2017 Aralık Anneleri

Tam kapanıyor Canm ben silerek açıyorum düzelmişti ki bi dışarı çıktık çok fazla olmaya başladı silmekten yanları kızardı,, duşta aldırdık sildik bi saat sonra tekrar çapak olmaya başladı doktru bi ilaç önerdi inşşh fayda sağlar

bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi

Geçmiş Olsn cnm bizde de sürekli burun tıkalı temizledikten sınra tekrar oluyor

Hiç sorma ben hep lohusayım zaten :)) ben 40 üstü saçma aapan bi gördüm dahada olmadım herhal ondan... Yok anam benim lohusalık yıllar sürer:)

Canm ben daha regl olmadım Doğum dam sonra hatta 40 dolmadan bitmişti kanamam ne zaman olurum acaba ?

Canm benim kaynanam bana biraz tereyagini biraz da pekmezi eritip yedir diyordu öksürüğe birebir 2 3 güne geçirirdi dene istersen.

Kızlar bu benslern burun tıkanlkıhınada tuzsuz tereyagından mınıcık bı oarca mercımek kadr burnndan ıcerı yollanıyoms halam demstı uyhulamak ısteyen olrsa acılmıyo dıyosanız

yorgabla ortme sakin ben heo ince battaniye ortuyrm onunla bile terliyo

distan ice dogru sil bir kerette hepsini alayim diye ugrasma

Koala_anne bebeğimin burnu tıkalı hemde çok nefes alamıyor serum dışında yapılacak bişey var mı acaba

bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi
Geçmiş olsun cabuk iyileşir inşallah senin minik bizimde burunlar tıkalı emerken zorlanıyordu yavrum kış bitti hastalıklar geri geldi ya.

O kadar güzel yazmışsın ki aynı durum var şuan benim için.oglum olsa yeter gerisi boş gibi.ama eşim e de çok üzülüyorum.gece ben uyuyordum geldi bana sarıldı kac kere. Ya bilmiyorum ama icimde tarif edemedigim bir soğukluk var.dusman gibi değil.arkadasca duygular besliyorum sadece.anlatabiliyorum değil mi ?

Aman canım geçmiş olsun bu akıntı mahvediyor... Valla brn evde üşüyorum bende anlamıyorum ama işte nefes yoluyla soğuk hava girmesi lazım sıcak girerese daha çok kuruyor genizleri

Kızlar kızımın burnu feci şekilde tıkalı gece nefes alamıyordu Sesine uyandım napmam lazım serum sıkıp çekşyprum ama bişey gelmiyor yardım
Canım sıkarken dizlerine yatır yüz üstü kafasını hafif kaldır öyle sık ağlarken biraz aksın ne var ne yoksonra temizle, burna serum uygularken asla sırt üstü şekilde olmamalı hafif kaldırsanız bilr.. Soğuk hava makinesi aldır eve onun yattığı yere doğru buhar versin biraz olsun rahatlatır, durumlar bizdede aynı canım sürekli temizliyorum neredeyse saat başı

Canm ben daha regl olmadım Doğum dam sonra hatta 40 dolmadan bitmişti kanamam ne zaman olurum acaba ?
Canım eski tabirle süt koruyor derler ama bu koruduğu anlamına gelmiyor hamile kalan çok süt koruyor dendiği halde.. Belki 4 ay belki 6 ay belki 1 sene o belli olmaz canım, bişey olmaz zaten

Aman canım geçmiş olsun bu akıntı mahvediyor... Valla brn evde üşüyorum bende anlamıyorum ama işte nefes yoluyla soğuk hava girmesi lazım sıcak girerese daha çok kuruyor genizleri
dusmuyo ki sicaklik petek kapali kapi acik cami acsam anca soğur.4 saatte bir soguk hava vericz iste insallah cabucak gecer

Canm benim kaynanam bana biraz tereyagini biraz da pekmezi eritip yedir diyordu öksürüğe birebir 2 3 güne geçirirdi dene istersen.
Denerim canım uykudan uyansın hemen denerim hani derler ya katır gibi öksürüyor diye aynen öyle öksürüyor sert sert... Ihlamur kaynatıyorum dr içir demişti zaten veriyordum da.. 20 cc de ıhlamur içiriyorum günde 2 defa falan ağlıyor bitince sanki etlerini koparıyoruz verince anında susuyor ıhlamur delisi oldu.... Mesela 1 çay kaşığı falan mı vereyim ikisini eritip karıştırıp

dusmuyo ki sicaklik petek kapali kapi acik cami acsam anca soğur.4 saatte bir soguk hava vericz iste insallah cabucak gecer
İnşAllah canım yaa bir haftayı geçti biz halen aynıyız..... İnşAllah çabuk iyi olur bu yavrular çok dikkat etmek lazım keşke yanında biri olsa inan insan perişan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…