2017 Aralık Anneleri

Aminnn canım.Esler kızıyor.Biz cok evhamlıyız.Ben bisey oldugunda surekli arastryorum,tabi en kotu seyler yaziyr.Sonra da moralim alt ust oluyr
Bende öyleyim canım dün kafamda acabalar vardı sonra dedim ki allah göstermesin ama öyle olsa da evladin yine sevmeyecek misin dedim kendime evlat bu ne olursa olsun sevilir hersekilde kabul edilir evlat ki allahtan geldiyse sorgulamak bize düşmez

Kızlar koala anneden haber alan var mı cok merak etmeye basladım iyice bide size bişey sorcam bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl tek seferde kac dk uyıyorlar ve kac saat uyanık kalıyorlar
Hergün bir umut bakıyorum ben de koala anneden haber var mi diye inşallah iyilerdir.
Gündüz uykuları yeni başladı bizim oncesinfe çok duzensiz ve kısa kisaydi. Simdi şiş pat yöntemiyle yatiriyorum. Ilk uykusu 40 dakikadan 70 dakikaya uzadı ama sonrasindaki 1 veya 2 uykusu hala yarım saati geçmiyor. Bakalim zamanla düzene girer inşallah.

Günaydın güzel anneler kızımın konağı azaldı bir dahaki banyoda geçer geçen konak tekrar çıkar mi
Canim bizim gecmiyoya.zeytin yagi bebe yagi suruyom kabariyor sora elledigimdede kaniyor gibi kizariyor.sen naptinki geciyo.bende yapiyim bari.sanki kirpiklerine de veriyor gibi.bu arada umarim kizin iyidir.kalca cigi ne durumda sizin

Bana da uyar canim.grubu kurdunuz mu

Canim bizim gecmiyoya.zeytin yagi bebe yagi suruyom kabariyor sora elledigimdede kaniyor gibi kizariyor.sen naptinki geciyo.bende yapiyim bari.sanki kirpiklerine de veriyor gibi.bu arada umarim kizin iyidir.kalca cigi ne durumda sizin
Canım banyodan 1 saat önce sürüyorum zeytinyağını sürüyorum 15 20 sk bir masaj yapıyorum zeytinyagiyla su erkeklerin kullandığı su sıkı taraklar var ya onla saçının tersine doğru yavaş yavaş incitmeden tariyprum zaten konak kalkıyor banyodan sonrada tararsann yumsayanlarda kalkar benim kizim banyodan sonra taratmıyor ama bizimde kaslarda var hafif sarimsi ben hergün bebeyagi sürüp biraz bekletip sonra ıslak bezle siliyorum kalça içinde pazartesi usg var inşallah iyilesmistir kızımın kalcasi havalar da ısındı çift bezden poposu isilik oldu

Ay kiyamamya.allah sifa verson bebelerimize bizde haftaya gidecez usgye kalca icin.ben ikinci zibinin ustten takiyom.altini havalandor yagla masaj yap.ha bide bi kacgun ilik su pamukla sil iyi geliyo pisige.valla canom bende yag suruyom banyo oncesi.sorasi,tarakla yaptigimda kizarip kaniyor minik minik.bizimde sari renkte.olmadi haftaya dktor bi krem falan verir belki.bakcaz artik.

Kuzum kanaması kotuneger kanarsa yada irin gibi akarsa doktpra götürmek lazimmis da burda eczacı bir kız var 3 tanenyagdan kariism hazirliyormus kesin hmgeciyor diyor ama ben.yağlara cesaret edemedim sonuçta daha bingildaklari daha açık o sallah senin bebis de iyilesmistir benim hiç aklıma gelmedi dininin üstünden bağlamak artık geçti altını çoğu zman açık bırakıyorum canım hava aldım diye sucodrem sürüyorum bazen de ilik suyla siliyorum allah yardımcımız olsun inşallah geçer yazık yavrularimiza

Aynen sen gibi dusundm oyle rahatladim canim

Insallah iglesirler canim amin.yok cok sukur oyle dedigi gibi kanama falan yok minik minik iki yerde.baksana acayip kplanmis.yaglamisim simdi

Insallah iglesirler canim amin.yok cok sukur oyle dedigi gibi kanama falan yok minik minik iki yerde.baksana acayip kplanmis.yaglamisim simdiEki Görüntüle 2133712 Eki Görüntüle 2133712
Bizim de uzun zamandır var
Doktor zeytinyağıyla yap geçer
Önemli bişey değil kendi kendine bile geçer dediydi
Bende ilk zamanlar yaptım sonra yapmadım geçmedi
Başka bi doktor da badem yağı çıkarır konakları demişti
Ben de artık şu konaklarla ilgileneyim bari

Annemde karisma diyor ama ben ugrasiyom gecsin diye:) bakalim nasil gececk :)

Insallah iglesirler canim amin.yok cok sukur oyle dedigi gibi kanama falan yok minik minik iki yerde.baksana acayip kplanmis.yaglamisim simdiEki Görüntüle 2133712 Eki Görüntüle 2133712
Canım bizim ki de böyle.kafasına dokundugm zaman sert sert elime geliyordu sabırla ge banyodan önce yap canım pes etme masaj yap yagla yumsasin sonra tarakla ters yönde tara yalnız çıkan.konaklarla birlikte saçlarıdokuluyor uyor

Tamm canim tekrar deniycem bakalim

biberonla icmiyo mu yada kasikla denesen.siringayla bile dene icmesi lazim mama yiyo çünkü.bizimkide bugun yemiyo hic yaa ne mama ne pure deli olcam
Canım bizim atakk donemiymis 15 ile 19 haftlar yok canım biberonla icmiuor 1 haftadir kaşıkla veriyprdum onu da birakti gece hic icmiyorzate gündüz de içmeyi bıraktı canım uyutupp mama vermeye çalış ben zorla
uyutuyorum öyle veriyorum mamayi

gunduz uyurken versem uyanir bizimki uyumaz bi daha gece uyur uyanik yerdi şimdi o da yok kasik mamasi verdim onu yedi ama baklm bu gece nolcak insallah yer

gunduz uyurken versem uyanir bizimki uyumaz bi daha gece uyur uyanik yerdi şimdi o da yok kasik mamasi verdim onu yedi ama baklm bu gece nolcak insallah yer
Çok zor bi durum canım ya yemeyen çocuk çok zor.oluyor ama gece yer merak etme siz kaç haftaliksiniz belki ayak haftasidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…