2017 Aralık Anneleri

Ben ne evhamliyim ya:KK43:Az once minigim evde uyumayinca arabayla disari cikardik.Hemen uyudu tabi,arabayla biraz dolastrdik.Yolda esimin teyzesiyle karsilaatik.10 kisilerdi.Ben arabadan inmek istemedim.Minigim terli diye.Sonra ayip olmasin diye indim.Tek tek sirayla kapiyi acip bebege baktilar.Durdugumuz yer cok ruzgarliydi.Ins.kapiyi acinca usumemistr.

Evhamlı degl haklısın cnm bn olsam bnde korkardm

Evet ben de onu araştırdım. Ama oğlum kokusundan sanırım pek içmek istemiyo. Var mı bi çözüm yöntemi acaba

Koku gitmiyormus malesef belki her gün tattırarak alıştırabilirsiniz ben de işe baslayacagimdan dondurulmus verecegim. Normalde istahı olan bebek açlıktan delİrme raddesine gelmeden içmiyor dondurulmuşu

Merhabalar şimdi belki bana kızanlarınız olacak ama benim oğlan da aşırı uyumaya başladı endişelenmeli miyim sizce? Keyfi yerinde gibi ama son 10 gündür hep uyku modunda geçen gün 7 saat uyudu ben de uyuyakalmışım normalde 3 saatten fazla aç kalamazdı. Ben uyandirdim artık.

Kızlar dün akşam benim kız uyumak istemedi ayağımda sallayayım dedim belki uyur diye bir kıyamet koptu nasıl ağladı..sonra da ağlamaktan boğazı acıdı herhalde hatta öğürdü bi ara ve kuştu..gece de arada öksürdü..şimdide aynı şeklide boğazı tahriş olmuştur ondan öksüeüyordur değilmi..kıstuktan sonra öyle oldu çünkü..Nil005 senin kız da ağlayınca kusuyordu böyle birşey yaşadınmı

Reflüden de öksürüyor olabilir.

Kızlar dün akşam benim kız uyumak istemedi ayağımda sallayayım dedim belki uyur diye bir kıyamet koptu nasıl ağladı..sonra da ağlamaktan boğazı acıdı herhalde hatta öğürdü bi ara ve kuştu..gece de arada öksürdü..şimdide aynı şeklide boğazı tahriş olmuştur ondan öksüeüyordur değilmi..kıstuktan sonra öyle oldu çünkü..Nil005 senin kız da ağlayınca kusuyordu böyle birşey yaşadınmı
Gun icinde bizimki de oksuryr canim bi kac kez.Agzina biseyler geliyr oksuruyr.Doktora goturmustuk.Bisey yok demisti.Seninki de kustuktan sonra basladysa refludur bence de

Evet ben de onu araştırdım. Ama oğlum kokusundan sanırım pek içmek istemiyo. Var mı bi çözüm yöntemi acaba
kizlar kokuyu gidermek için sutu buzluga atmadan önce cezvede sutun kenarları ci cizirdayacak kadar isitip soguduktan sonra buzluga atarsanız kokusu buzluktan çıkarınca değişmez.ilgililere.

Canım öncelikle maşAllah ❤ harput keçi boynuzu pekmezi aldır eşine ama hakikisi olsun günde bir çay kaşığı ver bol su içir bi zararı olmaz Allahın izniyle ❤
Tanman canım bulunduğum yerse bulamayız ama kayinvalideye soylicem o bulsun diye.haftaya getirir anca.ben şimdilik uzum pekmezi versem olur mi? Ev yapimi

Ben de edemezdim çünkü bu aylarda sudan geçen mikropları tolere edemeyebiliyormus bebekler hem de çok şekerli bir şey.

Kakaodaki demir miktarı pekmezden daha yüksek bu arada :KK66:
Canım ama kansizligi çok fazla.resim attım gözlerindeki morluğu gördün mü bir bak istersen.Allah korusun hastaneye yatar falan.cunku bende yatmışım hastanede.mecburen günde 1 çay kaşığını tam doldurmayack şekilde vericem.cunku en iyi gelen sadece pekmez.ne yazikki...ev yapımı vericem bu arada.su konusuna gelecek olursak.kilolu bebeklerde su içilmesini doktorumuz bile önerdi.ki hastanede yattığımiz dönemde her hemşire günde birkaç damla su vermemizi önerdi.huzursuzluk yapıyormuş su içmemek.bizimki şuan 9 kilo maşallah. 6 aylık bir bebeğin kilosunda.o yüzden su vermem şart şuan için.ben hazır suyu kaynatıyorum ılıtip bir çay kaşığı veriyorum :) size yapın demiyorum.anne sütü alıyorsa vermeyebilrisiniz. Ama ben veriyorum bir sorun da görmedim:) kakao da demir miktarı evet fazla olabilir ama paketli gıda o yüzden vermeyi asla düşünemem.

