2017 Aralık Anneleri

26 parça alacaksan getirtsen daha iyi
Geldi mi cevap
Merak ettim canım
Ben de eşime diyorum ki
Bi tanıdık bul, Amerikada yaşasın, yazın tatile gelecek olsun :)

Aynen canım
Yakındık zaten
Birbirimizi anlıyoruz
Onun bebiş de bizimki gibi
Arabayı sevse iyi olurmuş yavrun
Biz bugün dışarı çıktık arabada mayıştı
Tabi omzumda
Hala bebek arabası ya da pusetini kullanmıyoruz
E bebek e gittik orda gezerken uyuyakaldı omzumda
Hava da çok güzeldi
Eşimin zamanı yoktu çok gezinemedik ama artık çıkma zamanları geliyor
Tabi kriz anlarını nasıl aşarım dışarda hiç bilmiyorum

Ağzına sağlık canım kesinlikle düşüncelerimi yazmışsın 2 sene sonra istesekte memede uyuyamıycaz sarılılıp doya doya sevemiycez (kaçacaklar) bense kızıma oda yaptım ama anne yanıda aldım yatırabildiğim kadar yanımda yatırıcam geceleri uyanıp eline dokunuyorum hemen parmagımı tutuyo o şekilde uyuyoruz resmen bulutların üstünde uyuyorum o şekilde

Geldi mi cevap
Merak ettim canım
Ben de eşime diyorum ki
Benim kuzenim şuan iş için Amerikada 20 gün sonra gelicek benimde aklımdan istemek geçti ama hödüktür biraz kendisi oyüzden vaz geçtim eşimin kuzenini bekliycem haziranda gelcek kısmetse ondan hayır gelir inşallah

Bayılacam uyukudan yorgnluktan arrık sun uc ere gozum karardı anlık gttı geldı allahtan oğlm kucagmda degldı uyuy ama yırmı dk yarm saat suruyo tam ben yatıyorm uyanıyo bı haftadr uzun sure uyumuyo gecede gunduzde napmm lazım nrmalmı bundurum

Ben 12 ay aldim.Buyuk olacak sanki. Bugun gelecek bakalim.Yikayinca cekiyr biraz.Cok buyuk gelirse gozume geri yollarim

Sıkı bi kampa girdik bakalim 2 gundur.Anneme gitmiyrm erkenden.Kendim uyutuyrm.Cok qgliyr ama alismasi lazim.Carsaf olayi her seyi bozuyor.Arabada da dun yuksek ses muzigi actik,durdu:)Dilek tavsiye etmisti,sagolsun.

Geldi mi cevap
Merak ettim canım
Ben de eşime diyorum ki
Kabul etmedi canim,daha once birilerine biseyler almıs,sıkıntı yasamis.Prensip geregi almamaya karar verdim diyr.Ogretmenim vardi,ondan rica ettim,O da Amerikayla iliskiler yuzunden su an kargo cok sıkıntıli dedi.Haber veririm sana bi degisiklik olursa desi ama cok zor.Hayırlısı artık

Cnm çok pahalı değil mi carters nasıl o kadar para veriyorsunjzz bebeğin bir yaz giyeceği kıyafete..yanlış anlamayın ama biraz israf gibi geliyor bana..bir parça kıyafet 60 - 70 lira..ayrıca 26 parça dünya para ki onları aldıktan sonra hiç başka bişey almayacak mısın ya beğendiğin şeyler olursa..almak istersen..ben de tamam kötü almıyorum yerlerine bakuyorum tarzına bakıyorum ..ucuz olan yıkandığında ağzı yüzü yamuluyo..35-40 liraya 2li veya 3lü takım bulabiliyorum elbise de buluyorum..sizin oralarda yok mu lcw mesela bence indirim de yakalarsan çok güzel..indirim olmasa bile o kadar uçuk değil..ne olur yanlış anlamayın sizi kırmak değil niyetin..

Cnm çok pahalı değil mi carters nasıl o kadar para veriyorsunjzz bebeğin bir yaz giyeceği kıyafete..yanlış anlamayın ama biraz israf gibi geliyor bana..bir parça kıyafet 60 - 70 lira..ayrıca 26 parça dünya para ki onları aldıktan sonra hiç başka bişey almayacak mısın ya beğendiğin şeyler olursa..almak istersen..ben de tamam kötü almıyorum yerlerine bakuyorum tarzına bakıyorum ..ucuz olan yıkandığında ağzı yüzü yamuluyo..35-40 liraya 2li veya 3lü takım bulabiliyorum elbise de buluyorum..sizin oralarda yok mu lcw mesela bence indirim de yakalarsan çok güzel..indirim olmasa bile o kadar uçuk değil..ne olur yanlış anlamayın sizi kırmak değil niyetin..

Ben de bir ara bakıyordum carters sayfasına ama baktım biraz fazla uçuk. Dediğin gibi birkaç ay giyecek sonra küçülecek. Yazık olacak. Yani çocuğundan kısmak manasına gelmiyor kesinlikle. Tabi ki en iyisi olsun istiyor insan ama daha hiçbir şeyin farkında değil ki yavrucak. Daha makul fiyatlarla gayet şık giydirilebilir bence. Ben de geçen LCW'ye gittim. Her ne kadar istediğim şeyleri bulamasam da aldım bi kaç parça. Mesele gücün yetmesi ya da yetmemesi değil. Ama hakikaten bir karış kumaşa o kadar vermek bana da pek mantıklı gelmedi. 70 liralık bi şey yerine 30 liralık al. Kalanını at kenara. Çocuğun eğitimi için geleceği için birikim yapmış olursun. Bugün yarın başımıza ne geleceği hiç belli olmaz.

Aynı düşünüyoruz cnm kendime alırım ve yıllarca giyerim marka olanı ki benim marka takıntım zaten yok beğendiğim şeyi alırım markaysa ya da değilse farketmez..ama çocuklar bir yıl bile gitmiyor 3 ay o da zaten kıyafet çok olduğu için anca bir kaç kez giyiliyordu bunu da düşünmek lazım..maddi durum değil dediğin gibi..ben aldığım kıyafete bakarım hoş mu evet yeri de güzel mi evet se alırım kızlarıma şimdi büyük kızımın pantolon ihtiyacı var bi lcw yolu göründü bize..inş bulurum güzel pantolonlar..

Merhaba kızlar çok acil bilginize ihtiyacım var bugün 1 de genel anestezi ile ameliyat olacağım ameliyattan sonra anestezinin etkisini en hızlı nasıl atarım vücuttan lütfen yaşamış olanlar yazabilir mi bekliyorum

Cnm spinal anestezi de neskafe içiyorlar ama genelde etki ediyor mu bilmiyorum..Dr sor sana cnm..geçmiş olsun bu arada..Bş an önce atlar inş..

Haklısin canim esim de cok kızıyr bu konuda.Kisa donem giyecegi seylere o kadar para verilir mi diyr?Sanki bi daha alamayacakmis gibi hepsini bi anda almaya calısiyrmKendimi kaybediyorum.Engel olamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…