26 parca urun sectim.O kadar guzeller ki 1000 tl .Burdan alsam 2500-3000 tl.Arkadaaim uygun fiyatli grnuyr ama sonrasinda vrgiyle ayni hesaba geliyr dedi.Ben de o fiyatlari gorunce burdan almak canım istemiyor.Indirimleri beklicem.Cok aklım kaldı ama canımBaktım şimdi merak edip
Resmen yarı fiyatına
Benim 119tl ye aldığım 5li set 13dolar
Yani yaklaşık 52tl
Carters amerikan malı sanırım
Kargo ücreti falan aynı fiyata gelir bence canım arkadaşının göndermesi ile
Gümrüğe kaç dolar üstü takılır ki
Amin canım gule gule giysin ins.9 ay mi 12 ay mi vrdin elbiseleri?Eskiye gore daha iyi ama arada ayakta emzirdigim oluyor.Bezler kesinlikle eskisi gibi dolmuyr bizimde. Bu ay balikesire doktora goturmeye korkuyorum.Cok bunaliyor yavrum yolda.Ilcedekine goturcem bakalim bu defa. Birbirini anlayan arkadaslar olduktan sonra misafirlik güzel.Cok samimi bi ortam olmus:)Ben dayanamadım 2 kere daha sipariş verdim
Yeni sezondan :)
2li elbiseler vardı babası görünce dayanamadı
Bi tur da 2 gün önce verdim
9 aylık ve 12 aylık badi setleri var 5li
Bugün geldi onlar da
Keşke burda da daha uygun olsa
Bu 5. Siparişim olmuş
Güle güle giymeyi nasip etsin Allah’ım
Gazdı memeydi çişti derken hepsi unutuluyor
2 gündür çişlere takmış durumdayım
Emzirme nasıl gidiyor canım senin
Ben artık uyanıkken yatağa yatırıyorum üzerine eğilip veriyorum biraz emiyor o şekilde
Bugün emmek istedi 2 kere boğazına kaçırdı yavrum sonra da kızdı almadı
Düzelecek inş
Ben de saç kurutmadan kurtulmak istiyorum
Misafirim geldi bugün
Onlar da bebekli
Onlar salonda ses açtılar biz yatak odasında
Herhalde bi yarım saat ancak görüşmüşüzdür
Bizimki uyudu onlarınki uyanık
Bizimki uyandı onlarınki uyudu falan
Değişik bi geceydi :)
Masallah iyi almis canim.Kan damlasi biseyle karstirilarak veriliyrdu di mi?Simdi aşıdan geldik 700 gr almış 8.200 olmuş.
Ek gida 1 ay daha beklesin bakalım.
Banyo serbestmis ateşini kontrol etcem ama olacagini sanmiyorum.
Demir damlası verdi 8 damla dedi.
Yarıtok yarıaç zamaninda verilcekmis.
Simdilik bukadar kizlar.
Yok cnm ağzına damlatiyoz sadeceMasallah iyi almis canim.Kan damlasi biseyle karstirilarak veriliyrdu di mi?
tmm canım:)Yok cnm ağzına damlatiyoz sadece
Maşallah cnm kilosu iyi..neler yiyorsun sen sütün kalitesini arttırmak için..ben gaz yapıyor diye pek bişey yiyemiyordum bu ay da az alınca yiycem artık herşey..Simdi aşıdan geldik 700 gr almış 8.200 olmuş.
Simdilik bukadar kizlar.
