2017 Aralık Anneleri

Ya nolur bana yardım edin.esimden çok soğuyorum sizde böyle hissettiniz mi ? Psikologa mi gitmeliyim.
Senin şuan yaşadığını ben ilk doğumumda yaşadım canm gormek bile istemiyordum eşimi sırf onunla birlikte olmamak için gece geç saate kadr yatağa gitmezdim zamanla kayboldu 4 ay felan sürmüştü lohusaligimi zehir etmişti bana unutamıyordum uzun zamn alır yani çok şükür bu doğumumda öyle bisey olmadi lohusaligim çok rahat geçti hem bebek yönünden hem de psikoloji yönünden sürekli eşinden sogudunu kendine hatirlatirsan artık tiksinme derecesine gelirsin canm olabildiğinde ondan sogudugunu kendine unuttur bi sureligine bebegin 2. Plânda kalsın esin icin ozel birseyler yapmaya calis biz kadınlar çocuk sahibi olduğumuz zamn kadinligimizi unutup sadece anne kimliğine burunuyoruz sonra gelsin sorunlar kavgalar ayrılıklar..

dr a yazdim burnunu sık sık temizle yazdi odanin sicakligi 18-21 derce olsun dedi sicak olursa nefes alamazmis.yav bebe daha cok hasta olmaz mi 18 derce soguk degil mi.18 derece benm mutfak ve cok uzun durunca ayaklarm üşür anlamadm ben bu isi

Yazlik sort alıcam. Beli bol olabilir diye tereddutte kaldım canım.1 tane alip bakayim dedigin gibi.Sagol canım

Gecmis olsun canım.Ins.bi an once iyilesr

Doktorlar oyle istyr canim sıcaklıgı.Biz bile üsuyoz dedigin gibi o sicaklıkta.

hep korudum bu zamana kadr iste ama kapilaro acik birakiyrm mutfaga giderken o zaman usudu buyuk ihtimalle.suan uyuyo uyansin yine acicaz burnunu yarında dr a götürcm acile gidecektik ama orasida hastalktan gecilmiyo yarın ola hayrola
Aynen canım üşütmüş zaten ilaç ve3mez büyük ihtimalle ama sen yinede bi göster ciğere falan inmeden Allah korusun ..

kiz nasil lahusasinz ole :)) bende ne lahusalk kaldi ne bisey.cabuk atlattim gibi sanki adet olmakla bi alakasi var mi bilmiyrm 3. adetimi gorcem yakinda belkide ondan
Hiç sorma ben hep lohusayım zaten :)) ben 40 üstü saçma aapan bi gördüm dahada olmadım herhal ondan... Yok anam benim lohusalık yıllar sürer:)

Canım bende kombinin ayaranı düşürdüm üatünü sık giydirdim burnu daha az tıkanıyor ama şu öksürük bitirdi beni büyük adam gibi öksürüyor dr dinledi gayet iyi dedi boğazı tahriş oldu galibaa çok yorgunum çokkk.....

bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi

Zorms ıısn cnm kanepeye yan yan yatrrsan kendını ıyaede yere dusmez payı cok olr kafa altınada benım ınce yastk var belden yatırıyorm ona hem haff dık oluyo uat kısım hemde sabtlenms oluyo elıne sıngrak verıyoem falan ama uyrken yapıyorm bn yemek yksa her seste gelp bakmak zor olr senn durumda gecıcıdr elbet allah kolaylık versın cnm

bizde acildn geldik simdi.soguk buhar makinesi aldirdilar genizlernde akinti varmis.cok sukur cigerlerde bi sorun yok.yine 21 derce dediler en dazla 23 arabada esim 23 e ayarladi usudm bu bebu nasil usumesin anlamadm gitti ben by isi

Bızım oda 24 26 arası oluyo hep soba yanmadgnda nrmal ısıısı bu21 dusuk gelıyo banada ama ew sobalı kapı acılnca sogk geloyo antredn o yızden 21 dusuk bzıım ewe.. cok hecms olanc nm

yan yatiryrm hep zaten tam dönemiyo suanda kafasini donduruyo allah korusun boynunu kırcak gibi kaliyo ole ogrenemedi donmesini.ogrense dert ogrenmese dert napicam bilmyrm

yan yatiryrm hep zaten tam dönemiyo suanda kafasini donduruyo allah korusun boynunu kırcak gibi kaliyo ole ogrenemedi donmesini.ogrense dert ogrenmese dert napicam bilmyrm

BıIzmkıde donmuyo daha yana meyıllı yan donuyo ama yuZustu falan donemıyo . Oyle byle allahn ıznhle gececek ınsallah rabbım acılarını yasatmasında bızım gorevımıZde anne olarak onlarınkırumak kollamak ıste ama ınsanız netucede yoruldugumuz bitkin düştüğümüz olacak elbet bırazda evhamlı ınsansa hele daha bı yoruyo onsan kendını

Yazlik sort alıcam. Beli bol olabilir diye tereddutte kaldım canım.1 tane alip bakayim dedigin gibi.Sagol canım
6 ay küçük gelir canım
6 ay yazanlar 3-6ay giyilebilir anlamında ama 6aya giyemez :)
Benimki 6 ay yazanları şimdi giyiyor
Ben yazlıkları 9ay aldım 6-9 ayları arası giyer diye
Tabi kilo alımına da bağlı ama benimki minyon olmasına rağmen küçük kalıpları :)
Sen yazlık alacaksan zaten en az 9 ay al canım

sagol canim.kapaticam arada petekleri kapi acik olunca bile en az 27 oluyo bakicz bakalm
Biz de kapatmıyoruz petekleri
Bugün az örttüm üstünü yatarken terlemesin diye
Yine uyanamamışım yeni kalkıyorum yavrumun yanakları soğuk soğuk olmuş
Üstü de kalın değildi
Üşütmem inşallah
Şimdi bir kat daha örttüm
Yorgan örtünce terliyor az örtünce üşümüş gibi geldi
Nasıl dengeyi bulucam ki ben
Üşüse üşüdüm diyemiyor
Vücudu bile soğuktu
Üşümemiştir değil mi belki de ev sıcak çünkü

Kızlar kızımın burnu feci şekilde tıkalı gece nefes alamıyordu Sesine uyandım napmam lazım serum sıkıp çekşyprum ama bişey gelmiyor yardım

Bndede aynı dert sıbalı bıde ewn ısısı aynıdegl.. terlıuo genlde kundakta yapyom gece. Snra yelek gsln gydrıyomusumesn dıye sureklı bı telastsyım usucekmı terlıcekmı dıye

Kızlar kızımın burnu feci şekilde tıkalı gece nefes alamıyordu Sesine uyandım napmam lazım serum sıkıp çekşyprum ama bişey gelmiyor yardım

Serumu sıknca az bekle gelıyo snrs.. hem tıkalı olmasa bıle ben hergun ıkı kere falan sıkıyorm serum bylece cok tıkanmaya frsatbulamaz aklnda olsn cnm

Pamukla silşyrm cnm müsade etmiyor çok ağlıyor o kadar ki canı yanıyor ilaç alınca da çayla silecem csnm çok teşkr edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…