- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
buhara oturtunBebeğimin makatındaki çatlak geçmedi hala her gaz yaptığında kıyametleri koparıyor yavrum. Ve kabızlık başladı bence yapmaya korkuyor canı acıyor diye krem vermişti fito ve anestol pomad geçmedi hiç . Böyle bi durum yaşayan var mı doktora götürecez ama tavsiyeleriniz varsa uygularım yada kullanıp memnun olduğunuz krem falan
ay canım ya bizde de aynı sorun kaka mukuslu günde 6 defa falan yapıyor geçen ay 10 gün kadar katı diyet yaptim duzelmedi diye bozdum su an herşey yiyiyorum ayrıca bağırsak için probiyotik kullandik hatirliyorsan bizde bronşit olmuştuk antibiyotik florasini bozmuş diye mukuslu olabilir mi acaba sizde hastanede yatmistiniz yanlış hatirlamiyorsamCanım ne isterse yedim ben.
O yüzden hala dogum yaptigim kilodayim. Sütlü bi tatlim mutlaka vardir evde.
Kuruyemiş bol su rezene cayı falan.
Kakası mukuslu bizimde ama hiiic umrumda dgl valla. Her bebekte olur o mukus bide onun pesine düsersem oooo.
Süt alerjisi diye yumurta süt yogurt peynir daha bicok seyi yemezsek sütümüzde vitamin mi kalır!
biz de bugün olduk hemsire yapar dediBiz bugun 4.ay aşılarımızı olduk ve ateş yaptı. Cok da huysuz. Ateş yapabiliyomus demekki. Ben yapmaz diye ümit ediyodum oysaki.
Kaka sayisi bizde degisiyo.ay canım ya bizde de aynı sorun kaka mukuslu günde 6 defa falan yapıyor geçen ay 10 gün kadar katı diyet yaptim duzelmedi diye bozdum su an herşey yiyiyorum ayrıca bağırsak için probiyotik kullandik hatirliyorsan bizde bronşit olmuştuk antibiyotik florasini bozmuş diye mukuslu olabilir mi acaba sizde hastanede yatmistiniz yanlış hatirlamiyorsam
Eline oyuncak verya kizlar bu bebileri nasil eglendrcz yaa ev islerni nasil yapiysnz bes dk durmuyo yanindan ayrilinca mik mik mik susmuyo.esimin sezon baslaid gece 12 lerde geliyo eve annemede gidip kalmak istemyrm esim yalnz evde nasil olcak diye baya ikilemde kaldim ne yapacağım li sasrdm
bizimde 2 ay geçti üstünden doktor bize sürer demişti 45 günü bulur demişti ama hep acaba mi diyiyorumvarsa bu alerjisi gerçekten.Kaka sayisi bizde degisiyo.
2-3 gun yapmiyo yapincada gunde 3-4 kez yapiyo biriktiriyo galiba :))
Bazende sabahları 1kez muhakkak yapiyo.
Takip gerektirmeyen bi karısıklık var yani.
6 defa kaka yapması fazla ama iyi bagırsakları calısıyo demek.
2 defa 20 gun arayla kullandik antibiyotigi bizde. Hastanede 1 gece yattik. Ama aradan 2.5 ay geçti hala etkisi sürermiki
paso kucakta canım uyuyunca fise takılmış robot gibi işleri halletmeye calisiyorumya kizlar bu bebileri nasil eglendrcz yaa ev islerni nasil yapiysnz bes dk durmuyo yanindan ayrilinca mik mik mik susmuyo.esimin sezon baslaid gece 12 lerde geliyo eve annemede gidip kalmak istemyrm esim yalnz evde nasil olcak diye baya ikilemde kaldim ne yapacağım li sasrdm
Kakasini önemseme bence.ay canım ya bizde de aynı sorun kaka mukuslu günde 6 defa falan yapıyor geçen ay 10 gün kadar katı diyet yaptim duzelmedi diye bozdum su an herşey yiyiyorum ayrıca bağırsak için probiyotik kullandik hatirliyorsan bizde bronşit olmuştuk antibiyotik florasini bozmuş diye mukuslu olabilir mi acaba sizde hastanede yatmistiniz yanlış hatirlamiyorsam
Canım afedersin ama ben lavaboya bile gidemiyorum çoğu zaman ev işi hak getire esimin gelmesini dort gözle bekler oldum oturma odasinakucuk tup getiriyorum çoğu zmaan mamayi bile.oturma odasında yapıyorum benim kız gündüz hiç uyumuyor alah yardimcin olsun bi de ebe bana emzirmezsen aramızda ki vay zayıflar demişti ama yalan bence gün geçtikçe kizim bana daha çok.bağlanıyor.allaha şükürler olsunya kizlar bu bebileri nasil eglendrcz yaa ev islerni nasil yapiysnz bes dk durmuyo yanindan ayrilinca mik mik mik susmuyo.esimin sezon baslaid gece 12 lerde geliyo eve annemede gidip kalmak istemyrm esim yalnz evde nasil olcak diye baya ikilemde kaldim ne yapacağım li sasrdm
evet pusette bile 5 dk duruyo oyuncklrda hemn atiyoEline oyuncak ver
isinin oldugu yere pusetle götür
Uyursa işini yap
Cok mu fazla birlikte zaman gecirdiniz hep yaninda istiyo sizi?
