2017 Aralık Anneleri

Koala_anne bebeğimin burnu tıkalı hemde çok nefes alamıyor serum dışında yapılacak bişey var mı acaba
Kuzum bizde de durum aynı malesef odayı havalandır sık sık atıyorum 30 saniye aç kapat 10 dk sonra tekrar aç kapat.. Bizimde tıkalı ama sık sık burnunu temizleyerek en azından ciğerlerin tıkanmasını engelliyorum inşAllah... Gerekirse saat başı temizle yüz üstü kafasını hafif kaldır öyle sık serum fizyoloği, yattığı odada geçici süre srn ve çocuğun olsun fazladan nefes bile geç. İyileşmesine neden oluyor

Oncesinde tereyagini erit ustunede pekmezo dök karistir ilidigi zamn hemen ver canm sogudumu pek etkili olmaz gun icinde 2 sefer ver olcu olarak yarim yemek kasigi kdar tereyagi 1 bucuk yemek kasida pekmez ben normalde goz karari yapiyrm hepsini tek seferde verme bebeğe 1 çay kaşığı yetr diger kizlara da verebilrsin canm innsallah şifa olur kuzucuga

Son düzenleme:
Sağol canım benim mutlaka yapacağım ❤❤❤

Saglık ocagından geldık 6250 cıktı 6100 dıelım dedı pıjama zıbın bez vardı
62 cm
Göze bkcaktı dktra bdklenedım ısıkla bakıyoms zaten goZ doktruna gtcez dedum oğlum cok terlemsrı arabada ıbsallh hasta olmaz

Benmde kulagm agrıtodu grıbal enfeksıyon baskangcu dedı antbıyotk ve sprey verdı malesf ıkncı kez antbıyotık kullanıcam.. cok agrrsada parol ıx dedı

Canım su an beynımız hırmonlarımz tamamen bebeklere odaklı ve yeternce yorulup btkın dusuyoruz esler kadr yanasmsk ıstemememuz nrmal yanı

İnşAllah canım yaa bir haftayı geçti biz halen aynıyız..... İnşAllah çabuk iyi olur bu yavrular çok dikkat etmek lazım keşke yanında biri olsa inan insan perişan oluyor
annemi aldik dun gece yalniz yapamam bide adet olcam onun agrisi var yalniz olsam bende hastanlk olmustm simdiye

Canm bilemedim ne desem ya duyguların bitmiş artık herhangi bisey hissetmiyorsun yada hala hormanlarin normale donmedi daha kesinlikle bi psikologa git o zamn geçici bi durummu yoksa asilmayacak biseymi birlikte karar verirsiniz .

Canım ne kadar veriyosun ne pekmezi bide sonra su veriyomusun
Canm yarım yemek kaşığı tereyağı 1 buçuk yemek kaşığı pekmezle erit 1 çay kaşığı kadr ver ılıyınca arkasından su vee tabiki pekmez susatir çocuğu sabah akşam ver düzelir inşallah .

Artık arkadaş kalalım deyip aranıza bir de kılıç koyuver Bari. Geçecek Canım bu günler takmayın. Bebişler büyüsün az daha. Eşinizi anlamaya çalışın

Kızlar bebişleri yıkadıktan sonra emziriyor musunuz? Komşum ağız kokusu yapar emzirme diyor ama hayatta uyumaz emzirmezsem banyo sonrası. Çok acıkıyor. Banyodan önce ve sonra muhakkak emziriyorum. Yanlış mı

Merhaba kızlar gruba ilk defa yazıyorum oğlu sünnet olanlar ne kadarlıkken yaptırdınız narkoz vs veriliyor mu kaç günlükken iyileşiyorlar. bizim çocuk doktoru 3 ay bitsin dedi ama ben hareketlenmeden olsun bitsin istiyorum.2 aylık olduk biz.

Canım az önce yıkadım giydirdim bakımını yaptım ve emzirip gazını çıkardım uyutuyorum.... İlk defa duydum ne alaka anlam veremedim rahatladıkdan sonra emzirmek daha rahat uykuya dalar bence yıllardır aynı teknik ağız kokusu hiç olmadı mis gibi kokuyor ağızları :))

Ben de senin gibi yapıyorum canım. Öncesinde aç olup ağlamasın diye emziriyorum. Sonrasında da uyusum diye. Bir dr banyo acıktırıyormuş gibi geliyor. Alıştı şimdi. Banyodan çıkınca hemen istiyor zaten.

Kızlar ben de bir şey merak ediyorum. Malum havalar düzeldi. Evim de sıcak. 25 derece civarı. Bebekleri ne zamana kadar iki kat giydireceğiz. Ben hala öyle yapıyorum da. Altta iki kat patikli pantolon, üstte uzun ya da kısa kollu zıbın ve uzun kollu üst ve yelek. 2 buçuk ayımız bitti. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Sinirlerim bozuk kızlar ya resmen kızım kilo alsın diye kamptayim ama bosaymis evdeki t artiya göre hiç kilo almamış ne yapacam ben ya

Bence yelek fazla canım ben hatayda oturuyorum dısarısı 22 derece civarı evde öyle 22 33 falan askılı zıbın üstü tek kat giydiriyorum altınada biri patikli biri patiksiz badi bide ince bir çorap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…