Biz 3 aylik olduk bu hafta canm. Sadece 3 4 saat agladi ama sonra sustu gece de rahat gecti ve 3 gune toparladi masallah su anda hafif sislik var ama duzelecek o da zamanla. Eger doktorun onay veriyorsa kesinlikle yaptir derim donmeye baslamadan yoksa zor olabilirCanım kaç ayliksiniz şimdi. ?
Zor oldu mu çocuk ağladı mi ?
Bizde yaptircaz ama korkuyorum cesaret edemiyorum
Ben dogumsal diye dusundum ama bilemiyorum tabi. Doktorun onay verirse yaptir derim cabuk iyilesiyorlarNasil birikiyo orda yağ ayy iyi ki farkettim bakalım ne diyecek doktor
Ben de yaptıracağım ama korkuyorum yarın 3 aylık kontrolümüz var dr söyleyeceğim bakalım Ne diyecekCanım kaç ayliksiniz şimdi. ?
Zor oldu mu çocuk ağladı mi ?
Bizde yaptircaz ama korkuyorum cesaret edemiyorum
Biri derken canm derisi yumuşak mi oluyo
Surekli mi oyle normal mi bilmiyorum ama benim oglumunda altini degisirken bazen oyle oluyo bazen toplanıyor bazen saliyo kendini o zaman biri aşada olabiliyor
Aynen canım daha havaların ısınmasına çok var o zamana kadar bence boyu uzar kiloyada müsait kızçe anlaşılan (maşAllah bu arada:)....) bi ölç tart kafanda bencede o zamana 12 ay olur rahatlıkla, en fazla bol gelir o da iyi bişey zatenBenimki 7 kilo 66 cm 12 ay mi alayim bende boyu çok.cabuk uzuyor aldigim tulumlarin hicbirini giyemiyor 2600den 7 kilo oldu.oglumu düşünerek almıstım oglum hep ayiyla uyumluydu bu da uyumlu olacak sandım tulumlar elimde kaldı 1 kere giydi bazılarini
Canım yazlık almayacakmısın kilo alımı yavaşlasa bile bu çocuğun boyu uzamıyacak mı hem ben şuan 6 ay tulumu giydiriyorum kalıplar gerçekten çok küçük. . 3 ay olanı ilk doğduğunda giydirdim 50 cm doğdu hafif uzın geliyordu bacak boyu gerisi tam oluyordu yani... Bence sen bi tane al bi bakSu an icin mi 9 ay diyrsun canim?Iyice kafam karistı.
Canım bu göz çapaklanmasına ilaç kafi etmez bak benim kızında 3 gün önce sağ gözü kapanmış kalktığında zaten bronşlar dolu bi geçmiyor.... Ven hemen çayın demi ile silmeye başladım bide şişmiş gözü diğerine göre neyse akşama kadar her uyandığında akıntı gmrdüğümde sildim hatta pamukla gözünün içine damla damlatır gibi çay damlattım diğer güne hiçbirşeyi kalmamıştı, dr bile ilaç vermemesi lazım bu basit bi durum tedavisi doğal yolla çayla silmek doğal ve çayın mikrobu kırma özelliği var bide göz pınarları tıkalı olabilir onun için de masaj var onada YouTube den izleyebilirsin videolar var
Oyyy kıyamam yaaa. Rabbim hayırlı şifalar versin canım. Küçükler hasta olmasın ya
Ya nolur bana yardım edin.esimden çok soğuyorum sizde böyle hissettiniz mi ? Psikologa mi gitmeliyim.