Merhabalar şimdi belki bana kızanlarınız olacak ama benim oğlan da aşırı uyumaya başladı endişelenmeli miyim sizce? Keyfi yerinde gibi ama son 10 gündür hep uyku modunda geçen gün 7 saat uyudu ben de uyuyakalmışım normalde 3 saatten fazla aç kalamazdı. Ben uyandirdim artık.
Canım maşallah bence uyku düzenini oluşturmuş bebegin. Uyandirmayabikirsin o aciksa mutlaka uyanır :) ama biz anneler hep tedirgin çok uyusa neden bu kadar uyuyor az uyusa niye uyumuyor:) örnek ben.o gün gündüz hep uyudu doktora götürmeye kalktım uyuyor diye :) benimki sürekli hasta olduğu için korktum yine mi oldu acaba doye

Ben de edemezdim çünkü bu aylarda sudan geçen mikropları tolere edemeyebiliyormus bebekler hem de çok şekerli bir şey.

Kakaodaki demir miktarı pekmezden daha yüksek bu arada :KK66:

Ben gnde ıkı cay kasıgı falan su verıyorm bıkac gndr sudan zarar gelrmıkı

Canım ama kansizligi çok fazla.resim attım gözlerindeki morluğu gördün mü bir bak istersen.Allah korusun hastaneye yatar falan.cunku bende yatmışım hastanede.mecburen günde 1 çay kaşığını tam doldurmayack şekilde vericem.cunku en iyi gelen sadece pekmez.ne yazikki...ev yapımı vericem bu arada.su konusuna gelecek olursak.kilolu bebeklerde su içilmesini doktorumuz bile önerdi.ki hastanede yattığımiz dönemde her hemşire günde birkaç damla su vermemizi önerdi.huzursuzluk yapıyormuş su içmemek.bizimki şuan 9 kilo maşallah. 6 aylık bir bebeğin kilosunda.o yüzden su vermem şart şuan için.ben hazır suyu kaynatıyorum ılıtip bir çay kaşığı veriyorum :) size yapın demiyorum.anne sütü alıyorsa vermeyebilrisiniz. Ama ben veriyorum bir sorun da görmedim:) kakao da demir miktarı evet fazla olabilir ama paketli gıda o yüzden vermeyi asla düşünemem.
Paketli islenmis gida olmasindan ziyade kafein içeriyor

Dr 10 güne kadar yolu var dedi :KK57: ..... Şimfi nasıl düzeldi mi? Bence gerek yok ama içine sinmiyorsa bi göster canım
Aboo koskoca 10 gun:)Bska sikintisi yok isadece ishal eksittim o sutu sanirim hala aynı emiyo dolduruyo oyle yapiyi bezden tasiyo ama yarin saglik ocağına götürürüm doktor ilaç versin.

Siz de haklısınız asla yargılamadim bu arada yanlis anlamayın. İnşallah düzelir kanı bebeciğin bir an önce <3

Topiğin yeni bombası sırt dikeni :) ayıklayın hepsini bi tane bile diken görmeyeceğim:))
K Koala_anne inanmayarak yaptım.
Oğlumun sırtını zeytin yağı ile ovaladim küçük küçük siyah kıllar çıktı hayret ettim.
Anneme kaynanama sordum hiç biri bilmiyor hiç duymadık diyorlar.
Sirt dikeni diye bişey gerçekten varmış.:KK8:
Sağolasın Koala_anne

Canım maşallah bence uyku düzenini oluşturmuş bebegin. Uyandirmayabikirsin o aciksa mutlaka uyanır :) ama biz anneler hep tedirgin çok uyusa neden bu kadar uyuyor az uyusa niye uyumuyor:) örnek ben.o gün gündüz hep uyudu doktora götürmeye kalktım uyuyor diye :) benimki sürekli hasta olduğu için korktum yine mi oldu acaba doye

Benimki de 5 günlükken sarılık ve enfeksiyondan apar topar yogun bakıma girdigi icin surekli tedirginim hala her gün mutlaka ateş ölçerim filan :/

X