Kesinlikşe katılıyorum bebek yahu bu tabiyki anneye onun kucağına sevgisine ihtiyaç duyacak büyüyünce zaten kendi kendine uyuyacak bırakalım da bebekliklerini yaşasınlar ben bebeğimle birlikte yatıyorum yani üçümüz beraber yatıyoruz tercih meselesi tabi ama cok karsı cıkanlar oluyor zaten 2 yıl sonra istesekte bizle yatmazlar herseyin zamanı var bebeklerimiz anne sevgisine sevkatine kokusuna doyarak büyüsünler benim kv kızıyor çoğu zaman cok kucağına alıyosun alıştı ev işi yapamazsın diye bebeğim varken ev işi cok olmasada olur yeter ki onlar iyi olsun sevgiyle büyüsünlerKızlar bebek hemşiresinin yazısıdır
Saolasın canım bende doğu görevini Erzurum da yapmıstım servis yollar hep zordu ama simdi bebek olunca daha zorlasıyorServisin ne kadar gıcık bir şey olduğunu çok iyi bilirim. Kars'ta görev yaparken Ortaokul öğretmenleriyle beraber gidip geldiğimizden iki saat beklerdim: ( Allah yardımcın olsun
Maşallah cnm kilosu iyi..neler yiyorsun sen sütün kalitesini arttırmak için..ben gaz yapıyor diye pek bişey yiyemiyorduSimdi aşıdan geldik 700 gr almış 8.200 olmuş.
Simdilik bukadar kizlar.
Benim kızımda da çatlak vardı cnm anostol pomad ve madecassol krem verdi kullandık biraz sabah akşam sonraki kontrolde artık arada bir sür dedi..çğnlü bazen ufak bir pırt da bile çatlayabiliyormuş..yok gibi şimdilik..başka bi yöntem denemedim ben..Bebeğimin makatındaki çatlak geçmedi hala her gaz yaptığında kıyametleri koparıyor yavrum. Ve kabızlık başladı bence yapmaya korkuyor canı acıyor diye krem vermişti fito ve anestol pomad geçmedi hiç . Böyle bi durum yaşayan var mı doktora götürecez ama tavsiyeleriniz varsa uygularım yada kullanıp memnun olduğunuz krem falan
Ama arada zeytinyağı sürebilirsin..yumuşatır..Bebeğimin makatındaki çatlak geçmedi hala her gaz yaptığında kıyametleri koparıyor yavrum. Ve kabızlık başladı bence yapmaya korkuyor canı acıyor diye krem vermişti fito ve anestol pomad geçmedi hiç . Böyle bi durum yaşayan var mı doktora götürecez ama tavsiyeleriniz varsa uygularım yada kullanıp memnun olduğunuz krem falan
Çok teşekkür ederim biz şimdi geldik doktordan aynı kremden yaZdı bize de çatlak yırtığa dönüştürmüş ve korkudan kakasını yapamıyor kızım inşallah geçer geçmezse çocuk cerrahiye görünmek zorundayız. Bu krem daha etkili dedi ( madecassol) sizde de kaka yapamama varmıydı ben çok üzüldüm minicik bedeniyle nelerle uğraşıyoruzAma arada zeytinyağı sürebilirsin..yumuşatır..
Canım ne isterse yedim ben.Maşallah cnm kilosu iyi..neler yiyorsun sen sütün kalitesini arttırmak için..ben gaz yapıyor diye pek bişey yiyemiyordum bu ay da az alınca yiycem artık herşey..
Büyüme hormonu bebegin en derin uyku anında salgilanir sakin uyandırıyım falan deme.Selam kizlar.hepiniz iyisinizdir insallah yavrularinizla .biz ugrasiyoz ole gunu gunune uymuyor.3 aylik olduk.dun aksam 11de uyudu sabah 7de uyandi.ilk defa gece uyanmadi.2,3 defa uyanirdi surekli. sorum: yavrum ac kalmis midir.alar mi kurayim anlamadim.kendime kiziyorum sabahtandir.(
Ben yazlıkları elbiseleri 9 ay aldım hep canım26 parca urun sectim.O kadar guzeller ki 1000 tl .Burdan alsam 2500-3000 tl.Arkadaaim uygun fiyatli grnuyr ama sonrasinda vrgiyle ayni hesaba geliyr dedi.Ben de o fiyatlari gorunce burdan almak canım istemiyor.Indirimleri beklicem.Cok aklım kaldı ama canım