Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım oglumda cok bulantım olmuyordu pek bıseyde fark etmıyordum calısmıyordum sureklı yatıyordum ama daha 1 saat once leyla oldum yıne ılac agırmı gelıyor hamılelıktenmı bunlar bılmıyorum veya progestanmı yapıyor bır bas donmesı bır boyle kollarım kalkmıyor neysekı ısyerımde musaıtte dınlenebılıyorum karanlık bır odada. Buarada senınde hayırlı ugurlu olsun ınsallah benımde ılk cocugum erkek 7 yasında suanda :)Gozunuz aydin canm kalp atislari duyuldukca herkes bi rahat nefes aliyor ne guzel :)
Hayirli olsun :) Benim de 1 kizim var yorgunluk halsizlik cok zorluyor ama bulanti baslamasin diye dua ediyorum hep. Hersey8 onlar icin yapiyoruz yeter ki saglikli olsunlar ilaclarin hepsi onun sagligi icin annesi:)
Normal Doğum düşünüyorsan , bunu destekleyen bir doktor ile başla derim. Pek çoğu işlerine öyle geldiği için sezeryana yönlendiriyorlar. Hayırlı olsun, demek beklenen Doğum tarihimiz aynı. Ama bu tarihten önce oluyor genelde Doğum.Oğlum da 3 gün önce gelmişti...Benim Doğumda 1 Aralık gözüküyor tarihlerimiz aynı galiba benim ilk gebeliğim daha bir doktor seçemedim.
Ben 6+2 de karından duydum kalp atışını ...8. Haftada da kontrole çağırdı. 6. Haftadan önce gitmedim doktoraSat kac sizin? kalp atısını duymussunuz bize fikir olur dr a gitmeyenler icin
Devamı gelmedikce sorun yok korkma. Kontrol et devam ederse dr a gitKızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varmı nedir sizce kızlar bunun sebebi çok korkuyorum şuan..
Esas 7., 8. Ayda 5 kişilik yemeye başlamıştım ben ilk hamileliğimde. İlk aylarda iştah artması olmamıştı. Ams son aylar illa ki kilo alıyorsun , aman dikkat et.Cok cabuk acıkıyorum ben. Acıkıncada hemen başagrısı yapıyo. 9 ay bole mi gececek acaba
Biz daha kimseye söylemedik eşimle , 3 ayı tamamlayıp söyleyelim dedik. Aileler bile bilmiyor. Var mı bizim gibisi...
Benimde sadece ailede eşim biliyo. Bide cok samimi 2 arkadaşıma söyledim. Kasım ayından beri bu haberi bekliyolardı cünküBiz daha kimseye söylemedik eşimle , 3 ayı tamamlayıp söyleyelim dedik. Aileler bile bilmiyor. Var mı bizim gibisi...
Kızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varmı nedir sizce kızlar bunun sebebi çok korkuyorum şuan..
Normal istiyorum inşallah. Anadolu yakasında bir doktor bulacağım artıkNormal Doğum düşünüyorsan , bunu destekleyen bir doktor ile başla derim. Pek çoğu işlerine öyle geldiği için sezeryana yönlendiriyorlar. Hayırlı olsun, demek beklenen Doğum tarihimiz aynı. Ama bu tarihten önce oluyor genelde Doğum.Oğlum da 3 gün önce gelmişti...
biz pazartesi günü keseyi görünce ailelere açıkladık. ama henüz kuzen, dayı, teyze seviyesine inmedik. şimdilik sadece anne babalar ve görümcem biliyor. kalp atışını da duyalım sonra ailenin geri kalan üyelerine de söyleriz dedik.Biz daha kimseye söylemedik eşimle , 3 ayı tamamlayıp söyleyelim dedik. Aileler bile bilmiyor. Var mı bizim gibisi...
cnm benım de gecen hafta olmuştu ama doktor normal demıştıKızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varmı nedir sizce kızlar bunun sebebi çok korkuyorum şuan..
Allah korusun senide bebeğinide canım.. Çok teşekkür ederim.cnm benım de gecen hafta olmuştu ama doktor normal demıştı
bana ığne verdı ama yıne de cunku ılk hamılelğim düşükle sonlandı bunda önlem amaçlı verdı
amin canım sağol hepimizi inşallahAllah korusun senide bebeğinide canım.. Çok teşekkür ederim.
Oh çok şükür yoksa, doktorunda gerek görmüyorsa yaptırma tabiiki.amin canım sağol hepimizi inşallah
bnmde sat 3 mart
gecen hafta regl zmnıydı o hafta oldu lekelenme bu hafta yok cok şükür iğne yaptırmıcam o yuzden