• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kizlar bu sobali odada bu bebeği nasil giydirecem benim penye battaniyeye kundaklibhep bide yatarkrn yatagibin altinda polar battaniye üstünde pelus battanniye ben cok mu abartiyorum bebgin terlemesi de hasta edermiş bebegi nasil terketmeyeceksem emerken bile terliyor

Ben çok misafir kabul etmiyorum canim bebek kucuk diye geçen.mersinden cat kapı miaafir geldi galiba o zman kaptı mikrobu oksururken bile ağzı açık oksuruyor bizim toplum

Hasta olan ınsan zaten gelmemelı ama dusunen yok soyleyncede adımız kötuye cıkıyo

Kizlar bu sobali odada bu bebeği nasil giydirecem benim penye battaniyeye kundaklibhep bide yatarkrn yatagibin altinda polar battaniye üstünde pelus battanniye ben cok mu abartiyorum bebgin terlemesi de hasta edermiş bebegi nasil terketmeyeceksem emerken bile terliyor

Canım su an bızım oda ılık sobann altı kapalı.. besıkte uyku seyınn yorganınn ustune yatrdım ustnde bı takm elbıse ıcnde uzun kol zıbın ve corap ustnede ınce noht battanıye... oda soguk gbı hıssedersemde sobann altını on dk acıyırm yanıyo hemn gerı kapatıyırm... banyodan snrada ıcıne kulotlu corap gydrıyorm yads hastaneye gtceksek....

Kızlar yardım4 saatte iki göğüsten 100cc sut cıktı bu çok az degilmi nasıl arttıranilirim ya sizin iki göğüsten sağınca kaç çıkıyor

Kızlar yardım4 saatte iki göğüsten 100cc sut cıktı bu çok az degilmi nasıl arttıranilirim ya sizin iki göğüsten sağınca kaç çıkıyor
Benim bir göğüsten 120-150 arası cikiyor. Ama ben göğsümü düzenli olarak boşaltıyorum. İki göğsü birden sağmıyorum ben bebek uyanır ister diye. Şimdi bebek emiyor birazdan onu koyup yine sağacağım. Bakalım kaç cc çıkacak. Göğüs pedi de baya ıslanıyor geceleri ama gündüz o kadar çıkmaz.

Sabah mööölemesi 225 ml. Yarım olan memeden 40ml diğeri 185ml çıktı. Ama bu benim rekorum. Sağdıkça bollaşıyor. Siz de sağın.

Eklentiler

• 15171181914791308492114.jpg
    15171181914791308492114.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 56
maaşallah canım benimki çok çok az o halde ne tuketıyorsun özel birşey varmı tavsiye edebilecegin
Hergün 3-4 yumurta yiyorum kahvaltıda.
300ml lik bardagim var onda süt içiyorum
Öğlen ve akşam yemeklerinde ayran veya yoğurt tüketiyorum
Her emzirmeden sonra 500 ml lik şişede su içiyorum ve genellikle yarısını kaynar su dolduruyorum hafif sicak oluyor
Bir de düzenli sağıyorum ya da emziriyorum.

K zaman gaviscon u vermesem ni kuzum evin bizim ki böyle siringayla çekiliyor ama hastanedekiserum posetlerinden damla sayısını 5 ile 10 arası her ddi hastane degistirdik bu doktor daha iyi ddi bu da aspirator kullanma çok sağlıklı birsey değil dimi BI de kuzum bu kakasinin yesilligi ne zaman gecer ki
Bencede değil çünkü kılcal damarlarıok aşıtı hassas bebeklerin çatlamaya kanamaya sebep olur kullanma, şırıngayla yap daha rahat olursun, sen üşüttün yada yediklerinden kaynaklıdır bidr geçen dedin soba tüttü diye o zaman camları açtınya ondan üşütmüştür büyük ihtimalle geçer bi kaç güne karnını sıcak tut bebeğin geçer korkma

Hergün 3-4 yumurta yiyorum kahvaltıda.
300ml lik bardagim var onda süt içiyorum
Öğlen ve akşam yemeklerinde ayran veya yoğurt tüketiyorum
Her emzirmeden sonra 500 ml lik şişede su içiyorum ve genellikle yarısını kaynar su dolduruyorum hafif sicak oluyor
Bir de düzenli sağıyorum ya da emziriyorum.
Canım süt bebeğe çok fena gaz yapar bende süt canavarıyım ama malesef belli bi süre içmiyorum emzirme döneminde, sütlü tatlılardan bişey olmaz ama süt direk çok ağlatır bebeği haberin olsun canım

Canım altına battaniye ser penye battaniye ile sarıyorsan bide üstüne çok fazla kalın olmasın içerisi sıcak bide kat kat örtüyorsan çocuk nefes alamaz bide boğaz kuruluğu olur öksürmesi normal çok iyi ayarlamak lazım bide emerken efor sarfediyorlar yazın bile terler bebekler emerken üstünü bunaltma emzirirken kucağına direk al sırtına bacakları ve ayaklarını kapatacak şekilde penye battaniye ile ört yeter

Back