Aynen canim cesaret işi zatenYk cnm onu bnde ıstemem zatn yk sarulıgıda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim cesaret işi zatenYk cnm onu bnde ıstemem zatn yk sarulıgıda
Ben çok misafir kabul etmiyorum canim bebek kucuk diye geçen.mersinden cat kapı miaafir geldi galiba o zman kaptı mikrobu oksururken bile ağzı açık oksuruyor bizim toplumSgrudr cnm sık sık havalandrıyor ama ne kadrda olsa gelen gıden bızden galanda gecıyo sanırım
Kaka yapmadı iki gündür onun sancısını çekiyoruz sardım gevşek bi şekilde sakinleşti emziği hırstan çiğneyip yutacak nerdeyse....
Ben çok misafir kabul etmiyorum canim bebek kucuk diye geçen.mersinden cat kapı miaafir geldi galiba o zman kaptı mikrobu oksururken bile ağzı açık oksuruyor bizim toplum
Evet canim kusarken dikket edersen mukus gibi yapiskanli oluyor kusmugu
Tabi ki canım kafama göre uygulamaya başlamadım zaten dr önerirsi üzerine tee 2. Kızımda başlamıştım 3 numara dada yaptım şimdi 4 de de uyguluyorum
Ben pamuk ve su ile siliyorum
Baby me nin pamukları var onlardan alıyorum
Bez de prima premium care
Kizlar bu sobali odada bu bebeği nasil giydirecem benim penye battaniyeye kundaklibhep bide yatarkrn yatagibin altinda polar battaniye üstünde pelus battanniye ben cok mu abartiyorum bebgin terlemesi de hasta edermiş bebegi nasil terketmeyeceksem emerken bile terliyor
Benim bir göğüsten 120-150 arası cikiyor. Ama ben göğsümü düzenli olarak boşaltıyorum. İki göğsü birden sağmıyorum ben bebek uyanır ister diye. Şimdi bebek emiyor birazdan onu koyup yine sağacağım. Bakalım kaç cc çıkacak. Göğüs pedi de baya ıslanıyor geceleri ama gündüz o kadar çıkmaz.Kızlar yardım4 saatte iki göğüsten 100cc sut cıktı bu çok az degilmi nasıl arttıranilirim ya sizin iki göğüsten sağınca kaç çıkıyor
Valla artık diyecem canim ya cocugumdan önemli değil yaHasta olan ınsan zaten gelmemelı ama dusunen yok soyleyncede adımız kötuye cıkıyo
maaşallah canım benimki çok çok az o halde ne tuketıyorsun özel birşey varmı tavsiye edebileceginSabah mööölemesi 225 ml. Yarım olan memeden 40ml diğeri 185ml çıktı. Ama bu benim rekorum. Sağdıkça bollaşıyor. Siz de sağın.
Hergün 3-4 yumurta yiyorum kahvaltıda.maaşallah canım benimki çok çok az o halde ne tuketıyorsun özel birşey varmı tavsiye edebilecegin
Bencede değil çünkü kılcal damarlarıok aşıtı hassas bebeklerin çatlamaya kanamaya sebep olur kullanma, şırıngayla yap daha rahat olursun, sen üşüttün yada yediklerinden kaynaklıdır bidr geçen dedin soba tüttü diye o zaman camları açtınya ondan üşütmüştür büyük ihtimalle geçer bi kaç güne karnını sıcak tut bebeğin geçer korkmaK zaman gaviscon u vermesem ni kuzum evin bizim ki böyle siringayla çekiliyor ama hastanedekiserum posetlerinden damla sayısını 5 ile 10 arası her ddi hastane degistirdik bu doktor daha iyi ddi bu da aspirator kullanma çok sağlıklı birsey değil dimi BI de kuzum bu kakasinin yesilligi ne zaman gecer ki
Canım süt bebeğe çok fena gaz yapar bende süt canavarıyım ama malesef belli bi süre içmiyorum emzirme döneminde, sütlü tatlılardan bişey olmaz ama süt direk çok ağlatır bebeği haberin olsun canımHergün 3-4 yumurta yiyorum kahvaltıda.
300ml lik bardagim var onda süt içiyorum
Öğlen ve akşam yemeklerinde ayran veya yoğurt tüketiyorum
Her emzirmeden sonra 500 ml lik şişede su içiyorum ve genellikle yarısını kaynar su dolduruyorum hafif sicak oluyor
Bir de düzenli sağıyorum ya da emziriyorum.
Canım altına battaniye ser penye battaniye ile sarıyorsan bide üstüne çok fazla kalın olmasın içerisi sıcak bide kat kat örtüyorsan çocuk nefes alamaz bide boğaz kuruluğu olur öksürmesi normal çok iyi ayarlamak lazım bide emerken efor sarfediyorlar yazın bile terler bebekler emerken üstünü bunaltma emzirirken kucağına direk al sırtına bacakları ve ayaklarını kapatacak şekilde penye battaniye ile ört yeterKizlar bu sobali odada bu bebeği nasil giydirecem benim penye battaniyeye kundaklibhep bide yatarkrn yatagibin altinda polar battaniye üstünde pelus battanniye ben cok mu abartiyorum bebgin terlemesi de hasta edermiş bebegi nasil terketmeyeceksem emerken bile terliyor
Galiba yaa halen uyanık bide sürekli birileri olsun yanında istiyor bu ara huy deüiştirmeye başladı bide yapsaydı şu kakasınjBebeklerimiz atak haftasindalar
Benim kizda uyuyamiyor bi aglama surekli