- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
Senin şuan yaşadığını ben ilk doğumumda yaşadım canm gormek bile istemiyordum eşimi sırf onunla birlikte olmamak için gece geç saate kadr yatağa gitmezdim zamanla kayboldu 4 ay felan sürmüştü lohusaligimi zehir etmişti bana unutamıyordum uzun zamn alır yani çok şükür bu doğumumda öyle bisey olmadi lohusaligim çok rahat geçti hem bebek yönünden hem de psikoloji yönünden sürekli eşinden sogudunu kendine hatirlatirsan artık tiksinme derecesine gelirsin canm olabildiğinde ondan sogudugunu kendine unuttur bi sureligine bebegin 2. Plânda kalsın esin icin ozel birseyler yapmaya calis biz kadınlar çocuk sahibi olduğumuz zamn kadinligimizi unutup sadece anne kimliğine burunuyoruz sonra gelsin sorunlar kavgalar ayrılıklar..Ya nolur bana yardım edin.esimden çok soğuyorum sizde böyle hissettiniz mi ? Psikologa mi gitmeliyim.
Yazlik sort alıcam. Beli bol olabilir diye tereddutte kaldım canım.1 tane alip bakayim dedigin gibi.Sagol canımCanım yazlık almayacakmısın kilo alımı yavaşlasa bile bu çocuğun boyu uzamıyacak mı hem ben şuan 6 ay tulumu giydiriyorum kalıplar gerçekten çok küçük. . 3 ay olanı ilk doğduğunda giydirdim 50 cm doğdu hafif uzın geliyordu bacak boyu gerisi tam oluyordu yani... Bence sen bi tane al bi bak
Gecmis olsun canım.Ins.bi an once iyilesrCanm çayı çok kullandım tam anlamıyla geçirmedi çapağı ılık su ve masajda yapıyrm baya azalmıştı birz üşüttü sanırım çok kötü oldu bu sefer hiç fayda etmedi çay direk ilaç alacam yarın Kısmetse gözünü silmekten pişik ettikcanı yanıyor göz altı şişmiş
Doktorlar oyle istyr canim sıcaklıgı.Biz bile üsuyoz dedigin gibi o sicaklıkta.dr a yazdim burnunu sık sık temizle yazdi odanin sicakligi 18-21 derce olsun dedi sicak olursa nefes alamazmis.yav bebe daha cok hasta olmaz mi 18 derce soguk degil mi.18 derece benm mutfak ve cok uzun durunca ayaklarm üşür anlamadm ben bu isi
Aynen canım üşütmüş zaten ilaç ve3mez büyük ihtimalle ama sen yinede bi göster ciğere falan inmeden Allah korusun ..hep korudum bu zamana kadr iste ama kapilaro acik birakiyrm mutfaga giderken o zaman usudu buyuk ihtimalle.suan uyuyo uyansin yine acicaz burnunu yarında dr a götürcm acile gidecektik ama orasida hastalktan gecilmiyo yarın ola hayrola
Hiç sorma ben hep lohusayım zaten :)) ben 40 üstü saçma aapan bi gördüm dahada olmadım herhal ondan... Yok anam benim lohusalık yıllar sürer:)kiz nasil lahusasinz ole :)) bende ne lahusalk kaldi ne bisey.cabuk atlattim gibi sanki adet olmakla bi alakasi var mi bilmiyrm 3. adetimi gorcem yakinda belkide ondan
Canım bende kombinin ayaranı düşürdüm üatünü sık giydirdim burnu daha az tıkanıyor ama şu öksürük bitirdi beni büyük adam gibi öksürüyor dr dinledi gayet iyi dedi boğazı tahriş oldu galibaa çok yorgunum çokkk.....dr a yazdim burnunu sık sık temizle yazdi odanin sicakligi 18-21 derce olsun dedi sicak olursa nefes alamazmis.yav bebe daha cok hasta olmaz mi 18 derce soguk degil mi.18 derece benm mutfak ve cok uzun durunca ayaklarm üşür anlamadm ben bu isi
bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isiCanım bende kombinin ayaranı düşürdüm üatünü sık giydirdim burnu daha az tıkanıyor ama şu öksürük bitirdi beni büyük adam gibi öksürüyor dr dinledi gayet iyi dedi boğazı tahriş oldu galibaa çok yorgunum çokkk.....