ben bugun iyice tukendim belim agriuo sirtim agriyo bebek durmuyo ne kucakta ne oyun halisinda.galiba üşüdü burnu otup duruyo temizledik yine ayni.oyun halisinda mi üşüdü diyorm ama buyuk besgin yatagini cikardim onun ustune koyuyrm yinede usuyo mu ben anlamadim.cok yoruluyrm koca gun agladim hep simdide hasta diye agliyorm.analarmz nasil bakmis bize daha bi bebege bakamiyrm 3 gunde perisan oldum ne cabuk yoruldum kendimden nefret ediyrm
Ah canım yaa bastırmadan nazikce sil ılık olması gerekiyor çayın bide gözünün şişmesi işte mikropdan sen yine ilaç al ama çayla devam et en azından temizlersin çapağı kuru kuru çapak olmasın yavrunun gözünde şifasını versin inşAllah Rabbim ❤Canm çayı çok kullandım tam anlamıyla geçirmedi çapağı ılık su ve masajda yapıyrm baya azalmıştı birz üşüttü sanırım çok kötü oldu bu sefer hiç fayda etmedi çay direk ilaç alacam yarın Kısmetse gözünü silmekten pişik ettikcanı yanıyor göz altı şişmiş
Canım benim hepimiz aynı durumdayız inan bebekler hep hasta dünden bu yana ağlayıp duruyorum sinirlerim yıprandı ama ne yapalım yavruların biz3 ihtiyacı var perişan durumdayım ama bi şekilde ayakta duruyoruz.... Kendini suçlama canım benim geçecek hepsi yıpranmadan ana olunmuyor malesef .... Çok haklısın....ben bugun iyice tukendim belim agriuo sirtim agriyo bebek durmuyo ne kucakta ne oyun halisinda.galiba üşüdü burnu otup duruyo temizledik yine ayni.oyun halisinda mi üşüdü diyorm ama buyuk besgin yatagini cikardim onun ustune koyuyrm yinede usuyo mu ben anlamadim.cok yoruluyrm koca gun agladim hep simdide hasta diye agliyorm.analarmz nasil bakmis bize daha bi bebege bakamiyrm 3 gunde perisan oldum ne cabuk yoruldum kendimden nefret ediyrm
Bende aynıyım odada bile yatsın istemiyorum Allah affetsin ama elimde değil.... Hormonal bu durum canım lohusalık 1 senede anca gider 40 gün değil hep bundan dolayı bu durumlarYa nolur bana yardım edin.esimden çok soğuyorum sizde böyle hissettiniz mi ? Psikologa mi gitmeliyim.
koltugun ustune koyuyrdm koltugu acip oyun halisina ole yatirydm ama dönmeye basladi korkuyrm bi amda doner diye bende yerde oyaliydm aslinda o kast soguk degik ev kaloriferli ama mutfak cami acik oluyo usttem genelde kapilarda acik birakiydm onu duyaym diye ne bilim benim yzuumden iste.eskiden oleymis evet ama bizimkinin tukuruk yutamama sorunu var ya ondan korkuyrm bide bu burun tikanikligi olunca bugun uc kez tikandi allahtan her seferinde yanindaydm zirt pirt basina gitmemek elde degil.bugun ilk kez esim yojken yemek yaptim ama yemek mi yaptim spor mu gel bana sor bi icei bi mutfaga kosturdm durdumCanım bnce yere yatrmayn bebeklerı yerden sogk kapat hem bızım yerde ruzgar ucıyo resmen camdan balkon kapısından gelıyo dunde derım sırf o yuzden oyun halısı almadım hcte yere yatrmadım buhune kadr yer besıgını vıle cok az kullandık .. hepmz zaman zaman cok bunalıp gerılıyoruz cok nrmal bu allah kolaylık bersn saglık versn bLere. Brde eskıden besıge baglayp gıderlerma bebeklerı bız gak guk dedıkce basına gıdıyorz eskıden öle bısey yokmuskı
hep korudum bu zamana kadr iste ama kapilaro acik birakiyrm mutfaga giderken o zaman usudu buyuk ihtimalle.suan uyuyo uyansin yine acicaz burnunu yarında dr a götürcm acile gidecektik ama orasida hastalktan gecilmiyo yarın ola hayrolaCanım benim hepimiz aynı durumdayız inan bebekler hep hasta dünden bu yana ağlayıp duruyorum sinirlerim yıprandı ama ne yapalım yavruların biz3 ihtiyacı var perişan durumdayım ama bi şekilde ayakta duruyoruz.... Kendini suçlama canım benim geçecek hepsi yıpranmadan ana olunmuyor malesef .... Çok haklısın....
kiz nasil lahusasinz ole :)) bende ne lahusalk kaldi ne bisey.cabuk atlattim gibi sanki adet olmakla bi alakasi var mi bilmiyrm 3. adetimi gorcem yakinda belkide ondanBende aynıyım odada bile yatsın istemiyorum Allah affetsin ama elimde değil.... Hormonal bu durum canım lohusalık 1 senede anca gider 40 gün değil hep bundan dolayı bu durumlar
Normal o zaman canm arada olur öyle benim oğlumun da olurdu hatta şimdi de oluyo arada kafaya takma normal yani :)Saglı sollluya cnm bı tarafı daha asagıda
bizimde cok oldu 3 ayı doldurdk gecti.elini surme bize dr gozu iyice çapaktan kapanana kadr mudahale etme cok karıştırmaktan da olurmus.ben her dusta sampuaniyla yuzunude yikiyrm en son iyice durulyrm ole kurtuldk yani baska turku gecmiyo ne damla ne cay bi fayda etmediCanm çayı çok kullandım tam anlamıyla geçirmedi çapağı ılık su ve masajda yapıyrm baya azalmıştı birz üşüttü sanırım çok kötü oldu bu sefer hiç fayda etmedi çay direk ilaç alacam yarın Kısmetse gözünü silmekten pişik ettikcanı yanıyor göz altı şişmiş