- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
bizimde cok oldu 3 ayı doldurdk gecti.elini surme bize dr gozu iyice çapaktan kapanana kadr mudahale etme cok karıştırmaktan da olurmus.ben her dusta sampuaniyla yuzunude yikiyrm en son iyice durulyrm ole kurtuldk yani baska turku gecmiyo ne damla ne cay bi fayda etmedi
bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi
Hiç sorma ben hep lohusayım zaten :)) ben 40 üstü saçma aapan bi gördüm dahada olmadım herhal ondan... Yok anam benim lohusalık yıllar sürer:)
Gecmis olsun canım.Ins.bi an once iyilesr
Canm benim kaynanam bana biraz tereyagini biraz da pekmezi eritip yedir diyordu öksürüğe birebir 2 3 güne geçirirdi dene istersen.Canım bende kombinin ayaranı düşürdüm üatünü sık giydirdim burnu daha az tıkanıyor ama şu öksürük bitirdi beni büyük adam gibi öksürüyor dr dinledi gayet iyi dedi boğazı tahriş oldu galibaa çok yorgunum çokkk.....
yorgabla ortme sakin ben heo ince battaniye ortuyrm onunla bile terliyoBiz de kapatmıyoruz petekleri
Bugün az örttüm üstünü yatarken terlemesin diye
Yine uyanamamışım yeni kalkıyorum yavrumun yanakları soğuk soğuk olmuş
Üstü de kalın değildi
Üşütmem inşallah
Şimdi bir kat daha örttüm
Yorgan örtünce terliyor az örtünce üşümüş gibi geldi
Nasıl dengeyi bulucam ki ben
Üşüse üşüdüm diyemiyor
Vücudu bile soğuktu
Üşümemiştir değil mi belki de ev sıcak çünkü
distan ice dogru sil bir kerette hepsini alayim diye ugrasmaTam kapanıyor Canm ben silerek açıyorum düzelmişti ki bi dışarı çıktık çok fazla olmaya başladı silmekten yanları kızardı,, duşta aldırdık sildik bi saat sonra tekrar çapak olmaya başladı doktru bi ilaç önerdi inşşh fayda sağlar
geniz akintisi varmis bizimde gecmiyo basladik soguk buhara.cok agladi bu sabah yavrum mamayi bile icemedi tam olarkGeçmiş Olsn cnm bizde de sürekli burun tıkalı temizledikten sınra tekrar oluyor
Geçmiş olsun cabuk iyileşir inşallah senin minik bizimde burunlar tıkalı emerken zorlanıyordu yavrum kış bitti hastalıklar geri geldi ya.bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi
koca kis o kadar korudk bahar geldi hasta oldu.insallah hepsi cabuk iyilesir kucucukler dahaGeçmiş olsun cabuk iyileşir inşallah senin minik bizimde burunlar tıkalı emerken zorlanıyordu yavrum kış bitti hastalıklar geri geldi ya.
O kadar güzel yazmışsın ki aynı durum var şuan benim için.oglum olsa yeter gerisi boş gibi.ama eşim e de çok üzülüyorum.gece ben uyuyordum geldi bana sarıldı kac kere. Ya bilmiyorum ama icimde tarif edemedigim bir soğukluk var.dusman gibi değil.arkadasca duygular besliyorum sadece.anlatabiliyorum değil mi ?Senin şuan yaşadığını ben ilk doğumumda yaşadım canm gormek bile istemiyordum eşimi sırf onunla birlikte olmamak için gece geç saate kadr yatağa gitmezdim zamanla kayboldu 4 ay felan sürmüştü lohusaligimi zehir etmişti bana unutamıyordum uzun zamn alır yani çok şükür bu doğumumda öyle bisey olmadi lohusaligim çok rahat geçti hem bebek yönünden hem de psikoloji yönünden sürekli eşinden sogudunu kendine hatirlatirsan artık tiksinme derecesine gelirsin canm olabildiğinde ondan sogudugunu kendine unuttur bi sureligine bebegin 2. Plânda kalsın esin icin ozel birseyler yapmaya calis biz kadınlar çocuk sahibi olduğumuz zamn kadinligimizi unutup sadece anne kimliğine burunuyoruz sonra gelsin sorunlar kavgalar ayrılıklar..
Aman canım geçmiş olsun bu akıntı mahvediyor... Valla brn evde üşüyorum bende anlamıyorum ama işte nefes yoluyla soğuk hava girmesi lazım sıcak girerese daha çok kuruyor genizleribizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi
Canım sıkarken dizlerine yatır yüz üstü kafasını hafif kaldır öyle sık ağlarken biraz aksın ne var ne yoksonra temizle, burna serum uygularken asla sırt üstü şekilde olmamalı hafif kaldırsanız bilr.. Soğuk hava makinesi aldır eve onun yattığı yere doğru buhar versin biraz olsun rahatlatır, durumlar bizdede aynı canım sürekli temizliyorum neredeyse saat başıKızlar kızımın burnu feci şekilde tıkalı gece nefes alamıyordu Sesine uyandım napmam lazım serum sıkıp çekşyprum ama bişey gelmiyor yardım
Canım eski tabirle süt koruyor derler ama bu koruduğu anlamına gelmiyor hamile kalan çok süt koruyor dendiği halde.. Belki 4 ay belki 6 ay belki 1 sene o belli olmaz canım, bişey olmaz zatenCanm ben daha regl olmadım Doğum dam sonra hatta 40 dolmadan bitmişti kanamam ne zaman olurum acaba ?
dusmuyo ki sicaklik petek kapali kapi acik cami acsam anca soğur.4 saatte bir soguk hava vericz iste insallah cabucak gecerAman canım geçmiş olsun bu akıntı mahvediyor... Valla brn evde üşüyorum bende anlamıyorum ama işte nefes yoluyla soğuk hava girmesi lazım sıcak girerese daha çok kuruyor genizleri
Denerim canım uykudan uyansın hemen denerim hani derler ya katır gibi öksürüyor diye aynen öyle öksürüyor sert sert... Ihlamur kaynatıyorum dr içir demişti zaten veriyordum da.. 20 cc de ıhlamur içiriyorum günde 2 defa falan ağlıyor bitince sanki etlerini koparıyoruz verince anında susuyor ıhlamur delisi oldu.... Mesela 1 çay kaşığı falan mı vereyim ikisini eritip karıştırıpCanm benim kaynanam bana biraz tereyagini biraz da pekmezi eritip yedir diyordu öksürüğe birebir 2 3 güne geçirirdi dene istersen.
İnşAllah canım yaa bir haftayı geçti biz halen aynıyız..... İnşAllah çabuk iyi olur bu yavrulardusmuyo ki sicaklik petek kapali kapi acik cami acsam anca soğur.4 saatte bir soguk hava vericz iste insallah cabucak gecer