10 gün gecince yaptım yine negatifti yumurtlamam geç olmuş benim hep düzenli olmuyodu zaten ama bazı kişilerde mevsim dönüşlerinde gec yumurtlama vs oluyo inşallah hamilesindir sende ama acele etme idrar teslerini genelde adet tarihini 1 hafta gecince öneriyolar 2 3 gün gecikmede olsa bile negatif çıkabiliyo

Kacinci hafta oldugunu bilmiyorum ama son adete göre 4.haftaya girmek uzereyim. Ilk tahlil 114 iki gun sonra 314 çıktı. Doktor artişi begendi. Sadece b12 eksikligi varmis zaten bende hep vardi.onun ilacini ilerde vericez dedi
Benim biraz düzensizlik vardı dostinex içiyordum kaç gün sonra baktırdım bilemiyorum ama ilk baktırdığımda 306 dün baktırdım 620 dedi doktor. Sen de üzülme tam tutunma evresindeymiş baksana benim 5 gün çok ağrım oldu lavaboya gittim gittim geldim var mı bişey diye. Canını sıkma sende moral bozukluğu çok etkiler içini ferah tut inşallah yoktur bişey

Canım sağ taraftaki minicik nokta varya işte o bebeğin kesesi benimde aynı doktor gösterdi yuvarlak olan kese bak foto yükleyeyim
Çok ilginç çoğu kişi sağdaki diyor anlayamadım bir türlü ben yarın doktoruma randevum var iyice detay alayım bari :) hayırlı olsun bebişin canımm..

Benim biraz düzensizlik vardı dostinex içiyordum kaç gün sonra baktırdım bilemiyorum ama ilk baktırdığımda 306 dün baktırdım 620 dedi doktor. Sen de üzülme tam tutunma evresindeymiş baksana benim 5 gün çok ağrım oldu lavaboya gittim gittim geldim var mı bişey diye. Canını sıkma sende moral bozukluğu çok etkiler içini ferah tut inşallah yoktur bişey
Insallah canim sag ol destegin icin. Hepimizin gebeligi saglikli ilerler umarim.
Hayirlisi olsun

Cok gecmis olsun canim. Insallah rahim gebelige hazirlaniyodur. Moralini bozmamaya calis.

X