koltugun ustune koyuyrdm koltugu acip oyun halisina ole yatirydm ama dönmeye basladi korkuyrm bi amda doner diye bende yerde oyaliydm aslinda o kast soguk degik ev kaloriferli ama mutfak cami acik oluyo usttem genelde kapilarda acik birakiydm onu duyaym diye ne bilim benim yzuumden iste.eskiden oleymis evet ama bizimkinin tukuruk yutamama sorunu var ya ondan korkuyrm bide bu burun tikanikligi olunca bugun uc kez tikandi allahtan her seferinde yanindaydm zirt pirt basina gitmemek elde degil.bugun ilk kez esim yojken yemek yaptim ama yemek mi yaptim spor mu gel bana sor bi icei bi mutfaga kosturdm durdum
bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi
yan yatiryrm hep zaten tam dönemiyo suanda kafasini donduruyo allah korusun boynunu kırcak gibi kaliyo ole ogrenemedi donmesini.ogrense dert ogrenmese dert napicam bilmyrmZorms ıısn cnm kanepeye yan yan yatrrsan kendını ıyaede yere dusmez payı cok olr kafa altınada benım ınce yastk var belden yatırıyorm ona hem haff dık oluyo uat kısım hemde sabtlenms oluyo elıne sıngrak verıyoem falan ama uyrken yapıyorm bn yemek yksa her seste gelp bakmak zor olr senn durumda gecıcıdr elbet allah kolaylık versın cnm
sagol canim.kapaticam arada petekleri kapi acik olunca bile en az 27 oluyo bakicz bakalmBızım oda 24 26 arası oluyo hep soba yanmadgnda nrmal ısıısı bu21 dusuk gelıyo banada ama ew sobalı kapı acılnca sogk geloyo antredn o yızden 21 dusuk bzıım ewe.. cok hecms olanc nm
yan yatiryrm hep zaten tam dönemiyo suanda kafasini donduruyo allah korusun boynunu kırcak gibi kaliyo ole ogrenemedi donmesini.ogrense dert ogrenmese dert napicam bilmyrm
6 ay küçük gelir canımYazlik sort alıcam. Beli bol olabilir diye tereddutte kaldım canım.1 tane alip bakayim dedigin gibi.Sagol canım
Biz de kapatmıyoruz peteklerisagol canim.kapaticam arada petekleri kapi acik olunca bile en az 27 oluyo bakicz bakalm
Biz de kapatmıyoruz petekleri
Bugün az örttüm üstünü yatarken terlemesin diye
Yine uyanamamışım yeni kalkıyorum yavrumun yanakları soğuk soğuk olmuş
Üstü de kalın değildi
Üşütmem inşallah
Şimdi bir kat daha örttüm
Yorgan örtünce terliyor az örtünce üşümüş gibi geldi
Nasıl dengeyi bulucam ki ben
Üşüse üşüdüm diyemiyor
Vücudu bile soğuktu
Üşümemiştir değil mi belki de ev sıcak çünkü
Kızlar kızımın burnu feci şekilde tıkalı gece nefes alamıyordu Sesine uyandım napmam lazım serum sıkıp çekşyprum ama bişey gelmiyor yardım
Ah canım yaa bastırmadan nazikce sil ılık olması gerekiyor çayın bide gözünün şişmesi işte mikropdan sen yine ilaç al ama çayla devam et en azından temizlersin çapağı kuru kuru çapak olmasın yavrunun gözünde şifasını versin inşAllah Rabbim ❤