Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım geç döllenme olmuş olabilir ondan dolayı doktorlar işii iyice sağlama alıyor Allahın izniyle kalb atışınıda duyarsın ben 6+2 ama hala doktor kalb atışı için erken diyor aen düşün ondan kafana takma akışına bırakKizlar sat a gore 6+3ama dr bugun kese daha 5 haftalik kucuk dedi kalp atisi icin 3 hafta sonra gelirsin dedi sizce neden bu fark gecmi dollendi ki acaba
Amin inşallah kuzum eabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin hamişleride sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahHerkeze merhaba bende aralık annesi adayıyım allahın izniyle allah hepimize saglık la dogum yapıp kucagımıza almayı nasip eder inşllah
Maşallah sende ki sabra hayran kaldımm ben sokağa çıkıp bağırasım geliyo ama tabi şuan sadece çekirdek ailemiz biliyor bizimdeBen eşime usg cıkana kadar ne adetım gectı dedım, ne cıft cızgı dedım ne dr gıdıyorum dedım.
Herseyı netlestırdıkten sonra acıkladım, annelerımıze soyledık. Ben ısyerınden herkese soyledım cunku dıkkat etmem gerekıyor gecmısım parlak degıl, dıkkat etmelerı lazım onlarında benden ıstedıklerıne, o sebeble yaygara yaptık dıyebılırım benım ıyılıgım ıcın ama 7 yasındakı oglum henuz bılmıyor 3 aylık olana kadar ona ve konu komsu akrabalara soylemeyı dusunmuyorum
Sagol canm bende oyle tahmin ediyorum bu 2. Hamilelik olunca daha relaks oluyor insan bakalim 3 hafta sonra ne olacakKorkma canım geç döllenme olmuş olabilir ondan dolayı doktorlar işii iyice sağlama alıyor Allahın izniyle kalb atışınıda duyarsın ben 6+2 ama hala doktor kalb atışı için erken diyor aen düşün ondan kafana takma akışına bırak
doktora sordum leke yoksa yaptırma dediOh çok şükür yoksa, doktorunda gerek görmüyorsa yaptırma tabiiki.
Aman aman hep iyi ol inşallah canım benim.. Gerçekten ne zormuş evlat sahibi olmak. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah...doktora sordum leke yoksa yaptırma dedi
ilk 10 hafta cok önemli dedi
önceki düşük oldugu için
daha temkinli olmamız lazm dedi
gecen hefta 3 gun rapor verdı zaten ışe gıtme dedı
ama bu hafta daha ıyıyım cok sukur
Canım 6.haftaya kadar kac kez tahlil yaptirdin peki?Ben 6+2 de karından duydum kalp atışını ...8. Haftada da kontrole çağırdı. 6. Haftadan önce gitmedim doktora
Saol canim demekki bu usume hali normal sen keseyi gormustun dimi :)Önce karından bakmaları lazım sanırım, göremezlerse vajinal bakarlar sanırım. Ben de yarın gideceğim doktora, hadi bakalım heyecan gene :) bende de var o üşüme halleri ama kan değeri düşük diye değildir bence yani umarım :)
Hic oyle olmuyomus valla ben butun adet belirtilerni yasadm ve cok asiri sancim oldu oldum olcam dedim ayaklarim buz gibiydi hala oyle sadece goguslerim bu sefer cok daha fazla hassaslasti .insallah hamilesindir canim dua edicem stres yapma ben hic beklemedigim zaman ogrendimDaha vajinal bakmaz canım kese gözukur büyük ihtimal bi hafta sonra da kalp atışı için çağırırlar canım. Ya bende yarin adet olcam. İnşallah olmam tabi bende de usume var böyle usuynce adet olcm sandım. Hani diyorlar ya hamileyi ateş basar diye.
