İshali devam ediyo mu cbm bence evdeki tartıya güvenme müsait bi zamanda sağlık ocağında tartırırsın alarji olup olmadığına baktıracaktın bi özel mamayı sorayım demiştin dr a ne dedi doktor ishal neden oluyormus[/QUOTE]İshali i E="Gulum80, post: 55261630, member: 843744"]Sinirlerim bozuk kızlar ya resmen kızım kilo alsın diye kamptayim ama bosaymis evdeki t artiya göre hiç kilo almamış ne yapacam ben ya
Ishalimiz geçti canım ama kızım da alışkanlık oldu her beslenme sonrası kaka yapiyor hemde ikinarak alerjiye gelecek ay doktor kontrolüne gittiğimizde yaptieacam hasta ki canım burnu tıkalı hapsiruyor dışarı da çıkaramıyorum ayın 26 sında sağlık ocağına gidilecek ama o zamana kadar hatların ben kilo almıyorsa ne olacak hala hastane çıkışı kıyafetleri oluyor ya[/QUOTE]İshali devam ediyo mu cbm bence evdeki tartıya güvenme müsait bi zamanda sağlık ocağında tartırırsın alarji olup olmadığına baktıracaktın bi özel mamayı sorayım demiştin dr a ne dedi doktor ishal neden oluyormus
Biz 10 günlükken yaptırdık. Narkoz fln kesinlikle aldirmadim. Lokal oldu. Hastane de odamızda kremi sürüldü orası uyuştu daha sonra biraz emzirdim sonra da sütümü sagip verdim. Ameliyathane de icirdiler sutu bi güzel uyumus doktorumuzda sunnetı yapmış. Çıktığında uyuyordu sonra kalktı emzirdim normal hayatımıza devam ettik hiç sıkıntı yaşamadım. İlk gün calpol verdik 1 hafta boyunca da terramycn sürdük. Gözle görülen hiç bir yara vs yoktu. Bebek hareketlenmeden yaptır bence, sevgiler:)Merhaba kızlar gruba ilk defa yazıyorum oğlu sünnet olanlar ne kadarlıkken yaptırdınız narkoz vs veriliyor mu kaç günlükken iyileşiyorlar. bizim çocuk doktoru 3 ay bitsin dedi ama ben hareketlenmeden olsun bitsin istiyorum.2 aylık olduk biz.
Kızlar bebişleri yıkadıktan sonra emziriyor musunuz? Komşum ağız kokusu yapar emzirme diyor ama hayatta uyumaz emzirmezsem banyo sonrası. Çok acıkıyor. Banyodan önce ve sonra muhakkak emziriyorum. Yanlış mı
Merhaba biz 50 günlükken olduk. Haftasinda iyilesmisti.Merhaba kızlar gruba ilk defa yazıyorum oğlu sünnet olanlar ne kadarlıkken yaptırdınız narkoz vs veriliyor mu kaç günlükken iyileşiyorlar. bizim çocuk doktoru 3 ay bitsin dedi ama ben hareketlenmeden olsun bitsin istiyorum.2 aylık olduk biz.
