2017 Aralık Anneleri

Whatsapp grubu acalim mi kızlar ne dersiniz? Sanki daha faydali olur. Burda hersey paylasilmiyo sonucta internet ve ne yazarsak uzun yillar kaliyo. Benim internet sıkıntım olmuyo başlatabilirim ben.
Ozelden yazin nolarinizi acalim isterseniz.
Onceden açsaydık koala anne den de haberimiz olurdu.
Hemen cevap isteyen sorular oluyo özel konusmalar oluyo ordan yazabiliriz hem birbirimizi daha iyi taniriz bence cok faydali olur. Yazın buluşmada ayarlarız ins.
Canım bide sen nisa hastanesinde mi doğum yapmıştın benmi karıştırıyorum

Kakasini önemseme bence.
Cildinde sıkıntı yoksa yaparken rahatsiz olmuyosa kan falan yoksa korkulcak bise yoktur. Herseyide yiyorum arada gazıda olur mukusuda.
bilmiyorum ki canım çok huzursuz

ben onuda yapamiyrm tv bangir bangir uyanmiyo çit sesne uyaniyo
geçecek butun bunlar gececek...

Whatsapp grubu acalim mi kızlar ne dersiniz? Sanki daha faydali olur. Burda hersey paylasilmiyo sonucta internet ve ne yazarsak uzun yillar kaliyo. Benim internet sıkıntım olmuyo başlatabilirim ben.
Hemen cevap isteyen sorular oluyo özel konusmalar oluyo ordan yazabiliriz hem birbirimizi daha iyi taniriz bence cok faydali olur. Yazın buluşmada ayarlarız ins.
vallahi bana uyar.

Bana ne uyar. Çoğunluk olur derse verelim noları

Cnm çok pahalı değil mi carters nasıl o kadar para veriyorsunjzz bebeğin bir yaz giyeceği kıyafete..yanlış anlamayın ama biraz israf

gibi geliyor bana..bir parça kıyafet 60 - 70 lira..ayrıca 26 parça dünya para ki onları aldıktan sonra hiç başka bişey almayacak mısın ya beğendiğin şeyler olursa..almak istersen..ben de tamam kötü almıyorum yerlerine bakuyorum tarzına bakıyorum ..ucuz olan yıkandığında ağzı yüzü yamuluyo..35-40 liraya 2li veya 3lü takım bulabiliyorum elbise de buluyorum..sizin oralarda yok mu lcw mesela bence indirim de yakalarsan çok güzel..indirim olmasa bile o kadar uçuk değil..ne olur yanlış anlamayın sizi kırmak değil niyetin..

Tabıkı herkesn kendı fıkrı kararı ama bende özel bınkıyafet olmadıgı surece gunluk ewde veya sokakta gıyecegı takıma 50 60 vermm zaten uc bes defa gyıyo en fazla. 20 30₺ takmlar alıyırm ben kumasndanda anlarm ıyaıını secıyorm tabıkıde kendını bellı edıyo penyesı

Haklısin canim esim de cok kızıyr bu konuda.Kisa donem giyecegi seylere o kadar para verilir mi diyr?Sanki bi daha alamayacakmis gibi hepsini bi anda almaya calısiyrm:KK43:Kendimi kaybediyorum.Engel olamiyorum.

Burkac takımı abartmıyorm bı kez gydı ve tam oldu uzerıne nasıl uuzldum bnde daha dıkkatlu alıyorm artıj 9 12 aylık alıyorm ne alıyosam

Kızlar gunaydin.Bu aralar kizim dilini cok cıkaryr.Nette bi suru kotü sey yaziyor:KK43:Cok moralim bozuldu.Neden olabilir ki?

Günaydın güzel anneler kızımın konağı azaldı bir dahaki banyoda geçer geçen konak tekrar çıkar mi

Kızlar gunaydin.Bu aralar kizim dilini cok cıkaryr.Nette bi suru kotü sey yaziyor:KK43:Cok moralim bozuldu.Neden olabilir ki?
Canım bir dönem benim kizimda çok.dil çıkartıyordu bildiğin hep disardaydi dili ama şimdi geçti belki donemseldir bence kotu düşünme internete çok kulak asma benim kzim çekik gozlu burnu küçük buna bile down sendromlu olabiliryazıyor allah göstermesin

Canım bir dönem benim kizimda çok.dil çıkartıyordu bildiğin hep disardaydi dili ama şimdi geçti belki donemseldir bence kotu düşünme internete çok kulak asma benim kzim çekik gozlu burnu küçük buna bile down sendromlu olabiliryazıyor allah göstermesin
Ben de ondan korktum iste canim:KK43:Esimin burnu kemiksiz,kızlarim da ona cekmis.Sabahtan beri her yerini kontrol ediyorum yavrumun bi anormallik var mi diye:KK43:

Ben de ondan korktum iste canim:KK43:Esimin burnu kemiksiz,kızlarim da ona cekmis.Sabahtan beri her yerini kontrol ediyorum yavrumun bi anormallik var mi diye:KK43:
Canım bende araştırdım onu avuç içlerinde 3 cizgi olmazmis genellikle tek çizgi olurmuş ayak baş parmakları ayrık olurmuş gözleri aşağı yukarı kayarmis ensesi bogumlu kısa olurmuş kafası yassı olurmuş olsa belki ederdi bence kendini ki bizim kızlarımız her ayın özelliğini taşıyor ki bu hastalıkta olan özel çocuklar benim.için onlar öğrenme kavrama kabiliyetleri geç olurmuş

El serçe parmakları içe dönük parmakları kısa ve tombul olurmuş ki ikili tarama testini yaptırdık doktor ense kalinligina bakti öyle birsey bu testte cikmaz miydi

Canım bende araştırdım onu avuç içlerinde 3 cizgi olmazmis genellikle tek çizgi olurmuş ayak baş parmakları ayrık olurmuş gözleri aşağı yukarı kayarmis ensesi bogumlu kısa olurmuş kafası yassı olurmuş olsa belki ederdi bence kendini ki bizim kızlarımız her ayın özelliğini taşıyor ki bu hastalıkta olan özel çocuklar benim.için onlar öğrenme kavrama kabiliyetleri geç olurmuş
Bütün bulgulari kontrol ettim canım.Esime sabah soyledim.Nerden cikardin boyle biseyi diyr.Nete bakmamak lazim.Insanin kalbini bozuyor

Bütün bulgulari kontrol ettim canım.Esime sabah soyledim.Nerden cikardin boyle biseyi diyr.Nete bakmamak lazim.Insanin kalbini bozuyor
Inanirmisin dunde ben kontrol ettim yavrumu ama eşime bile söylemedim kızardı olsa mutlaka anlasilirdi kuzum doğumdan sonra hastane den çıkmadan herşeylerini bakılıyor allahım koruusn herkesin evladını

Inanirmisin dunde ben kontrol ettim yavrumu ama eşime bile söylemedim kızardı olsa mutlaka anlasilirdi kuzum doğumdan sonra hastane den çıkmadan herşeylerini bakılıyor allahım koruusn herkesin evladını
Aminnn canım.Esler kızıyor.Biz cok evhamlıyız.Ben bisey oldugunda surekli arastryorum,tabi en kotu seyler yaziyr.Sonra da moralim alt ust oluyr

X