2017 Aralık Anneleri

Kırmızı küçük lekeler dimi canım . Hemen ense üstünde sucodrem surulebiliyor mu canim
evet kirmizi kucuk kucuk ensenin ustunde hatta bizim boynumzda falanda var isilik onlar sudocrem geciriryo ama tabi tekrara cikiyo.bizimkinin basi falan cok terliyo boynu da ole normal yani

Kızlar koala anneden haber alan var mı cok merak etmeye basladım iyice bide size bişey sorcam bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl tek seferde kac dk uyıyorlar ve kac saat uyanık kalıyorlar

Allah yardimcin olsun canım esin evde olmaması çok.zor annenlere gidersin olmadı benim öyle bir alternatifim yok.artik ailemle gorusmuyorum benim.de eşim bu cuma günü gidecek pazartesi akşamı gelecek ne yaparım bilmiyorum açık bir durum olsa ne yaparım bilmiyorum kimsem de yok

o daha kotuyms yakindaki taksi duraginin numarasni bulundr yada allah aratmasn ambulans cagirirsn acil bisey oldgmda.senin daha zormus ben daha hic yalniz gecelemedm

Kızlar koala anneden haber alan var mı cok merak etmeye basladım iyice bide size bişey sorcam bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl tek seferde kac dk uyıyorlar ve kac saat uyanık kalıyorlar
iki saat uyku iki saat oyun diye alistrdm bazen bi saat uyuyo bu aksam ustu 3 saat uyudu ama baya oynadik yordum onu

Eñ fazla yarım.saatlik uykusu oluyor canım o da günde 2 3 kere ancak

o daha kotuyms yakindaki taksi duraginin numarasni bulundr yada allah aratmasn ambulans cagirirsn acil bisey oldgmda.senin daha zormus ben daha hic yalniz gecelemedm
Bebis olmadan önce sorun olmuyordu da canım şimdi gece tek kalmak zor geliyor bişey olacak diye korkuyorumüst katta ev sahibimiz var bi iste burda taksiler de uzak ama allahtan hastane yakim

Kızlar kızım hala kaka yapmadı hem çatlak hem yırtığı var fitil vermek istemiyorum sabun takmamı önerdiler de bilemiyorum sizce napmalıyım bu arada zeytinyağı içirdim poposunu uyardım hala yapmadı işe yaramadı onlar

Sabunu duydum da cesaretim olmaz herhalde benimkaç gündür kaka yapamıyor bazen benim kizim 4 5 gün yapamiyor

Sabunu duydum da cesaretim olmaz herhalde benimkaç gündür kaka yapamıyor bazen benim kizim 4 5 gün yapamiyor
Haklısın bende cesaret edemiyorum ama mecburum galiba başka hiçbir şekilde yapmadı yırtıktan dolayı fitilde veremiyorum korkudan yapamıyor zaten acıyor diye doktor öyle dedi

biz yeni dogdgnda sabunla yaptrydk cok kucuk bi parca koyuydm zeutij yagi ile beraber koyuydm ama acitmsn diye.o onu cikarymya calisiyodu istemsz olarkzaten kakada geliydu ardndan

Haklısın bende cesaret edemiyorum ama mecburum galiba başka hiçbir şekilde yapmadı yırtıktan dolayı fitilde veremiyorum korkudan yapamıyor zaten acıyor diye doktor öyle dedi
Sabunla fitil ayni etkiyi yapmaz mi zaten canım bence fitili inceltte dene

Canım annem çalıştığı için ben ve kuzenlerim anaannemin elinde büyüdük ve hepimizdede kabızlık sorununu sabunla çözdü fitillerinde içeriğinin sabundan çok farklı olduğunu düşünmüyorum ben fitili yada sabunu yap bence rahatlasın bebeşin

K Koala_anne 6 gündür siteye hiç girmemiş yaa ben cok merak etmeye başladım.
vorones sende ortalarda yoksun cnm siz aynı doktorda doğum yaptınız doktordan rica ertsen koalanın numarasını alıp bizide bilgilendirmen mümkünmü acaba

Canım. Ben kk. Da takılıyorum zayıflama. Gruplarnda aktifim ara ara geliorm buraya . Ben doktrla hiç gorusmedim doğumdan sonra . Ki zaten kalanın gerçekte adını. Doktorâ taniskligimi Vs. Anlatmadim. Bilmez . Bilmem yani.
Hayirdir ne oldu ki koalaya ben de merak ettim şimdi

Canım bebeği boğmacaya yakalanmış en son hastanede yatıyolardı sonra ses soluk kesildi merak ediyoruz aynı doktora gittiğiniz için biliyosundur diye düşündüm inşallah en kısa zamanda yazar koalada

Canım bebeği boğmacaya yakalanmış en son hastanede yatıyolardı sonra ses soluk kesildi merak ediyoruz aynı doktora gittiğiniz için biliyosundur diye düşündüm inşallah en kısa zamanda yazar koalada
Aaa allah korusun şifa versin. O nasıl oluşur ki . Tüh ya. İnşallah kisa zamanda da döner ve bilgi verir. .ve iyilerdir

Whatsapp grubu acalim mi kızlar ne dersiniz? Sanki daha faydali olur. Burda hersey paylasilmiyo sonucta internet ve ne yazarsak uzun yillar kaliyo. Benim internet sıkıntım olmuyo başlatabilirim ben.
Ozelden yazin nolarinizi acalim isterseniz.
Onceden açsaydık koala anne den de haberimiz olurdu.
Hemen cevap isteyen sorular oluyo özel konusmalar oluyo ordan yazabiliriz hem birbirimizi daha iyi taniriz bence cok faydali olur. Yazın buluşmada ayarlarız ins.

Bana uyarda yasak değilmi canım sanki öyle yazmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…