Canım kilo almayan bebeklerde haftalik kg takibi yapılır sağlık ocaginda. Benimde şüphem vardı haftalik götürdüm 1 haftada 240 gr aldığını duyunca rahatladım. Her beslenme sonrası kaka yapıyor olması normal sindirim sistemi çalışıyor bir müddet sonra değişir o. Sen onu yrn güzelce giydir kulağını ve ağzını kapat götür sağlık ocağına boy kg bakılsın 3 gün sonra tekrar götür bakalım 3 günde kaç gr alacak daha sonra da haftada bir e cikartirsin böylelikle kafanda rahatlar[/QUOTE]Ishalimiz geçti canım ama kızım da alışkanlık oldu her beslenme sonrası kaka yapiyor hemde ikinarak alerjiye gelecek ay doktor kontrolüne gittiğimizde yaptieacam hasta ki canım burnu tıkalı hapsiruyor dışarı da çıkaramıyorum ayın 26 sında sağlık ocağına gidilecek ama o zamana kadar hatların ben kilo almıyorsa ne olacak hala hastane çıkışı kıyafetleri oluyor ya
Kızlar ben de bir şey merak ediyorum. Malum havalar düzeldi. Evim de sıcak. 25 derece civarı. Bebekleri ne zamana kadar iki kat giydireceğiz. Ben hala öyle yapıyorum da. Altta iki kat patikli pantolon, üstte uzun ya da kısa kollu zıbın ve uzun kollu üst ve yelek. 2 buçuk ayımız bitti. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben baya incelttimKızlar ben de bir şey merak ediyorum. Malum havalar düzeldi. Evim de sıcak. 25 derece civarı. Bebekleri ne zamana kadar iki kat giydireceğiz. Ben hala öyle yapıyorum da. Altta iki kat patikli pantolon, üstte uzun ya da kısa kollu zıbın ve uzun kollu üst ve yelek. 2 buçuk ayımız bitti. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ne demek i hep senmi bize yardımcı olacaksın kizcen iyileşir insSağol canım benim mutlaka yapacağım ❤❤❤
Olabilir canm süt korur zannedip çok kişi kazaya kurban gittiAdet olmadan hamılelık olurmu kızlar su an ıcn yanı daha adet olmadm ben
Onu bilmiyorum ama bazı annelerde süt koruması olurmuş. 1 yıla kadar da sürermiş. Bazılarında hiç olmazmış. Kontrol için gittiğimde doktorum yumurtlamaya başlamışsın, süt koruman Yok haberin olsun dedi. Yani ikinci Defa hamile kalma durumun çok güçlü dedi. Amaaaan dedim sakın.Adet olmadan hamılelık olurmu kızlar su an ıcn yanı daha adet olmadm ben
Ay ne bilim öyle duydum bi kaç kişiden. O zaman tam gaz devam emzirmeyeCanım az önce yıkadım giydirdim bakımını yaptım ve emzirip gazını çıkardım uyutuyorum.... İlk defa duydum ne alaka anlam veremedim rahatladıkdan sonra emzirmek daha rahat uykuya dalar bence yıllardır aynı teknik ağız kokusu hiç olmadı mis gibi kokuyor ağızları :))
Bizim de öyle canım. Düzeni bozmayayım o zamanBen de senin gibi yapıyorum canım. Öncesinde aç olup ağlamasın diye emziriyorum. Sonrasında da uyusum diye. Bir dr banyo acıktırıyormuş gibi geliyor. Alıştı şimdi. Banyodan çıkınca hemen istiyor zaten.
Olabilir canm süt korur zannedip çok kişi kazaya kurban gitti
Onu bilmiyorum ama bazı annelerde süt koruması olurmuş. 1 yıla kadar da sürermiş. Bazılarında hiç olmazmış. Kontrol için gittiğimde doktorum yumurtlamaya başlamışsın, süt koruman Yok haberin olsun dedi. Yani ikinci Defa hamile kalma durumun çok güçlü dedi. Amaaaan dedim sakın.
Ben altina hic iki kat giydirmedim disari cikarken bile simdi disari cikarken sapka falanda takmiyorum artikKızlar ben de bir şey merak ediyorum. Malum havalar düzeldi. Evim de sıcak. 25 derece civarı. Bebekleri ne zamana kadar iki kat giydireceğiz. Ben hala öyle yapıyorum da. Altta iki kat patikli pantolon, üstte uzun ya da kısa kollu zıbın ve uzun kollu üst ve yelek. 2 buçuk ayımız bitti. Siz nasıl yapıyorsunuz?
geniz akintisi varmis bizimde gecmiyo basladik soguk buhara.cok agladi bu sabah yavrum mamayi bile icemedi tam olark
Hakkımızda hayırlısı canım. Hele miniklerimizi hayırlı bi şekilde büyütelim de.Hayrlısı cnm benm tup bebek bu oglusum ama nasıp tabıkı yınede dıkkat etmek lazım ıkncı cocuk ıstemıyorm