- 24 Kasım 2015
- 475
- 126
- 29
Öyleyse ovulasyon neden yapıyorsun kiÇatlama ignesi yaptırdım onun 14.günü adetime 3 gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleyse ovulasyon neden yapıyorsun kiÇatlama ignesi yaptırdım onun 14.günü adetime 3 gün kaldı
Ozaman olabilir de belki de döllenme olmuştur :) benim erken atılıyor iğne etkisi hep çok su içiyorum ondan sanırım kaç yumurtanız vardı kaç boyutlarıBide şöyle oldu; benim normalde 7. gün iğne etkisi vücuttan atılıyordu bugün 10. günüm ama dün ve öbürgün hafif silik çift çizgi gördüm. Ama bugün yaptığımda hiç çizgi yoktu. herhalde bu ay iğne etkisi geç atıldı vücuttan anlamadım ://
29. gün gelen giden yok , yarın sabah bir test yapacağım bakalım yarına kadar gelen olmazsa 30. gün olmuş olacak yarınKürtajdan önceki döngülerinizi düşünün bence ama değiştiyse düzeniniz ozaman 29-30 olabilir
Ya bende burda ögrendim adete yakın aynı koyulukta çıkarsa hamilemişsin bende yeni ögrendimÖyleyse ovulasyon neden yapıyorsun ki
Bugün tek çizgiydi ama ya. Benim de işte 7. günde siliniyordu. 2 yumurtam vardı sabah 9 da gittim muayeneye biri 19,5 diğeri 21,6'yı akşam 10 da vur demişti. Genelde ya 2 ya 3 yumurtam oluşuyor zaten Senin nasıldı?Ozaman olabilir de belki de döllenme olmuştur :) benim erken atılıyor iğne etkisi hep çok su içiyorum ondan sanırım kaç yumurtanız vardı kaç boyutları
BEnce sen erken gebelik testi yap bi canımYa bende burda ögrendim adete yakın aynı koyulukta çıkarsa hamilemişsin bende yeni ögrendim
İğne etkisini geç atmıştır bugün tek çizgiyse geçmiştir iğne etkisi ozaman benim iki yumurtam vardı 18 mm iki sonra oldum iğneyiBugün tek çizgiydi ama ya. Benim de işte 7. günde siliniyordu. 2 yumurtam vardı sabah 9 da gittim muayeneye biri 19,5 diğeri 21,6'yı akşam 10 da vur demişti. Genelde ya 2 ya 3 yumurtam oluşuyor zaten Senin nasıldı?
BEnce sen erken gebelik testi yap bi canım
2 gün sonra olduysan 20 mm olmuştur seninki de canımİğne etkisini geç atmıştır bugün tek çizgiyse geçmiştir iğne etkisi ozaman benim iki yumurtam vardı 18 mm iki sonra oldum iğneyi
Evet tam olgunlaşsın diye iki gün sonra iğne yaptırmamı söylemişti doktor sizin de boyutlar iyi inşallah tutmuştur ya2 gün sonra olduysan 20 mm olmuştur seninki de canım
Ben adet günümün gelmesini bekliyorum. Ailecek sırayla hasta olduk eşim, ben, çocuk o yüzden aslında pek umudum yok. Ama belirti olarak da her ay olan belirtilerimin olmaması var her ay bir hafta önceden göğüs hassasiyeti şişliği yaşardım şimdi tık yok. Arada beyaz akıntım oluyor. Ben de çok merak ediyorum üzülmeyeyim diye umutlanmıyorumKızlar sizlerla BAT'larımız yakın test falan yaptınız mı hiç veya belirtileriniz neler??
@CinnamonQueen @Berceste3 @Momyteam tilyam @aysmesra 1 1seyran12q N nisan178 @Tugce9242 @zeyyy123 @selinim08 @Gozde hanim parla1212
Sizin belirtiniz var mı?Kızlar sizlerla BAT'larımız yakın test falan yaptınız mı hiç veya belirtileriniz neler??
@CinnamonQueen @Berceste3 @Momyteam tilyam @aysmesra 1 1seyran12q N nisan178 @Tugce9242 @zeyyy123 @selinim08 @Gozde hanim parla1212
İnşallah canım isteyen herkes bu ay gebe kalır :)Evet tam olgunlaşsın diye iki gün sonra iğne yaptırmamı söylemişti doktor sizin de boyutlar iyi inşallah tutmuştur ya
Benim de dün beyaz akıntım oldu göğüs hassasiyetim var birde arada az az giren kramplarımSizin belirtiniz var mı?
sabahları kahvaltı etmeye çalışıyorum. avokado ve havuç yiyorum bol bolBu dönemde aldığınız vitaminler takviyeler var mı folik asit haricinde veya beslenme düzeninizi değiştirdiniz mi
Kafein de hamile kalma ihtimalini düşürüyormuş ben çay kahve tüketimini azaltmakta çok zorlanıyorum
Beyaz akıntım ve kasık ağrım var benim deSizin belirtiniz var mı?
Maalesef ben elendim aşılamanın 10.günü pembe akıntı geldi sonra minik kahveye dönüştü 1.5 gün gelmedi yerleşme olabilir dedim bu arada göğüs hassasiyeti kasık ağrısı ve akıntı fulldu 10gün boyunca. Meğersem tutmamış adet olamadığım için o ağrılar krampları çekmişim. Gebelikle belirtiler birebir aynı yani. İnşallah sizlerden güzel haberler gelirKızlar sizlerla BAT'larımız yakın test falan yaptınız mı hiç veya belirtileriniz neler??
canım tebrik ederim sağ salim kucağına almanı dilerimmKızlarrrrr 431 kan değerimmm
4 hafta 3 günlük hamileyimmmm
Dünki yaptığım idrar testi beni yanıltmamış
Darısı isteyenlerin başına inşallah
Kız belki adet değildir yerleşme olmadığına nasıl emin oldun kan mı verdin test mi yaptın kesin olmadan umutuszluğa kapılmasan://Maalesef ben elendim aşılamanın 10.günü pembe akıntı geldi sonra minik kahveye dönüştü 1.5 gün gelmedi yerleşme olabilir dedim bu arada göğüs hassasiyeti kasık ağrısı ve akıntı fulldu 10gün boyunca. Meğersem tutmamış adet olamadığım için o ağrılar krampları çekmişim. Gebelikle belirtiler birebir aynı yani. İnşallah sizlerden güzel haberler gelir
Gözün aydın canııımm. Gecikmen var mıydı sürecin nasıldıı?Kızlarrrrr 431 kan değerimmm
4 hafta 3 günlük hamileyimmmm
Dünki yaptığım idrar testi beni yanıltmamış
Darısı isteyenlerin başına inşallah