2017 Aralık Anneleri

26 parca urun sectim.O kadar guzeller ki 1000 tl .Burdan alsam 2500-3000 tl.Arkadaaim uygun fiyatli grnuyr ama sonrasinda vrgiyle ayni hesaba geliyr dedi.Ben de o fiyatlari gorunce burdan almak canım istemiyor.Indirimleri beklicem.Cok aklım kaldı ama canım
26 parça alacaksan getirtsen daha iyi
Geldi mi cevap
Merak ettim canım
Ben de eşime diyorum ki
Bi tanıdık bul, Amerikada yaşasın, yazın tatile gelecek olsun :)

Amin canım gule gule giysin ins.9 ay mi 12 ay mi vrdin elbiseleri?Eskiye gore daha iyi ama arada ayakta emzirdigim oluyor.Bezler kesinlikle eskisi gibi dolmuyr bizimde. Bu ay balikesire doktora goturmeye korkuyorum.Cok bunaliyor yavrum yolda.Ilcedekine goturcem bakalim bu defa. Birbirini anlayan arkadaslar olduktan sonra misafirlik güzel.Cok samimi bi ortam olmus:)
Aynen canım
Yakındık zaten
Birbirimizi anlıyoruz
Onun bebiş de bizimki gibi
Arabayı sevse iyi olurmuş yavrun
Biz bugün dışarı çıktık arabada mayıştı
Tabi omzumda
Hala bebek arabası ya da pusetini kullanmıyoruz
E bebek e gittik orda gezerken uyuyakaldı omzumda
Hava da çok güzeldi
Eşimin zamanı yoktu çok gezinemedik ama artık çıkma zamanları geliyor
Tabi kriz anlarını nasıl aşarım dışarda hiç bilmiyorum

Kesinlikşe katılıyorum bebek yahu bu tabiyki anneye onun kucağına sevgisine ihtiyaç duyacak büyüyünce zaten kendi kendine uyuyacak bırakalım da bebekliklerini yaşasınlar ben bebeğimle birlikte yatıyorum yani üçümüz beraber yatıyoruz tercih meselesi tabi ama cok karsı cıkanlar oluyor zaten 2 yıl sonra istesekte bizle yatmazlar herseyin zamanı var bebeklerimiz anne sevgisine sevkatine kokusuna doyarak büyüsünler benim kv kızıyor çoğu zaman cok kucağına alıyosun alıştı ev işi yapamazsın diye bebeğim varken ev işi cok olmasada olur yeter ki onlar iyi olsun sevgiyle büyüsünler
Ağzına sağlık canım kesinlikle düşüncelerimi yazmışsın 2 sene sonra istesekte memede uyuyamıycaz sarılılıp doya doya sevemiycez (kaçacaklar) bense kızıma oda yaptım ama anne yanıda aldım yatırabildiğim kadar yanımda yatırıcam geceleri uyanıp eline dokunuyorum hemen parmagımı tutuyo o şekilde uyuyoruz resmen bulutların üstünde uyuyorum o şekilde

Geldi mi cevap
Merak ettim canım
Ben de eşime diyorum ki
Benim kuzenim şuan iş için Amerikada 20 gün sonra gelicek benimde aklımdan istemek geçti ama hödüktür biraz kendisi oyüzden vaz geçtim eşimin kuzenini bekliycem haziranda gelcek kısmetse ondan hayır gelir inşallah :KK66:

Bayılacam uyukudan yorgnluktan arrık sun uc ere gozum karardı anlık gttı geldı allahtan oğlm kucagmda degldı uyuy ama yırmı dk yarm saat suruyo tam ben yatıyorm uyanıyo bı haftadr uzun sure uyumuyo gecede gunduzde :KK43: napmm lazım nrmalmı bundurum

Ben yazlıkları elbiseleri 9 ay aldım hep canım
Hatta dayanamadık bi elbiseyi giydirelim bakalım dedik büyük oldu tabi
Ama sanki mayısta en kötü haziranda giymeye başlar
Ben 2li elbiseyi 120li bi fiyata aldım
Usa sitesinden baktım tanesi 8 dolar
Zara nin da bebek kıyafetleri güzelmiş sanırım
Ben 12 ay aldim.Buyuk olacak sanki. Bugun gelecek bakalim.Yikayinca cekiyr biraz.Cok buyuk gelirse gozume geri yollarim

Aynen canım
Yakındık zaten
Birbirimizi anlıyoruz
Onun bebiş de bizimki gibi
Arabayı sevse iyi olurmuş yavrun
Biz bugün dışarı çıktık arabada mayıştı
Tabi omzumda
Hala bebek arabası ya da pusetini kullanmıyoruz
E bebek e gittik orda gezerken uyuyakaldı omzumda
Hava da çok güzeldi
Eşimin zamanı yoktu çok gezinemedik ama artık çıkma zamanları geliyor
Tabi kriz anlarını nasıl aşarım dışarda hiç bilmiyorum
Sıkı bi kampa girdik bakalim 2 gundur.Anneme gitmiyrm erkenden.Kendim uyutuyrm.Cok qgliyr ama alismasi lazim.Carsaf olayi her seyi bozuyor.Arabada da dun yuksek ses muzigi actik,durdu:)Dilek tavsiye etmisti,sagolsun.