bende esimi beklydm ama gec geliyo artk bu aksm erkn gel yikaylm dedm en erken 10 da gelrm dediCanım afedersin ama ben lavaboya bile gidemiyorum çoğu zaman ev işi hak getire esimin gelmesini dort gözle bekler oldum oturma odasinakucuk tup getiriyorum çoğu zmaan mamayi bile.oturma odasında yapıyorum benim kız gündüz hiç uyumuyor alah yardimcin olsun bi de ebe bana emzirmezsen aramızda ki vay zayıflar demişti ama yalan bence gün geçtikçe kizim bana daha çok.bağlanıyor.allaha şükürler olsun
ben onuda yapamiyrm tv bangir bangir uyanmiyo çit sesne uyaniyopaso kucakta canım uyuyunca fise takılmış robot gibi işleri halletmeye calisiyorum
Benim kızın kafasında kırmızı noktacıklar oluştuKakasini önemseme bence.
Cildinde sıkıntı yoksa yaparken rahatsiz olmuyosa kan falan yoksa korkulcak bise yoktur. Herseyide yiyorum arada gazıda olur mukusuda.
Benimki de her ezanda uyanıyorben onuda yapamiyrm tv bangir bangir uyanmiyo çit sesne uyaniyo
cok sukur halimize ama evi bu halde gordukce agliyrm vallah her yer her yerde bugun yaptgm makineye camasir atmak ve sermek o kadar.Benimki de her ezanda uyanıyor
12.30 gibi yatırdım ezan vakti telefondan ses açtım ezan okununca yine de uyandı
Cami çok yakın ondan sanırım
Ben de hiç iş yapmıyorum
Hep bebişimle ilgileniyorum
Bazen hiçbişeye vakit ayıramıyorum diye söyleniyorum ama yürümeye başladılar mı kucağa bile gelmezler bence
Tadını da çıkarmak lazım
Tabi çooook yorucu olsa da :)
bizimde var isilik o canim yamaktan terliyi oralari sudocrem suruyrm geciyo ama yine oluyo sicaklardnBenim kızın kafasında kırmızı noktacıklar oluştu
Acaba hep üstüne yattığı için mi
Doktora gittik alerji spreyi verdi
Bikaç gün kullanmadım sık banyo yaptırdım belki geçer diye
Ama geçmedi şimdi sıkmaya başladım
Ensenin üstünde
Acaba benim yediğim bişeyler mi dokunuyor
Allah yardimcin olsun canım ya bazen eşim nobetci oluyor benim o gün pestilim çıkıyorbende esimi beklydm ama gec geliyo artk bu aksm erkn gel yikaylm dedm en erken 10 da gelrm dedi
Kırmızı küçük lekeler dimi canım . Hemen ense üstünde sucodrem surulebiliyor mu canimbizimde var isilik o canim yamaktan terliyi oralari sudocrem suruyrm geciyo ama yine oluyo sicaklardn
benm esim balya makinesi ustasi sezon yaklasiyo makine bakimlari oluyo diye hep gece 1 de geliyo iki gun annemdeydim ama nereye kadr adam evde yalniz calisiyo yorgun argin onceden cok yardim ederdi sağolsun ama simdi yattigi yeri bilmiyo.yakinda sabahlamalar baslar o zaman mecbur gidicem anneme uzak tarlalara gidiyo cocuk rhatszlansa ha deynce gelemezAllah yardimcin olsun canım ya bazen eşim nobetci oluyor benim o gün pestilim çıkıyor