2017 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar
Ben de aranızdayım:KK76: Bugun test yaptım pozitif cıktı. sat 11 martçCok buyuk mutluluk benim icın. Aynı zamanda cok korkuyorum. 42 yasındayım. bir kızım var 14 yasındai Son 3 yılda 2 dusüğüm var. Hayırlısı Allah'tan. Insallah bu sefer hersey saglıklı bır sekılde devam eder ve sonuclanır. Tum duam bu.:dua:

2 yılı gecti istiyoruz polikistik over var bende ondan olmuyodu ama çok şükür tedavi ile olmayan Rabbim tarafından banada nasip edildi seninle haftalarımızda aynı Aynı seyleri yaşıyoruz Umarım sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi
Amin insallah canm aynen oyle :) pkoda da tup bebek riskli ohss riski falan var cok sukur Allahim nasip etms

İlk testi yaptıgımda 1 hafta gecmişti negatifti ikinci testi 10 gün gecince yaptım yine negatifti yumurtlamam geç olmuş benim hep düzenli olmuyodu zaten ama bazı kişilerde mevsim dönüşlerinde gec yumurtlama vs oluyo inşallah hamilesindir sende ama acele etme idrar teslerini genelde adet tarihini 1 hafta gecince öneriyolar 2 3 gün gecikmede olsa bile negatif çıkabiliyo

Ayy inşallah bitanem ya :KK43: adet olmadığım için hala hamileyim diye bekliyorum elimde değil

Kizlar gaz sanciniz oluyor mu? Benim bugun kasiklarima baski yapan gazim var ve hareket edince agri yapiyor .

Kizlar sizde gaz sancisi var mi? Bende bugun kasiklarima baski yapan gaz sancim var. Hareket edince de agri veriyor daha cok.

Kızlar moralim çok bozuk. Şimdi doktordan geldik. Keseyi göremedi. Daha cok erken aslında ama Her şey e hazırlıklı olmalısın dedi. Ağlamaktan içim dışıma cıktı. Sat 12 Mart. Çok mu erken? Sizin ne zaman göründü keseniz

merhaba, benim de sat 11 mart, çok minik kese göründü, daha kalp atışı duyulmadı. beta hcg 932 cıktı. karnım sanki adet olacakmış gibi çok ağrıyor, sizce bu normal mi?

X