Geldi mi cevap
Merak ettim canım
Ben de eşime diyorum ki
Kabul etmedi canim,daha once birilerine biseyler almıs,sıkıntı yasamis.Prensip geregi almamaya karar verdim diyr.Ogretmenim vardi,ondan rica ettim,O da Amerikayla iliskiler yuzunden su an kargo cok sıkıntıli dedi.Haber veririm sana bi degisiklik olursa desi ama cok zor.Hayırlısı artık

Kabul etmedi canim,daha once birilerine biseyler almıs,sıkıntı yasamis.Prensip geregi almamaya karar verdim diyr.Ogretmenim vardi,ondan rica ettim,O da Amerikayla iliskiler yuzunden su an kargo cok sıkıntıli dedi.Haber veririm sana bi degisiklik olursa desi ama cok zor.Hayırlısı artık
Cnm çok pahalı değil mi carters nasıl o kadar para veriyorsunjzz bebeğin bir yaz giyeceği kıyafete..yanlış anlamayın ama biraz israf gibi geliyor bana..bir parça kıyafet 60 - 70 lira..ayrıca 26 parça dünya para ki onları aldıktan sonra hiç başka bişey almayacak mısın ya beğendiğin şeyler olursa..almak istersen..ben de tamam kötü almıyorum yerlerine bakuyorum tarzına bakıyorum ..ucuz olan yıkandığında ağzı yüzü yamuluyo..35-40 liraya 2li veya 3lü takım bulabiliyorum elbise de buluyorum..sizin oralarda yok mu lcw mesela bence indirim de yakalarsan çok güzel..indirim olmasa bile o kadar uçuk değil..ne olur yanlış anlamayın sizi kırmak değil niyetin..

Cnm çok pahalı değil mi carters nasıl o kadar para veriyorsunjzz bebeğin bir yaz giyeceği kıyafete..yanlış anlamayın ama biraz israf gibi geliyor bana..bir parça kıyafet 60 - 70 lira..ayrıca 26 parça dünya para ki onları aldıktan sonra hiç başka bişey almayacak mısın ya beğendiğin şeyler olursa..almak istersen..ben de tamam kötü almıyorum yerlerine bakuyorum tarzına bakıyorum ..ucuz olan yıkandığında ağzı yüzü yamuluyo..35-40 liraya 2li veya 3lü takım bulabiliyorum elbise de buluyorum..sizin oralarda yok mu lcw mesela bence indirim de yakalarsan çok güzel..indirim olmasa bile o kadar uçuk değil..ne olur yanlış anlamayın sizi kırmak değil niyetin..

Ben de bir ara bakıyordum carters sayfasına ama baktım biraz fazla uçuk. Dediğin gibi birkaç ay giyecek sonra küçülecek. Yazık olacak. Yani çocuğundan kısmak manasına gelmiyor kesinlikle. Tabi ki en iyisi olsun istiyor insan ama daha hiçbir şeyin farkında değil ki yavrucak. Daha makul fiyatlarla gayet şık giydirilebilir bence. Ben de geçen LCW'ye gittim. Her ne kadar istediğim şeyleri bulamasam da aldım bi kaç parça. Mesele gücün yetmesi ya da yetmemesi değil. Ama hakikaten bir karış kumaşa o kadar vermek bana da pek mantıklı gelmedi. 70 liralık bi şey yerine 30 liralık al. Kalanını at kenara. Çocuğun eğitimi için geleceği için birikim yapmış olursun. Bugün yarın başımıza ne geleceği hiç belli olmaz.

Ben de bir ara bakıyordum carters sayfasına ama baktım biraz fazla uçuk. Dediğin gibi birkaç ay giyecek sonra küçülecek. Yazık olacak. Yani çocuğundan kısmak manasına gelmiyor kesinlikle. Tabi ki en iyisi olsun istiyor insan ama daha hiçbir şeyin farkında değil ki yavrucak. Daha makul fiyatlarla gayet şık giydirilebilir bence. Ben de geçen LCW'ye gittim. Her ne kadar istediğim şeyleri bulamasam da aldım bi kaç parça. Mesele gücün yetmesi ya da yetmemesi değil. Ama hakikaten bir karış kumaşa o kadar vermek bana da pek mantıklı gelmedi. 70 liralık bi şey yerine 30 liralık al. Kalanını at kenara. Çocuğun eğitimi için geleceği için birikim yapmış olursun. Bugün yarın başımıza ne geleceği hiç belli olmaz.
Aynı düşünüyoruz cnm kendime alırım ve yıllarca giyerim marka olanı ki benim marka takıntım zaten yok beğendiğim şeyi alırım markaysa ya da değilse farketmez..ama çocuklar bir yıl bile gitmiyor 3 ay o da zaten kıyafet çok olduğu için anca bir kaç kez giyiliyordu bunu da düşünmek lazım..maddi durum değil dediğin gibi..ben aldığım kıyafete bakarım hoş mu evet yeri de güzel mi evet se alırım kızlarıma şimdi büyük kızımın pantolon ihtiyacı var bi lcw yolu göründü bize..inş bulurum güzel pantolonlar..

Merhaba kızlar çok acil bilginize ihtiyacım var bugün 1 de genel anestezi ile ameliyat olacağım ameliyattan sonra anestezinin etkisini en hızlı nasıl atarım vücuttan lütfen yaşamış olanlar yazabilir mi bekliyorum

Merhaba kızlar çok acil bilginize ihtiyacım var bugün 1 de genel anestezi ile ameliyat olacağım ameliyattan sonra anestezinin etkisini en hızlı nasıl atarım vücuttan lütfen yaşamış olanlar yazabilir mi bekliyorum
Cnm spinal anestezi de neskafe içiyorlar ama genelde etki ediyor mu bilmiyorum..Dr sor sana cnm..geçmiş olsun bu arada..Bş an önce atlar inş..

Haklısin canim esim de cok kızıyr bu konuda.Kisa donem giyecegi seylere o kadar para verilir mi diyr?Sanki bi daha alamayacakmis gibi hepsini bi anda almaya calısiyrm:KK43:Kendimi kaybediyorum.Engel olamiyorum.

X