Hic oyle olmuyomus valla ben butun adet belirtilerni yasadm ve cok asiri sancim oldu oldum olcam dedim ayaklarim buz gibiydi hala oyle sadece goguslerim bu sefer cok daha fazla hassaslasti .insallah hamilesindir canim dua edicem stres yapma ben hic beklemedigim zaman ogrendim
Ben daha yeni tam kan sayimi yaptrmstm canim gayet iyi cikmsti bence kansizlikla alakasi yok bu durumun yoksa bende olmazdi burnum bile buz tutuyo.12 hafta kan ilaci basliyomus doktorAynen cnm. Sanırım bu üşüme olayı normal gibi? Eşim evde t-shirt le dolaşırken ben uzunkolu dolaşıyorum çok üşüyorum. Kansızlık vardı bende dedim büyük ihtimal ondan, gidince nasıl olsa kana bakacaklar ona gorede takviye alırım artik
Benim bat mart 2 ydi 5 ine kadar bekledm o ara asiri agrim oldugu icin sacmalama adet olcaksin test yapip niye kendi kendine pskolojini bozcan yine dedim .canim herkesin farkli oluyo ben gecen ay kendimi daha cok hamile gbi hissettm agrim yoktu gunum gecti falan sonra adet oldum bir anda basladi. Baska bir arkadas gunum falan gecti agrim yoktu oyle hamileymisim dedi herkesin bunyesi farkli tepki veriyo demekkiÇok umutlandrdn beni canım bugün de adet olmadım. Test yapmaktan da korkuyorum artık hep negatif ne yapsam bilemedim dün olmam gerekiyordu
Benim bat mart 2 ydi 5 ine kadar bekledm o ara asiri agrim oldugu icin sacmalama adet olcaksin test yapip niye kendi kendine pskolojini bozcan yine dedim .canim herkesin farkli oluyo ben gecen ay kendimi daha cok hamile gbi hissettm agrim yoktu gunum gecti falan sonra adet oldum bir anda basladi. Baska bir arkadas gunum falan gecti agrim yoktu oyle hamileymisim dedi herkesin bunyesi farkli tepki veriyo demekki
evet , cumartesi vajinal ultrason ile, sabah da karından baktıklarında gördüm. Gördüğüm en tatlı karaltı :)Saol canim demekki bu usume hali normal sen keseyi gormustun dimi :)
ben de hic anlamadım, adet olurum diye bekliyordum, sağlık ocagina gidip baktırsan, daha garanti olurÇok umutlandrdn beni canım bugün de adet olmadım. Test yapmaktan da korkuyorum artık hep negatif ne yapsam bilemedim dün olmam gerekiyordu
Aynen bulanti varsa sikinti saklamak cok zor bir de ben oglumda bulantidan dolayi yiyemedim pek ilk 4 ay hic kilo almadim sabit kalmistim ama bunda bulantiyi bastirmak icin yeme ihtiyaci duyuyorum bilmiyorum ilerde yedirmicek dereceye gelir miben de bugün söyledim iş yerindekilere. bulantı iş ortamında sıkıntı. benim henüz yok ama her an olabilir tabi
benim ilk hamileligimde hep olmustu su sekilde soyleyim sarinin daha koyusu hafif cok hafif kahvemsi doktorum onemsemedi suankinde de oluyor ozellikle ise gittigim gunler yine de doktorunuza soyleyin bir de bol su icinKızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varmı nedir sizce kızlar bunun sebebi çok korkuyorum şuan..
benim de fikrim oyleydi ama tam randevu gunumde memlekete gittim orda da dedim dr a gideyim mecburen anneme soyledim sadece esim ve annem biliyor bizim bi tanidik 7 aylik olana kadar soylememisti zaten kilolu oldugundan da kimse farketmemistiBiz daha kimseye söylemedik eşimle , 3 ayı tamamlayıp söyleyelim dedik. Aileler bile bilmiyor. Var mı bizim gibisi...
hosgeldin hayirli olsun amin insallahHerkeze merhaba bende aralık annesi adayıyım allahın izniyle allah hepimize saglık la dogum yapıp kucagımıza almayı nasip eder inşllah
Slm cnn yanlış hatirlamiyorsam senin bat yarin di, ne yaptin varmi bi belirti merak ettim , birde melodi diye bi arkadas vardı onunda bu gün müydü neydi inşallah hayırlı haberler verirsiniz, benim hiç bi belirti yok malesef daha 6 gün var bata amaBeklıcm galiba cunku var gibi hissetmiyorum kafam çok karışık aslında yoksa bıle adet gececek bence olmazsam cumartesi test yaparım persembe bat
Aynen bende senı dusunuyodum valla kalp kalbe karsı evet yarın bat gogusler sıs agrıyo ama her ay olan sey bende ara ara kasıkta batma oluyo ama psikolojik diye düşünüyorum yarın test alcm dışarı cıkmısken belkı cuma yaparım cunku gececek eminimSlm cnn yanlış hatirlamiyorsam senin var yarin di, ne yaptin varmi bu belirti merak ettim , birde melodi diye bu arkadas vardı onunda bu gün müydü neydi inşallah hayırlı haberler verirsiniz, benim hiç bi belirti yok malesef daha 6 gün var bata ama
kalp kalbe karsiymis o zaman canım hadi hayırlı haberler verirsin inşallahAynen bende senı dusunuyodum valla kalp kalbe karsı evet yarın bat gogusler sıs agrıyo ama her ay olan sey bende ara ara kasıkta batma oluyo ama psikolojik diye düşünüyorum yarın test alcm dışarı cıkmısken belkı cuma yaparım cunku gececek eminim