- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
Sagol canim insallah öyledir.Cok gecmis olsun canim. Insallah rahim gebelige hazirlaniyodur. Moralini bozmamaya calis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim insallah öyledir.Cok gecmis olsun canim. Insallah rahim gebelige hazirlaniyodur. Moralini bozmamaya calis.
Maşallah hayırlı dogumlar dilerimevet canım kısa olduğu için farkettim zaten, dün olmam gerekiyordu normalde. çok silik çizgi çıkmıştı dün. bugün daha koyu çıktı. kan testinde de görüldü. hayırlısı allahtan.
Canim doktorumm normal diyo bu haftalardaki kanamalara asiri olmadigi surece sen takipte ol stres yapma sakinInsallah canim sag ol destegin icin. Hepimizin gebeligi saglikli ilerler umarim.
Hayirlisi olsun
Amin insallah canm aynen oyle :) pkoda da tup bebek riskli ohss riski falan var cok sukur Allahim nasip etms2 yılı gecti istiyoruz polikistik over var bende ondan olmuyodu ama çok şükür tedavi ile olmayan Rabbim tarafından banada nasip edildi seninle haftalarımızda aynı Aynı seyleri yaşıyoruz Umarım sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi
İlk testi yaptıgımda 1 hafta gecmişti negatifti ikinci testi 10 gün gecince yaptım yine negatifti yumurtlamam geç olmuş benim hep düzenli olmuyodu zaten ama bazı kişilerde mevsim dönüşlerinde gec yumurtlama vs oluyo inşallah hamilesindir sende ama acele etme idrar teslerini genelde adet tarihini 1 hafta gecince öneriyolar 2 3 gün gecikmede olsa bile negatif çıkabiliyo
Cok sevindim tatlim. Allah insallah hayirlisiyla hepimize nasip eder.Sonunda geldim bugün miniğimin kalp atışını duyduk,rahatladım artık tamamen buraya aitim
İnşallah hamilesindirAyy inşallah bitanem ya adet olmadığım için hala hamileyim diye bekliyorum elimde değil
Tatlim bende görünen bi akinti yok ama doktor tahlile bakarak söyledi. Insalalh bi sorun yoktur
Canim doktorumm normal diyo bu haftalardaki kanamalara asiri olmadigi surece sen takipte ol stres yapma sakin
Test yaptım negatif heralde olsa cıkardı ztn umudum yoktu hayırlısı olsunkalp kalbe karsiymis o zaman canım hadi hayırlı haberler verirsin inşallah
5+6 dayim az kaldı ☺6. Haftaya giren var mı aranızda arkadaşlar?
Gaz ve şişkinlik olur cnm normal birseyKizlar gaz sanciniz oluyor mu? Benim bugun kasiklarima baski yapan gazim var ve hareket edince agri yapiyor .
Herkeze merhaba bende aralık annesi adayıyım allahın izniyle allah hepimize saglık la dogum yapıp kucagımıza almayı nasip eder inşllah